This version of the page http://www.gazeta.rv.ua/?n=9620 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-03. The original page over time could change.
Рівненська газета | Ветеранам до свята виплачують допомогу


Рівненська газета. Інтернет версія.
Оновленно: 02.06.2009 18:36

NEW!!! Купуй та продавай он-лайн. Найбільша база оголошень м.Рівне
   
 
E-mail:
gazeta[AT] gazeta.rv.ua
 
Програмування та дизайн: Максим Антонюк m@il
Місто

Ветеранам до свята виплачують допомогу

N 484 від 07.05.2007
Традиційно цьогоріч ветерани Великої Вітчизняної війни отримають щорічну одноразову грошову допомогу. Начальник відділу соціально-побутового обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці міського управління праці та соцзахисту Олена Петрик розповіла, що ця допомога передбачена Законом України “Про ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Проте щороку розмір її визначається згідно із Законом України “Про Державний бюджет”.
Тож цього року інваліди війни I групи отримують по 450 гривень, II — 360 грн, III — 300 грн, учасники бойових дій — 280 грн, учасники війни — 55 грн, а також члени сімей загиблих, померлих ветеранів війни — 150 гривень.
— До членів сімей загиблих, померлих ветеранів війни належать чоловіки, дружини померлих інвалідів війни, або учасники бойових дій, що за життя визнані інвалідами, — наголошує пані Петрик.
Окрім того, якщо ветеран війни помер наприкінці квітня чи на початку травня і його родичі звернулися до 5 травня в управління праці та соцзахисту для встановлення статусу, вони зможуть отримати допомогу.
— Якщо у людини два статуси, приміром, жінка інвалід війни, а також дружина померлого ветерана війни, то вона отримає гроші як інвалід війни, — каже пані Петрик.
Загалом, ці виплати люди отримують там, де й пенсію. Ті, хто не одержав гроші в квітні через особисті причини, зможуть це зробити в травні.
У Рівному проживає 11 289 ветеранів війни, із них — 1280 інвалідів війни, один Герой Радянського Союзу, 2061 — учасник бойових дій, 5597 — учасників війни, 1739 — членів сімей загиблих, померлих ветеранів війни.
Оксана МИРОНЧУК
Версія для друку
Переглядів [399]

Коментарі:
Додати коментар
Коментарі відсутні
Читайте також:
Безкоштовне харчування дітям відновлять з середини травня // N 486 від 10.05.2007
Минулої п’ятниці у загальноосвітніх закладах Рівного відмінили харчування учнів початкових класів та дітей пільгових категорій. Як пояснив начальник міського управління освіти Віталій Новак, все це сталося через те, що з 1 березня вступив у дію новий Закон України “Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти”.
Хмилецький запропонував “скинутись” на паспорти // N 486 від 10.05.2007
Майже сто рівнян і досі не замінили паспорт радянського зразка на чинний. Щоб пришвидшити цей процес, правоохоронці звернулися до депутатів із проханням звільнити цих громадян від сплати державного мита за обмін паспортів.
Чиновникам куплять словники // N 486 від 10.05.2007
На думку Тетяни Редюк, її колегам — депутатам Рівненської міськради та начальникам міських управлінь та відділів — не завжди вдається грамотно висловлювати свої думки.
“Реноме” вшанувало ветеранів // N 486 від 10.05.2007
Напередодні Дня Перемоги в офісі компанії “РЕНОМЕ” відбулася зустріч керівництва і колективу фірми з колишніми її працівниками, учасниками Великої Вітчизняної війни Миколою Степановичем Степановим та Іваном Михайловичем Сарганом.
Сімейні гастролі “Донбасу” у Рівному пройшли на “Ура” // N 484 від 07.05.2007
В обласному центрі відбувся концерт заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю України “Донбас”. Глядачі, які зібрались у залі Рівненського облмуздрамтеатру, побачили колоритне шоу, яке представило увесь різноликий та багатонаціональний донецький край.
На Гагаріна з’явиться новий мікрорайон // N 484 від 07.05.2007
Підготовка до майбутнього будівництва розпочалася поруч із колишнім молокозаводом. Роботи проводить ТзОВ “Рівненський МЖК”.
Лебідку загриз ротвейлер // N 484 від 07.05.2007
Із тривожного дзвінка розпочався минулий четвер у редакції. Чоловік із мобільного телефону повідомив, що на “лебединці” собака терзає лебедя.
Молодим сім’ям доводиться доплачувати за квартири // N 483 від 03.05.2007
Незабаром 108 молодих сімей зможуть оселитися у нових помешканнях. Будинок саме на таку кількість квартир планують завершити цього року в Рівному. А от у Кузнецовську та Острозі нове будівництво лише розпочнуть.
Вихованці “Лайту” стали народними // N 483 від 03.05.2007
У суботу актовий зал Міського палацу дітей та молоді був переповнений. Глядачі стояли навіть у проходах. У касі повідомили, що квитки розкупили ще за кілька днів до концерту. І так буває завжди, коли виступає зразковий ансамбль сучасного танцю “Лайт”.
Депутати не знають, кому встановили пам’ятник // N 483 від 03.05.2007
Справжня дискусія виникла на черговій сесії Рівненської міськради навколо будівництва пам’ятника Волинським Чехам. Депутатів обурило те, що рішення про його встановлення члени міськвиконкому прийняли самостійно, а от кошти на благоустрій прилеглої території просять виділити з міського бюджету.
Всі права захищені діючим законодавством України. Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку. Будь-яке відтворення інформації з сайту дозволяється лише за умови посилання (для інтернет-видань - прямого гіперпосилання) на www.gazeta.rv.ua. Відповідальність за достовірність усіх матеріалів, розміщених на сайті, крім матеріалів, які містять посилання на інші інформаційні агентства або інтернет-видання, несе інформаційне агентство "Рівнеінформ" (Свідоцтво №75 від 10.10.2002р. ДКІПТРУ).