Державний комітет телебачення і радіомовлення
Чернівецька Обласна Державна Адміністрація
Чернівецька Міська Рада
Управління пенсійного фонду
Газета „Доба”
Газета „Погляд”
Газета „Версії”
Газета „Молодий Буковинець”
Газета „Час”
Газета „Свобода Слова”
buknews
Агентство „Press”
Територіальні громади Чернівецької області
Новини Путильщини
Фестиваль "Захарецький гарчик"
Сторінки пам`яті Володимира Івасюка
Вижницький район
Кіцманський район
  Новини

В Україні триває місячник санітарної очистки та благоустрою. У Чернівцях наймасштабнішою акцією стала загальноміська толока, що відбулася цієї суботи. Під час цього заходу чернівчани прибирали кладовища, території підприємств, установ і організацій, а також саджали дерева.
Територію історичного кладовища на вулиці Зеленій традиційно під час толоки прибирають працівники Чернівецької міської ради. Спершу усім їм видали рукавиці, а також необхідні для роботи інструменти - граблі, лопати, віники. Ті озброїлися – і до роботи.
На цьому цвинтарі могил, за якими ніхто не доглядає, досить багато. Тому роботи вистачало. Щоправда, порівняно з попередніми роками сміття стало менше.
А буковинські лісівники під час загальноміської толоки у сквері біля пам’ятника Буковинському куреню посадили чотириста дерев та кущів. Для озеленення затишного куточка Чернівців вони привезли найкращі саджанці декоративних рослин.
Акції по озелененню обласного центру у Чернівцях проводяться вже кілька років поспіль. До них постійно долучаються і представники влади.
До загальноміської толоки долучилося багато трудових колективів, працівників різних організацій та просто чернівчан. Тепер залишається прибрані території зберегти у чистоті.

О.Ящук

13.04.2009 14:24
Всього коментарів : 0

Ваше ім'я*

Понедiлок - П'ятниця
10:00, 19:00
Субота
10.00, 17.30
Субота
18.15
Вівторок, Четвер - 18.00
П`ятниця - 10.25
Неділя
10.00
Неділя
11.15
Неділя
18.15
Неділя
11.15
Неділя
18.45
Неділя
19.00
Середа
10.25
Всі права захищені © ЧДТРК 2004-2008 - CeCILL Free License
Web pages designed