This version of the page http://www.citylife.com.ua/index.php?id=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-03. The original page over time could change.
CITY LiFE - інформаційний журнал твого міста

 СІТІ ЛАЙФ iнформаційний журнал
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
ВСІ НОМЕРИ CITY LiFE
Реклама:
аренда офисов в Москве от собственника
N7(7) Грудень 2004     Тема номера: FORZA, ШЕВА!
УЖЕ У ПРОДАЖУ
MIX
Собестіана

У Львівському історичному музеї в межах завершення Року Польщі в Україні відкрилася виставка, присвячена особі короля Яна ІІІ Собеського, з фондів музею. Легендарний король Речі Посполитої, видатний воєначальник і державний муж, рятівник Європи від турецької навали у знаменитій битві під Віднем 1683 року, відданий чоловік своєї чарівної дружини Марисеньки, народжений в Олеському замку з українського кореня — Ян ІІІ Собеський є культовою особистістю, яка рівною мірою належить двом історіям — польській та українській.

  "Високий замок" щороку молодщає
  «Найкращий футболіст» — із Луцька
CITY ЗУСТРІЧ
Правильний персонаж Валера

Відомий український дизайнер та аніматор Валерій Бабiч, директор компанії «Бабiч Дизайн», у різний час працював над дизайном телеканалів «СТБ», «УТ-1», «1+1», «Інтер», на його рахунку — нашумілий свого часу мультпроект «Великі перегони». Остання робота — спецефекти до російської стрічки «Нічна варта». Зараз Валерій — ще й арт-директор каналу «Інтер» і просто славний, прикольний хлопець.

CITY STYLE
У Луцьку будується другий замок

Замок Любарта — одна з найвеличніших окрас Луцька. Кожен, хто побував у місті, неодмінно поспішає його побачити. Але останнім часом туристи проявляють неймовірну зацікавленість і до іншого замку, який зводить на своєму подвір’ї місцевий скульптор Микола Головань. Ця робота — справа усього його життя. Будівництво триває уже чверть століття.

CITY TRAVEL
Вино з пахощами півонії

Весна тут починається раніше, ніж у всій Україні — квіти зацвітають мало не в березні, влітку — не спекотно, восени — свіжо і тепло, а про снігову зиму — й говорити годі. Жодні фотографії і розповіді не здатні сповна передати той сплеск емоцій, які викликає цей край, що сховався від цілої України за Карпатами

CITY ART
Фотографічні кути зору

Цього року Львів уперше став експозиційним майданчиком 2-го міжнародного фестивалю фоторепортажу «Кути зору», який минулого року вперше відбувся в Києві. Організаторами фестивалю стали посольство Франції в Україні і французькі культурні центри Києва та Львова у співпраці з журналами «Парі Матч», агенцією Франк-Пресс, українською агенцією УНІАН, британською Радою в Україні, чеським Центром та Генеральним консульством Росії у Львові.

  JAZZ BEZ ПО-ЛЬВІВСЬКИ
  Повноцінний семиліток
ТЕМА НОМЕРА
FORZA, ШЕВА!

Український нападаючий Андрій Шевченко названий кращим гравцем Європи за версією французького щотижневика France Football. Наступною ціллю Шевченка повинне стати визнання FIFA. Адже форвард "Мілана" і збірної України був названий цією організацією в числі трьох претендентів на звання кращого футболісту 2004 року. На церемонії вручення "Золотого мяча" Андрій Шевченко сказав: "Я пишаюся тим, що я українець, і хочу присвятити цей успіх моїм співвітчизникам".

ART NEWS
Очищення через відключення зайвих слів

Одним із найяскравіших арт-проектів передзимового Києва став той, що його куратори назвали по-лабораторному «Пурифікацією», тобто — «Очищенням». На презентації у Будинку художника були присутні достойники з міністерств і дипломатичних місій, скептична юрба журналістів із кольорових та щоденних видань, із телеканалів і мережевих порталів, були активісти столичного арт-процеcу і просто зацікавлені тим, що діється в сучасному мистецтві.

  Хіпан Василь Гонтарський
  "Кавування" за гороскопом
CITY МЮЗИКЛ
Лід рушив, добродії мушкетери!

Телемюзикли останнім часом стали такою ж невід’ємною частиною новорічного свята, як ошатна ялинка і салат олiв’є. Цього року на одному тільки телеканалі «Iнтер» можна буде побачити аж три нових проекти, створених за мотивами вітчизняної і світової класики.

ПІВЕНЬ 2005
"Зірковий півень" запрошує до святкового столу

Після того, як на небосхилі з’явиться перший «молодий» Місяць у сузір’ї Водолія (після останнього «повного» Місяця в сузір’ї Козерога), пролунає 108 ударів священного дзвону й на зоряний престол зійде ПІВЕНЬ. Він ознаменує собою 22-й рік 74 періоду 60-літнього циклу Змін, що почався в 2397 році до нової ери. Іншими словами, почнеться 4402-й рік Великої Сутності для жителів Сходу, 2005-й рік від Різдва Христового, 7513-й рік від Створення Світу й т.д., і т.п. Але зараз розмова тільки про Нього — «Дерев’яного ПІВНЯ синьої стихії під знаком Дракона», таємничого володаря прийдешнього року, а також про те, як досягти успіху в наступаючому році представникам інших знаків Східного 12-літнього циклу. Відважний, чесний, відвертий, іноді надто принциповий і надміру марнотратний Півень (роки народження — ...1957, 1969, 1981, 1993...) вирішив цього разу трішки порушити традиції консервативного Сходу. Якщо інші «владики року» в попередніх циклах тільки приймали подарунки від своїх колег-підданих, то він вирішив сам приготувати гостям приємні сюрпризи. Накритий розкішний стіл на 12 персон, де кожному приготували улюблену страву з «родзинкою» — натяком, побажаннями й пророцтвом.

ВІД МАГА
Рік голубого Сатурна - рік прозорливості

Гороскоп від мага «Срібної Пряжі», який допоміг багатьом зіркам української естради відкрити «друге дихання» у творчості, коханні та завоюванні глядацьких симпатій. Серед тих, хто скористався рекомендаціями мага, — Ірина Сказіна, Павло Зібров, Оля Юнакова, Жанна Боднарук, Іво Бобул. Магія «Срібної Пряжі» — це мудрість древніх, які стверджують, що візерунки майбутнього тчуться з ниток минулого, але на прядці сучасного. А візерунки допомагає прясти срібна пряжа Місяця.

STORY
Сторінка Кугельмаса

Вуді Аллен народився в Брукліні. До того, як стати одним із головних героїв кінематографічної Америки, він із 15 років поставляв короткі замітки про чутки й плітки в газетні колонки світської хроніки, а потім якийсь час працював актором-коміком у бродвейських постановках. Все життя борючись із найрізноманітнішими комплексами, більшість із яких він обговорював, обмірковував і проживав у своїх картинах, Аллен примудрявся одружуватися, розлучатися й мати стільки романів, скільки часом не здатна крутити найсексуальніша й найпривабливіша зірка чоловічої статі. В 1977 році за картину «Енні Хол» Вуді Аллен одержав одразу три «Оскари» — за найкращу чоловічу роль, яку сам же й зіграв, за найкращу жіночу роль (Дайан Кітон) і найкращий сценарій. Серед фільмів Вуді Аллена — «Кулі над Бродвеєм» (1994), «Могутня Афродіта» (1995), «Розбираючи Гаррі» (1997), «Солодкий і гидкий» (1999), мюзикл «Усі кажуть, що я тебе люблю» (1996). Вуді Аллен — автор декількох книг. Серед відомих вітчизняному читачеві — збірник «Нічого смішного» в російському перекладі.

2007
N(34)Червень
N(33)Травень
N(32)Квітень
N(31)Березень
N(30)Лютий
N(29)Січень
2006
N(28)Грудень
N(27)Листопад
N(26)Вересень
N(25)Серпень
N(24)Липень
N(23)Червень
N(22)Травень
N(21)Квітень
N(20)Березень
N(19)Лютий
N(18)Січень
2005
N(17)Грудень
N(16)Листопад
N(15)Жовтень
N(14)Вересень
N(13)Липень
N(12)Червень
N(11)Травень
N(10)Квітень
N(9)Березень
N(8)Лютий
2004
N(7)Грудень
N(6)Листопад
N(5)Жовтень
N(4)Вересень
N(3)Серпень
N(2)Липень
N(1)Червень


Реклама:
Агробизнес Украины


Луцьк, вул Рівненська 76а
+38(0332) 78-49-49

proseo@ukr.net
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
© ТОВ "КРЕАТИВ ПЛЮС".
Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали, а також художнє оформлення
належать редакції журналу "CITY LiFE"
Передрук та відтворення інформації допускається лише з письмового дозволу редакції


   
Реклама: