This version of the page http://www.tenet.ua/documents/agreement (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-31. The original page over time could change.
TeNeT > Документы > Договор
статус :
остаток на конец периода :
Notice: Undefined index: userinfo in /usr/home/web/www2/templates/tenet2005_wide/tpl_header.php on line 43

 
  
 31 мая 2009 г. Сейчас в Одессе ...   
абонентский договор 
Договір № ____
про надання телекомунікаційних послуг
 
м. Одеса
«___»  ____________  200__р.
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Договір про нижченаведене:
 
Основні терміни:
 
Інтернет – всесвітня інформаційна система загального доступу, що логічно пов'язана глобальним адресним простором і базується на Інтернет-протоколі, визначеному міжнародними стандартами.
Телекомунікаційна послуга – продукт діяльності оператора та/або провайдера телекомунікацій, спрямований на задоволення потреб ЗАМОВНИКА в сфері телекомунікацій.
Голосова телефонія – обмін інформацією голосом у реальному часі з використанням телекомунікаційних мереж.
ЗАМОВНИК (кінцевий споживач телекомунікаційних послуг) – юридична чи фізична особа, що потребує, замовляє та/або одержує телекомунікаційні послуги для власних потреб на умовах договору, який передбачає підключення кінцевого обладнання, що знаходиться в його власності чи користуванні, до телекомунікаційної мережі.
ТЕНЕТ – суб'єкт господарювання, який має право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з правом на технічне обслуговування і експлуатацію телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку, з якими укладені відповідні договори на надання послуг.
Сторони договору – виконавець послуг (ТЕНЕТ) з одного боку та споживач (ЗАМОВНИК) з іншого.
Ліцензія – документ, що засвідчує право суб'єкта господарювання на здійснення зазначеного в ньому виду діяльності в сфері телекомунікацій протягом певного терміну на конкретній території з виконанням ліцензійних умов.
Особовий рахунок – розуміється як сховище інформації про кошти ЗАМОВНИКА, авансовані ним для роботи в ІНТЕРНЕТ. Кошти перераховуються ЗАМОВНИКОМ самостійно або за виставленими рахунками.
Ціновий пакет – сукупність способів розрахунку вартості наданих ЗАМОВНИКОВІ послуг. Технічних показників. Показників якості наданих послуг. Поширюється на календарний місяць.
Поштова скринька – розуміється як простір на комп'ютерах ТЕНЕТ, призначений для тимчасового зберігання електронної пошти ЗАМОВНИКА.
Регламент – періодично затверджуваний ТЕНЕТ перелік можливих послуг, технічних особливостей і правила їхнього надання, що є невід'ємною частиною даного Договору.
Голосова поштова скринька – апаратно-програмний комплекс з резервованим місцем для збереження в цифровому вигляді голосових повідомлень.
Голосова пошта – пересилання голосових повідомлень у вигляді цифрових файлів між голосовими поштовими скриньками або електронною поштою.
Сервісна дата – розуміється як дата завершення робіт з підключення ЗАМОВНИКА до ІНТЕРНЕТ.
Прейскурант абонентських тарифів – сукупність технічних і вартісних параметрів, взаємопов'язаних між собою і визначаючих об'єм і вартість наданої ЗАМОВНИКОВІ телекомунікаційної послуги і порядок тарифікації наданих йому додаткових сервісів.
Рахунок-фактура – розрахунковий документ, де вказана сума платежу за телекомунікаційні послуги і/або додаткових сервісів, на підставі якого ЗАМОВНИК здійснює ТЕНЕТ платежі.
Додаткові сервіси – послуги або роботи, які можуть надаватися ЗАМОВНИКОВІ окремо від телекомунікаційної послуги.
Сегмент мережі Інтернет – діапазон адрес, який задається адресою мережі і мережевою маскою.
Кінцеве обладнання – обладнання, призначене для з'єднання з пунктом закінчення телекомунікаційної мережі з метою забезпечення доступу до телекомунікаційних послуг.
 
1.   Предмет Договору:
 
1.1.   З моменту підписання Акту виконаних робіт ЗАМОВНИКОМ, ТЕНЕТ відповідно до даного Договору, Регламенту і відповідних Додатків здійснює надання телекомунікаційних послуг, а ЗАМОВНИК в свою чергу сплачує її вартість.
1.2.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКУ можливість виклику технічного фахівця для усунення неполадок і надання консультацій в робочі дні за окрему платню (відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на додаткові послуги зв'язку в Інтернет), а також безкоштовно, у випадку, якщо неполадки виникли з вини ТЕНЕТ.
1.3.   ТЕНЕТ гарантує можливість надання технічної консультації, щодо методів і засобів роботи відповідними фахівцями, ЗАМОВНИКОВІ впродовж 24 (двадцяти чотирьох) годин на добу, 7 (сім) днів на тиждень включаючи вихідні і святкові дні.
1.4.   ТЕНЕТ залишає за собою право перервати надання послуг у зв'язку з профілактикою мережі, капітального ремонту та реконструкції мережі. ТЕНЕТ при цьому зобов'язується попередити ЗАМОВНИКА, на офіційному сайті (www.tenet.ua), не менш ніж за 24 години до початку таких робіт. Час проведення планової профілактики не вважається простоєм і сплачується ЗАМОВНИКОМ.
1.5.   ТЕНЕТ гарантує інформаційну підтримку ЗАМОВНИКА про всі зміни в послугах ТЕНЕТ на офіційному сайті, або електронною поштою, вказаної ЗАМОВНИКОМ.
 
2.   Термін дії даного Договору:
 
2.1.   Термін дії цього Договору починається від дати його підписання і триватиме протягом одного року з моменту підписання цього Договору.
2.2.   За сумісною згодою Сторін цей Договір може бути автоматично пролонгований на кожний наступний рік у випадку, якщо жодна із сторін не повідомить іншу сторону про розірвання Договору не менш, ніж за 30 (тридцять) календарних днів.
 
3.   Ціна та порядок розрахунків:
 
3.1.   Оплата послуг ЗАМОВНИКОМ здійснюється відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на відповідні послуги ТЕНЕТ і відповідно до чинного законодавства України. При цьому оплата послуг ЗАМОВНИКОМ, у вигляді абонентської платні здійснюється, незалежно від того користувався ЗАМОВНИК (за винятком випадків не надання послуг з вини ТЕНЕТ) послугами ТЕНЕТ за розрахунковий період або ні.
3.2.   Вартість наданих послуг розраховує ТЕНЕТ, використовуючи власні засоби, один раз на добу відповідно до прейскуранта абонентських тарифів. Результат розрахунку надається ЗАМОВНИКУ у вигляді звіту за поточний календарний місяць починаючи з 1-го числа.
3.3.   Розрахунковим періодом є 1 (один) календарний місяць. Усі види щомісячних платежів відносяться до кожного повного і неповного календарного місяця та знімаються з особового рахунку з 1-го числа даного місяця, або в момент початку використання відповідних послуг у даному місяці.
3.4.   ЗАМОВНИК, якщо він є юридичною особою, має право клопотати (належним чином оформивши письмову заявку) про відстрочення платежу на термін не більше п'яти календарних діб. ТЕНЕТ не встановлює більше одного відстрочення без погашення заборгованості.
3.5.   ТЕНЕТ вправі переглянути прейскурант абонентських тарифів до початку чергового місяця, повідомивши ЗАМОВНИКА електронною поштою не пізніше, ніж за 5 днів до початку періоду, що індексується.
3.6.   У випадку якщо ЗАМОВНИК є юридичною особою, ТЕНЕТ надає йому завірений звітний документ у вигляді рахунку-фактури, на підставі якого здійснюється оплата за надані послуги.
3.7.   ТЕНЕТ забезпечує інтерактивний доступ ЗАМОВНИКА для огляду й аналізу стану свого особового рахунку.
3.8.   У випадку переходу з одного цінового пакета на іншій, ЗАМОВНИК (тільки для юридичних осіб) повідомляє про це ТЕНЕТ не пізніше 10-го числа місяця, у якому відбувається зміна (при цьому зазначена зміна вступає в дію з моменту який вказує ЗАМОВНИК у письмовій заявці). Зміна цінового пакету оформляється відповідною додатковою угодою.
3.9.   Про всі нарахування (та одноразові утримання) на особовий рахунок ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ повідомляє ЗАМОВНИКА електронною поштою із зазначенням дати і суми нарахування (утримання).
3.10.   ЗАМОВНИК зобов'язується самостійно стежити за станом свого особового рахунку і вчасно поповнювати його. У випадку негативного балансу на особовому рахунку ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ тимчасово припиняє надання послуг за даним Договором. Відновлення надання послуг за даним Договором здійснюється після погашення існуючої заборгованості.
3.11.   Оплата послуг здійснюється в національній валюті України – гривнях.
3.12.   ЗАМОВНИК для отримання послуг здійснює оплату щомісячно до 20-го числа поточного місяця, розмір якої не може бути менше суми послуг, фактично наданих в попередньому розрахунковому періоді.
3.13.   ТЕНЕТ починає виставляти рахунки абонентської платні з дати отримання ЗАМОВНИКОМ послуги, зафіксованої в Акті виконаних робіт.
3.14.   Виставлений ТЕНЕТ на оплату рахунок-фактура ЗАМОВНИК має право опротестувати письмово впродовж 5 робочих днів з моменту його виставлення. Претензія ЗАМОВНИКА впродовж 10 (десяти) днів розглядається на відповідній комісії (яка складається з представника ТЕНЕТ і ЗАМОВНИКА). За наслідками засідання комісії підписується Акт звірки взаєморозрахунків. На підставі цього Акту ТЕНЕТ у разі потреби здійснює корегування суми опротестованого рахунку-фактури.
3.15.   Якщо впродовж 5-ти робочих днів виставлений ТЕНЕТ рахунок-фактура не буде опротестований, він вважається прийнятим до сплати.
3.16.   Час неотримання послуги ЗАМОВНИКОМ у зв'язку з виходом з ладу устаткування ЗАМОВНИКА, або проблемами з програмним забезпеченням на стороні ЗАМОВНИКА, не вважається простоєм і оплачується ЗАМОВНИКОМ в повному об'ємі.
3.17.   Всі рахунки-фактури відправляються ЗАМОВНИКУ (що є юридичною особою) електронною поштою з 1 по 7 число місяця.
3.18.   У разі неотримання ЗАМОВНИКОМ (що є юридичною особою) від ТЕНЕТ рахунку-фактури на оплату послуг до сьомого числа розрахункового місяця, ЗАМОВНИК інформує про це ТЕНЕТ та/або вживає заходи, необхідні для проведення розрахунків відповідно з цим Договором.
 
4.   Права та обов'язки сторін:
 
4.1.   Обов'язки ТЕНЕТ:
—   якісно і вчасно виконувати послуги, оплачені ЗАМОВНИКОМ згідно з предметом цього Договору і зафіксовані у Додатках до цього Договору.
—   ТЕНЕТ зобов'язується зберігати дані про факти споживання ЗАМОВНИКОМ тарифікованих послуг зв'язку протягом 12 календарних місяців, а дані про рух коштів на особовому рахунку ЗАМОВНИКА – протягом 24 календарних місяців.
—   ТЕНЕТ зобов'язується інформувати ЗАМОВНИКА про аварії на телекомунікаційних мережах та про орієнтовні строки усунення їх наслідків.
—   ТЕНЕТ зобов'язується інформувати ЗАМОВНИКА про анулювання чи недійсність ліцензій та дозволів, що впливають на надання телекомунікаційних послуг за договором.
4.2.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК при підключенні перераховує на свій особовий рахунок аванс за необхідний обсяг послуг на підставі виставленого рахунку.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується оплачувати надані послуги відповідно до Розділу 3 даного Договору.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується контролювати стан свого особового рахунка.
—   ЗАМОВНИК використовує надані послуги тільки легальним способом і не перекладає на ТЕНЕТ відповідальність за можливі порушення або збиток, заподіяний третім особам.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується дотримувати всі умови даного Договору і Регламенту, а також вимогам Закону України «Про телекомунікації».
—   ЗАМОВНИК має право призупинити надання телекомунікаційної послуги, але при цьому зобов'язаний вказати термін, на який припиняється телекомунікаційна послуга, письмово попередивши про це ТЕНЕТ, не пізніше ніж за 1 (один) банківський день від запланованої дати.
—   ЗАМОВНИК має право вимагати повернення оплачених коштів (письмово звернувшись до ТЕНЕТ) у разі не надання ЗАМОВНИКУ послуг або у разі його відмови від попередньо оплачених телекомунікаційних послуг, або надання послуг неналежної якості. При цьому повернення оплачених коштів здійснюється у строк до 3 (трьох) діб.
—   В випадку, якщо рахунок-фактура не був доставлений ЗАМОВНИКУ у вказані терміни, то він може повідомити про відсутність рахунку в розрахунковий відділ ТЕНЕТ за телефоном 8 (048) 730-53-35 в робочий час.
—   З моменту фактичного споживання телекомунікаційних послуг ТЕНЕТ, що надаються, ЗАМОВНИКОВІ, останній на протязі двох календарних днів, зобов'язується підписати Акт виконаних робіт по підключенню до телекомунікаційних послуг.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується погоджувати у разі потреби з власниками (орендодавцями, орендарями) приміщення, будинку, споруди і прилеглих територій щодо проведення всіх заходів, необхідних для надання ЗАМОВНИКУ телекомунікаційних послуг. А також сприяти персоналу ТЕНЕТ у разі проведення відповідних робіт по наданню ЗАМОВНИКУ телекомунікаційної послуги (а саме: надавати і забезпечувати безперешкодний допуск персоналу ТЕНЕТ в приміщення в робочий час, надавати необхідну технічну інформацію та ін.).
—   ЗАМОВНИК (фізична особа) у праві (один раз на місяць) змінити тарифний план (не пізніше 10-го числа місяця, у якому відбувається зміна) в он-лайн режимі (підтвердивши ці зміни тільки йому відомим Login: та Password: ) для подальшого отримання телекомунікаційної послуги, але при цьому дає згоду, що не пред'являтиме до адміністрації ТЕНЕТ ніяких претензій і що вся відповідальність за безпечний вхід і наслідки зміни тарифного плану, викликані ЗАМОВНИКОМ, він приймає і покладає тільки на себе.
 
5.   Відповідальність сторін:
 
5.1.   Відповідальність ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за зміст і конфіденційність переданої ЗАМОВНИКОМ (ЗАМОВНИКОВІ) інформації.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за збиток будь-якого роду, заподіяний ЗАМОВНИКОВІ третіми сторонами в результаті використання наданих ТЕНЕТом послуг.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за якість наданих послуг і цінову політику операторів зв'язку, за допомогою яких ЗАМОВНИК установлює з'єднання з ТЕНЕТ.
—   ТЕНЕТ несе відповідальність за порушення умов даного Договору відповідно до чинного законодавства України.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ за затримки або перебої в роботі, які виникають з причин, які знаходяться поза сферою контролю ТЕНЕТ.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за якість функціонування сегментів мережі Інтернет, що не є власністю ТЕНЕТ.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ, якщо абонентська лінія з його вини обладнана не сертифікованим кінцевим устаткуванням.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за порушення роботи мережевого устаткування ЗАМОВНИКА, викликані мережевими атаками на адреси ЗАМОВНИКА. ЗАМОВНИК, що встановив факт мережевої атаки на свою адресу, зобов'язаний якнайскоріше сповістити про це ТЕНЕТ. ТЕНЕТ в цьому випадку має право тимчасово, до закінчення або ліквідації атаки, ввести обмеження на доступ до мережевих адрес ЗАМОВНИКА для забезпечення безпеки всієї мережі і збереження часткової працездатності локальної мережі ЗАМОВНИКА.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за збиток комп'ютерній і іншій техніці ЗАМОВНИКА, заподіяний грозою або будь-яким іншим явищем природи.
—   ТЕНЕТ не несе відповідальності за зміну тарифного плану здійсненого в он-лайн режимі ЗАМОВНИКОМ для подальшого отримання останнім телекомунікаційної послуги.
5.2.   Відповідальність ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК несе відповідальність за порушення даного Договору і Регламенту відповідно до чинного законодавства України.
—   ЗАМОВНИК несе матеріальну відповідальність за порушення термінів оплати згідно п.п. 3.3., 3.12., а саме за невчасне здійснення розрахунків ЗАМОВНИК сплачує ТЕНЕТ пеню у розмірі 0,5% від суми заборгованості за кожний день прострочення оплати, при цьому надання послуг ЗАМОВНИКУ припиняється.
—   ЗАМОВНИК самостійно відповідає за шкоду, заподіяну в процесі використання наданої телекомунікаційної послуги особі або майну громадян, юридичних осіб, держави або моральним принципам суспільства.
—   ЗАМОВНИК самостійно відповідає за мережеву безпеку та антивірусний захист належного йому обладнання (а саме ЗАМОВНИК самостійно здійснює заходи щодо поліпшення роботи належного йому обладнання від будьяких комп'ютерних вірусів).
—   ЗАМОВНИК несе повну майнову відповідальність за зміну тарифного плану здійсненого в он-лайн режимі (підтвердивши ці зміни тільки йому відомим Login: та Password: ) та нараховану абонентську платню що утворилася після відповідних змін тарифного плану.
5.3.   Відповідальність, не передбачена цим Договором, визначається відповідно до чинного законодавства України.
 
6.   Умови розірвання даного Договору:
 
6.1.   Кожна зі Сторін має право розірвати договір в односторонньому порядку у випадку, якщо інша сторона не виконує своїх обов'язків належним чином. Про розірвання договору Сторони повідомляють одна одну у 10-денний термін до моменту розірвання.
6.2.   Якщо ЗАМОВНИК не споживав послуги за даним договором протягом 12 місяців не з вини ТЕНЕТ, останній в односторонньому порядку розриває Договір.
6.3.   Якщо ЗАМОВНИКА відключено на підставі п. 3.10, ТЕНЕТ залишає за собою право одностороннього розірвання цього Договору через 30 календарних днів від моменту призупинення надання послуг.
6.4.   ТЕНЕТ залишає за собою право одностороннього розірвання цього Договору за наявності заборгованості перед ТЕНЕТ протягом 90 календарних днів, навіть якщо послуги протягом даного часу надавалися, при цьому всі облікові записи ЗАМОВНИКА знищуються.
6.5.   Додаткові умови дострокового розірвання даного договору:
6.5.1.   внаслідок зміни законодавства, що призвело до суперечок з умовам даного Договору;
6.5.2.   за рішенням суду, що визнав даний Договір недійсним;
6.5.3.   за обставин, що перешкоджають виконанню Сторонами даного Договору крім їхнього бажання, а також форс-мажорні обставини;
6.5.4.   за сумісною згодою Сторін.
6.6.   Розірвання Договору відповідно до п. 6.3 та п. 6.4. не звільняє ЗАМОВНИКА від сплати його заборгованості за даним Договором.
6.7.   З моменту фактичного споживання телекомунікаційних послуг ТЕНЕТ, що надаються, ЗАМОВНИКУ, останній на протязі двох календарних днів, зобов'язується підписати Акт виконаних робіт по підключенню до телекомунікаційних послуг.
 
7.   Запевнення та гарантії Сторін:
 
7.1.   Запевнення та гарантії ТЕНЕТ. Цим ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКУ такі гарантії та запевнення:
7.1.1.   ТЕНЕТ є юридичною особою, що належним чином створена, зареєстрована та існує у формі товариства з обмеженою відповідальністю у відповідності до чинного законодавства України, гарантує достовірність наданої про себе інформації та має всі необхідні ліцензії, дозволи тощо, отримання яких передбачено нормами чинного законодавства.
7.1.2.   Укладання цього Договору не порушує і не буде порушувати у майбутньому будь-якого іншого зобов’язання ТЕНЕТ за будь-яким іншим правочином, стороною якого він виступає, включаючи, але не обмежуючись, положеннями Статуту ТЕНЕТ та чинного законодавства України.
7.1.3.   ТЕНЕТ здійснить всі належні (залежні від ТЕНЕТ) дії для надання належного рівня якості телекомунікаційних послуг.
7.1.4.   ТЕНЕТ здійснив всі належні дії для того, щоб особа(и), що підписала(и) цей Договір від імені ТЕНЕТ, мала(и) належні та дійсні повноваження на таке підписання на дату укладання цього Договору.
7.1.5.   ТЕНЕТ здійснить всі належні дії для того, щоб особа(и), що буде(уть) у майбутньому підписувати будь-які Додатки/Додаткові угоди до цього Договору від імені ТЕНЕТ мала(и) належні та дійсні повноваження на таке підписання на дату укладання Додаткових угод/Додатків до Договору.
7.1.6.   Умови цього Договору, після його підписання, є дійсним та чинним зобов’язанням ТЕНЕТ.
7.2.   Запевнення та гарантії ЗАМОВНИКА. Цим ЗАМОВНИК надає ТЕНЕТ такі гарантії та запевнення:
7.2.1.   ЗАМОВНИК гарантує достовірність наданої про себе інформації та що телекомунікаційні послуги будуть використовуватися для власних потреб і як кінцевий споживач, у відповідності до чинного законодавства України.
7.2.2.   Укладання цього Договору не порушує і не буде порушувати у майбутньому будь-якого іншого зобов’язання ЗАМОВНИКА за будь-яким іншим правочином, стороною якого він виступає.
7.2.3.   ЗАМОВНИК здійснив всі належні дії для того, щоб особа(и), що підписали цей Договір від імені ЗАМОВНИКА, мала(и) належні та дійсні повноваження на таке підписання на дату укладання цього Договору.
7.2.4.   ЗАМОВНИК здійснить всі належні дії для того, щоб особа(и), що буде(уть) у майбутньому підписувати будь-які Додаткові угоди/Додатки до цього Договору від імені ЗАМОВНИКА, мала(и) належні та дійсні повноваження на таке підписання на дату укладання Додаткових угод/Додатків до Договору.
7.2.5.   Умови цього Договору, після його підписання, є дійсним та чинним зобов’язанням ЗАМОВНИКА.
 
8.   Форс-Мажор:
 
8.1.   Сторони звільняються від відповідальності за часткове чи повне невиконання зобов'язань за цим Договором, якщо це невиконання стало наслідком обставин нездоланної сили, які виникли після його укладення, які Сторони не могли передбачити і запобігти цьому розумними заходами. До обставин нездоланної сили відносяться: повені, пожежі, землетруси, інші явища природи, а також воєнні дії, безладдя, страйки, акти державних і муніципальних органів та будь-які інші обставини поза розумним контролем Сторін, що впливають на безпосереднє виконання умов даного Договору. Сторона, що не виконує зобов'язання за даним Договором внаслідок обставин нездоланної сили, повинна протягом 3 (трьох) календарних днів письмово повідомити іншу сторону про виникнення перешкод та його вплив на виконання зобов'язань за цим Договором. Якщо обставини нездоланної сили такі, що перешкоджають ТЕНЕТ надавати телекомунікаційні послуги визначених видів чи на визначених територіях у масовому порядку (не тільки за даним Договором), ТЕНЕТ може обмежитися оголошенням про це в засобах масової інформації чи на своєму офіційному сайті.
 
9.   Вирішення спорів:
 
9.1.   ТЕНЕТ і ЗАМОВНИК будуть вживати усіх заходів для того, щоб улагодити суперечки, що можуть виникнути за даним Договором або у зв'язку з ним, шляхом переговорів. Якщо Сторони не можуть дійти згоди, питання буде передано для врегулювання відповідно до чинного законодавства України.
 
10.   Заключні положення:
 
10.1.   Усі зміни і доповнення до даного Договору мають бути оформлені відповідними Додатковими угодами чи Додатками, підписаними повноважними представниками обох Сторін.
10.2.   Усі Додаткові угоди й Додатки є невід'ємною частиною цього Договору.
10.3.   Цей Договір складено українською мовою у двох примірниках, що мають однакову юридичну чинність, по одному примірнику для кожної Сторони.
10.4.   ТОВ НВП «ТЕНЕТ» є платником податку на прибуток на загальних підставах, передбачених Законом України «Про оподаткування прибутку підприємств».
10.5.   ЗАМОВНИК має право, з відома ТЕНЕТ, передати свої права за цим Договором своєму правонаступнику або філіалу, про що ЗАМОВНИК зобов'язаний повідомити ТЕНЕТ (належним чином оформивши письмову заявку) за 15 (п'ятнадцять) календарних днів до дати передачі.
 
10.6.   Цей договір не припиняє свою дію у разі зміни реквізитів Сторін, їх засновницьких документів, а також зміни власника, організаційно-правової форми і тому подібне. У разі зміни реквізитів ЗАМОВНИК зобов'язаний впродовж 15 (п'ятнадцять) календарних днів повідомити про це ТЕНЕТ.
10.7.   Технічні параметри послуги для обраних пакетів ЗАМОВНИКОМ є специфічними (унікальними) і відповідають ціновим пакетам приведеним у прейскуранті абонентських тарифів, які в свою чергу є невід'ємною частиною договору.
 
11.   Сервісні служби ТЕНЕТ:
 
 
Найменування:
E-mail:
Тел:
Адміністрація
admin@te.net.ua
730-53-33
Розрахунковий відділ
billing@te.net.ua
730-53-35
Технічні питання
techsup@te.net.ua
730-53-00
Відділ продажів
sales@te.net.ua
730-53-30
Wеb-сервер
webmaster@te.net.ua
Сервер груп новин USЕNЕТ
newsmaster@te.net.ua
Поштові сервери POP3, SMTP
postmaster@te.net.ua
 
12.   Місцезнаходження та реквізити сторін:
 
 
ТЕНЕТ
ЗАМОВНИК
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
 
Юр. адреса:
65012, м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, буд. 2А
Поштова адреса:
65125, м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, буд. 2А
Адреса:
Розрахунковий рахунок:
26008259531 в ВАТ "Морський транспортний банк" м.Іллічівськ, МФО 328168, код ЄДРПОУ 22485498
ІПН: 224854915531
Св-во ПДВ: № 100003712
Розрахунковий рахунок:
Телефон/факс:
(048) 7305333/(048) 7305302
 
 
Телефон/факс:
—/ —
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________200__р.
«____»__________________200__р.


ДОДАТОК № 1D
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «DialUp»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.  
З моменту надходження відповідної заявки від ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ доступ до мережі Інтернет за допомогою комутованих з'єднань відповідно до даного Додатку, вищеназваного Договору і Регламенту.
1.2.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ адреси ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ в Інтернет - форматі і забезпечує їх цілодобову доступність.
1.3.   ТЕНЕТ забезпечує доступ ЗАМОВНИКА до новин USENET.
1.4.   ЗАМОВНИКОВІ надається телекомунікаційна послуга у вигляді пакету __________ згідно правил, вказаних в самому пакеті. При цьому оплата даної послуги здійснюється ЗАМОВНИКОМ відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на послуги зв'язку Інтернет.
 
II.   Обов'язки сторін:
 
2.1.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК оплачує підключення (реєстрацію) в Інтернет згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ на підставі виставленого рахунку.
 
III.   Відповідальність сторін:
 
3.1.   Відповідальність ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК приймає на себе всю відповідальність за неналежну підготовку обладнання ЗАМОВНИКА до комплексного підключення до мережі Інтернет. ЗАМОВНИК зобов'язується відшкодувати всі витрати, які зазнав ТЕНЕТ, у разі невиконання цих зобов'язань.
 
IV.   Умови обслуговування:
 
4.1.   ЗАМОВНИК встановлює з'єднання з ТЕНЕТ самостійно.
4.2.   У разі невикористання поштового повідомлення ЗАМОВНИКОМ протягом 60 календарних днів, ТЕНЕТ залишає за собою право видалити дане повідомлення.
4.3.   У разі перевищення сплаченого об'єму поштової скриньки, ТЕНЕТ в автоматичному режимі припиняє прийом пошти ЗАМОВНИКА. Відправники при цьому отримують відповідне повідомлення про недоставлення.
 
V.   Порядок розгляду претензій:
 
5.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути наведені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1A
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Dom@Net»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   З моменту підключення, ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ доступ до мережі Інтернет з використанням з'єднання за технологією Ehternet: (при цьому вказане підключення проводиться тільки в квартирі (житловому приміщенні) де проживає ЗАМОВНИК), із швидкістю передачі даних між ЗАМОВНИКОМ і ТЕНЕТ, згідно обраного ЗАМОВНИКОМ цінового пакету.
1.2.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ адреси електронної пошти в інтернет-форматі і забезпечує їх цілодобову доступність.
1.3.   ТЕНЕТ забезпечує доступ ЗАМОВНИКА до новин USENET.
1.4.   ТЕНЕТ забезпечує ЗАМОВНИКОВІ підключення і доступ до мережі Інтернет за адресою: ___________________.
1/5.   ЗАМОВНИКОВІ надається телекомунікаційна послуга у вигляді пакету ____________________ на швидкості доступу до мережі Інтернет ________ згідно правил вказаних в самому пакеті, при цьому оплата даної послуги здійснюється ЗАМОВНИКОМ відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на послуги зв'язку в Інтернет.
 
II.   Ціна і порядок розрахунків:
 
2.1.   У вартість підключення включається вартість кабелю, прокладення кабелю, що проводиться ТЕНЕТ, по апаратному майданчику ТЕНЕТ до місцезнаходження комп'ютера ЗАМОВНИКА.
2.2.  
Проведення «прихованих» робіт і перестановку меблів ТЕНЕТ не здійснює.
 
III.   Обов'язки сторін:
 
3.1.   Обов'язки ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ зобов'язується встановити з'єднання Інтернет на комп'ютері ЗАМОВНИКА.
3.2.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК оплачує підключення (реєстрацію) в Інтернет згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ на підставі виставленого рахунку;
—   ЗАМОВНИК забезпечує доступ технічним спеціалістам ТЕНЕТ до технічних приміщень (горище, підвал, комунікаційні шахти, шафи і т.п), необхідних для виконання робіт;
—   ЗАМОВНИК зобов'язується надати, на момент підключення технічними фахівцями ТЕНЕТ, справний комп'ютер з встановленою в ньому мережевою картою (ehternet-адаптера);
—   ЗАМОВНИК зобов'язується надати доступ технічним спеціалістам ТЕНЕТ (для проведення відповідних робіт по підключенню до мережі Інтернет) до житлових приміщень, де проживає ЗАМОВНИК.
 
IV.   Відповідальність сторін:
 
4.1.   Відповідальність ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ несе відповідальність відповідно до чинного законодавства України.
4.2.   Відповідальність ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК приймає на себе всю відповідальність за неналежне виконання п. 3.2. цього додатку, а також за неналежну підготовку обладнання ЗАМОВНИКА до комплексного підключення до мережі Інтернет. ЗАМОВНИК зобов'язується відшкодувати всі витрати, які поніс ТЕНЕТ, у разі невиконання цих зобов'язань.
 
V.   Умови обслуговування:
 
5.1.   У разі невикористання поштового повідомлення ЗАМОВНИКОМ протягом 60 календарних днів, ТЕНЕТ залишає за собою право видалити дане повідомлення.
5.2.   У разі перевищення сплаченого об'єму поштової скриньки, ТЕНЕТ в автоматичному режимі припиняє прийом пошти ЗАМОВНИКА. Відправники при цьому одержують відповідне повідомлення про недоставлення.
5.3.   У разі підключення ЗАМОВНИКА не по фактичному місцю його мешкання (у нежилому приміщенні), ТЕНЕТ залишає за собою право на одностороннє розірвання цього договору.
5.4.   У разі утворення негативного балансу на особовому рахунку ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ обмежує надання послуг з доступу в мережу Інтернет. При цьому оплата послуг ЗАМОВНИКОМ, у вигляді абонентської плати, здійснюється незалежно від того користувався ЗАМОВНИК послугами ТЕНЕТ за розрахунковий період або не користувався.
5.5.   Якщо ЗАМОВНИКОВІ обмежен доступ в мережу Інтернет на підставі п. 5.4. - ТЕНЕТ залишає за собою право відключити порт ЗАМОВНИКА після закінчення 60 календарних днів з моменту обмеження надання послуг.
5.6.   У випадку якщо ЗАМОВНИК після закінчення 30 календарних днів з моменту відключення порту не здійснив оплату наявної заборгованості, яка утворилася не з вини ТЕНЕТ, то останній залишає за собою право здійснити видалення послуги з особового рахунку ЗАМОВНИКА.
5.7.   Повторне включення ЗАМОВНИКА проводиться після погашення існуючої заборгованості і оплати вартості повторного включення відповідно до базових тарифів ТЕНЕТ, що діють, на момент включення.
 
VI.   Порядок розгляду претензій:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути наведені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1H
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Web-Hosting»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Ввідні положення:
 
1.1.   Web-Hosting — термін, який означає комплекс послуг з організації та підтримки web-серверів (програмної частини), системного адміністрування і забезпечення взаємодії сайту з Інтернет.
ЗАМОВНИК може організувати свій www-сервер і систему електронної пошти.
Віртуальний www-сервер — це повноцінний Інтернет-сервер, на якому ЗАМОВНИК розміщує будь-яку інформацію про себе або про свою фірму. Додатково до цього, ЗАМОВНИК отримує весь набір послуг «Поштового сервера з власним поштовим доменом» — можливість отримувати і надсилати електронну пошту, маючи адресу вигляду: мій_користувач@мій_домен.
 
II.   Предмет Додатку:
 
2.1.   ЗАМОВНИК доручає, а ТЕНЕТ зобов'язується виконати для ЗАМОВНИКА наступні послуги:
—   Створення і конфігурація віртуального сервера на одному з Internet-серверів.
—   FTP-вхід на сервер для оновлення інформації.
—   Надання статистики відвідувань (log-файли, графічний аналіз статистики відвідувань) — активується по запиту ЗАМОВНИКА.
—   Розміщення інтерактивних програм (CGI, PHP), за наявності відповідної заявки на дану послугу.
—  
Переадресування пошти (наприклад: будь-яке_ім'я@ваш_домен > будь-який_поштовий_адреса ).
—   ТЕНЕТ надає дисковий простір на своїх фізичних виділених серверах, підключених до глобальної мережі Інтернет, 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
—   ТЕНЕТ гарантує включення всіх віртуальних серверів 24 години на добу, 7 днів на тиждень, за винятком планових технічних заходів, для яких резервується 1 (одна) година на місяць.
 
III.   Ціна договору:
 
3.1.   Щомісячна платня за послуги, надані ТЕНЕТ ЗАМОВНИКОВІ відповідно до даного Додатку, складає __________ грн., зокрема податок на додану вартість за ставкою — 20%.
3.2.   Щомісячна оплата за вищеназваним Договором і даним Додатком може бути змінена залежно від замовлення додаткових послуг або відмови від таких.
 
IV.   Обов'язки сторін:
 
4.1.   Відповідно до умов вищеназваного Договору і даного Додатку сторони приймають на себе наступні зобов'язання:
    ТЕНЕТ:
а)   якісно виконувати обумовлені Договором і Додатком послуги у встановлені терміни;
б)   несе відповідальність за якість передачі інформації;
в)   якщо в процесі виконання послуг були допущені відступи від умов цього Додатку і Договору, погіршення якості послуг, то на вимогу ЗАМОВНИКА ТЕНЕТ зобов'язаний виправити всі виявлені упущення у встановлений за погодженням сторін термін і в розмірі, що не перевищує отриманих від ЗАМОВНИКА грошових коштів за період «відступу від умов»;
г)   у разі аварії на фізичному сервері, ТЕНЕТ гарантує відновлення його роботи протягом 48 годин;
д)   ТЕНЕТ має право у разі потреби переносити віртуальні сервери клієнтів для розподілу навантаження і поліпшення якості послуг, що надаються, з одного фізичного сервера на інший, при цьому перерви в роботі сайту не відбувається і доступність інформації для відвідувачів зберігається;
е)   ТЕНЕТ має право провести відключення сайту ЗАМОВНИКА у разі несвоєчасної оплати і/або при негативному балансі на особовому рахунку ЗАМОВНИКА. При поповненні особового рахунку ЗАМОВНИКОМ, сайт буде автоматично включений у продовж не більше 12 годин з моменту поповнення.
    ЗАМОВНИК:
а)   стежити за виконанням послуг і у разі виявлення недоліків, заявити про них ТЕНЕТ без затримки;
б)   сплатити ТЕНЕТ вартість наданих послуг в терміни і порядку, обумовленими даним Додатком;
в)   використовувати інформацію тільки легальним чином і не переносити на ТЕНЕТ відповідальність за збитки, які зазнав ЗАМОВНИК в процесі використання або неможливості використання послуг ТЕНЕТ.
 
V.   Відповідальність сторін:
 
5.1.   У разі затримки платежу, ЗАМОВНИК сплачує ТЕНЕТ пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ від вартості не здійсненого в строк платежу за кожен день прострочення оплати.
5.2.   Сплата пені не звільняє ЗАМОВНИКА від його основного боргу.
5.3.   ТЕНЕТ не відповідає за зміст інформації, яка передається ЗАМОВНИКОМ, не відповідає за точність, достовірність і якість інформації, яка є результатом послуг що надаються ЗАМОВНИКОВІ, за винятком випадків, коли ця інформація стала результатом безпосередньої діяльності ТЕНЕТ.
5.4.   ТЕНЕТ не несе відповідальності за зміст віртуальних серверів, розташованих у нього, а також за дії своїх користувачів, проте якщо ЗАМОВНИКОВІ стане відомо про порушення з боку користувачів, він негайно повинен повідомити про це ТЕНЕТ.
5.5.   ЗАМОВНИК зобов'язується дотримуватись наступних Правил використання послуг ТЕНЕТ. У разі порушення ЗАМОВНИКОМ будь-якого пункту Правил, йому буде відправлено одне попередження по адміністративному E-Mail особового рахунку, у разі повторного порушення ЗАМОВНИКОМ будь-якого з пунктів Правил — буде здійснено автоматичне відключення сайту.
Правила:
Порушення етикету. Неприпустимі дії включають spamming (розсилка незапрошуваної реклами); обман (використання в E-Mail невірної або неіснуючої зворотньої адреси відправника); пасивний spamming (реклама сайту з використанням spamming, що розсилається через інші поштові сервери), trolling (відправка некоректного повідомлення в конференцію для розпалювання суперечки), mailbombing (відправка в одну поштову скриньку безлічі однакових E-Mail) і не санкціонована користувачем підписка його на списки розсилки.
Порушення прав третіх осіб. Приклади некоректних дій включають розсилку інформації приватного характеру про персону без її згоди, порушення прав інтелектуальної власності, розповсюдження наклепу на персону або юридичну особу.
Порушення закону. Послуги ТЕНЕТ повинні використовуватися тільки для законних цілей і відповідно до діючого українського законодавства.
Порнографія. Порнографія і будь-які матеріали сексуального характеру, навіть якщо вони легальні, не можуть бути розміщені на серверах ТЕНЕТ.
Неправильне використання ресурсів сервера. Не дозволяється запуск резидентних програм, chat та IRC без попереднього узгодження з ТЕНЕТ. Не допускається використання ЗАМОВНИКОМ значних ресурсів сервера, невідповідних займаному їм дисковому простору, а також використання ЗАМОВНИКОМ 20 та більше відсотків системних ресурсів сервера.
5.6.   Якщо ЗАМОВНИКОВІ сталі відомі випадки порушення вищенаведених Правил, він зобов’язан повідомити про це ТЕНЕТ. Всі скарги будуть негайно розглянуті.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1N
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Реєстрація і підтримка доменного імені»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   ТЕНЕТ приймає на себе зобов'язання про надання послуг, пов'язаних з делегуванням доменного імені __________, а ЗАМОВНИК зобов'язується прийняти послуги в розмірі і в терміни, відповідні умовам вищеназваного Договору і цього Додатку.
 
II.   Загальні умови:
 
2.1.   Сторони за вищеназваним Договором визнають юридичну силу текстів документів, отриманих по каналам зв'язку, нарівні з документами, виконаними в простій письмовій формі. Винятки з цього правила становлять:
а)   укладення вищеназваного Договору і даного Додатку;
б)   повідомлення про розірвання і зміну вищеназваного Договору;
в)   обмін претензіями, для яких проста письмова форма обов'язкова;
г)   всі Додатки і Доповнення до вищеназваного Договору.
2.2.   Канали зв'язку в визначеннях цього Додатку — це електронна пошта із вказаними в цьому Додатку контактними адресами.
2.3.   Сторони приймають на себе всю відповідальність за дії співробітників, що мають доступ до каналів зв'язку.
 
III.   Зобов'язання сторін:
 
3.1.   ТЕНЕТ зобов'язується:
3.1.1   Належним чином виконувати положення вищеназваного Договору і даного Додатку.
3.1.2   Надавати послуги відповідно до умов вищеназваного Договору і даного Додатку.
3.1.3   Надавати консультаційну допомогу з питань, що виникають у ЗАМОВНИКА у зв'язку з наданням йому послуг.
3.2.   ЗАМОВНИК зобов'язується:
3.2.1   Належним чином виконувати положення вищеназваного Договору і даного Додатку.
3.2.2   Забезпечувати своєчасну оплату послуг, що надаються, відповідно до вищеназваного Договору і розділу 4 цього Додатку.
3.2.3   Своєчасно надавати на вимогу ТЕНЕТ достовірну інформацію, необхідну для виконання Договору і даного Додатку.
3.3.   ЗАМОВНИК заявляє, що:
3.3.1   Згідно його відомостей, ні реєстрація доменних імен, ні порядок їх використання не порушують прав інтелектуальної власності третіх осіб.
3.3.2   Контактна інформація, надана при реєстрації доменного імені, відповідає дійсності і є актуальною.
3.3.3   ЗАМОВНИК розуміє, що інформація, надана при реєстрації з метою делегування доменного імені, постійно зберігатиметься в базі доменів, актуальний стан якої публічно доступний в реальному часі через WHOIS або подібні сервіси.
3.3.4   Підтверджує, що йому зрозуміла мета збору, зберігання і публікації інформації, яка передається ТЕНЕТ, що необхідне для забезпечення процесу делегування доменного імені.
 
IV.   Вартість послуг і порядок оплати:
 
4.1.    
Назва послуги
Вартість
Реєстрація одного домена на термін один рік
Реєстрація домена виду им'я.соm.ua
66.60 грн. (на 1 рік)
Реєстрація домена виду ім'я.com, ім'я.net., ім'я.org, ім'я.biz, ім'я.ім'я.ім'я..biz
222.00 грн. (на 2 роки)
Реєстрація домена виду ім'я.гu, ім'я.cc, ім'я.tv
305.25 грн. (на 1 рік)
Реєстрація домена виду ім'я.odessa.uа, ім'я.od.ua
55.50 грн. (на 1 рік)
Реєстрація домена вигляду ім'я.ua *
471.75 грн. (на 1 рік)
Продовження реєстрації одного домена на термін один рік
Продовження реєстрації домена ім'я.com.ua
66.60 грн. (на 1 рік)
Продовження реєстрації домена ім'я.net, ім'я.com, ім'я.org, ім'я.biz
222.00 грн. (на 2 роки)
Продовження реєстрації домена ім'я.ru, ім'я.tv, ім'я.cc
305.25 грн. (на 1 рік)
Продовження реєстрації домена ім'я.ua*
471.75 грн. (на 1 рік)
Розміщення первичной/вторичной зони на серверах TENET (на 1 місяць)**
5.55 грн. (на 1 місяць)
 
*) реєстрація імен в домені можлива тільки для власників торгових марок.
**) при замовленні супутніх послуг — безкоштовно.
4.2.   Оплата здійснюється в національній валюті України — гривнах.
4.3.   ЗАМОВНИК зобов'язується прийняти і сплатити надані йому послуги в розмірі і в терміни згідно умов вищеназваного Договору.
 
V.   Розірвання вищеназваного Договору:
 
5.1.   Вищеназваний Договір може бути розірваний:
а)   на вимогу будь-якої із Сторін;
б)   при неспроможності (банкрутстві) будь-якій із Сторін;
5.2.   На вимогу ТЕНЕТ:
а)   при порушенні ЗАМОВНИКОМ умов п. 3.2. цього Додатку;
б)   при здійсненні ЗАМОВНИКОМ технічних або інших дій, не передбачених Договором і Додатком, не санкціонованих ТЕНЕТ, що призвели або можуть призвести до збитків ТЕНЕТ, третім особам;
в)   при порушенні ЗАМОВНИКОМ п. 3.3.1.;
г)   при грубому порушенні правил мережевого етикету (розсилка спаму, вірусів, розміщення і розповсюдження матеріалів порнографічного характеру та ін.).
 
VI.   Інші умови:
 
6.1.   Жодна із Сторін не може передавати свої права і обов'язки за даною угодою без згоди іншої Сторони.
6.2.   Цей Додаток складений в 2 (двух) екземплярах, що мають однакову юридичну силу, по одному екземпляру для кожної Сторони.
6.3.   ТЕНЕТ гарантує, що інформація, яка передається йому ЗАМОВНИКОМ, зокрема персональні дані ЗАМОВНИКА, використовуватиметься виключно в цілях виконання вищеназваного Договору.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1L
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Виділена лінія»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   Відповідно до даного типу з'єднання ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ доступ до мережі Інтернет за допомогою виділеної лінії і забезпечує цілодобову доступність мережі Інтернет.
1.1.1.   ЗАМОВНИК вказує ТЕНЕТ необхідну швидкість передачі даних між ЗАМОВНИКОМ і ТЕНЕТ, яку забезпечує ТЕНЕТ комплексом програмно-апаратних засобів і технічними можливостями встановленого комунікаційного обладнання.
1.1.2.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ адреси електронної пошти в Інтернет-форматі і забезпечує їх цілодобову доступність.
1.1.3.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ IР-адреси в необхідній і обґрунтованій ЗАМОВНИКОМ кількості.
1.1.4.   ТЕНЕТ забезпечує доступ ЗАМОВНИКА до новин USENET.
1.2.   За письмовою заявою ЗАМОВНИКА ТЕНЕТ може організувати «Комплексне підключення», яке передбачає наступне:
1.2.1.   За письмовим запитом ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ зобов'язується організувати підключення ЗАМОВНИКА до мережі Інтернет за адресою: __________ з використанням виділеного каналу зв'язку.
1.2.2.   Для забезпечення роботи по виділеній лінії ТЕНЕТ по накладній поставляє ЗАМОВНИКОВІ комунікаційне обладнання згідно наступного переліку:
 
Перелік 1.
 
1.2.3.   ТЕНЕТ здійснює комплекс робіт по підключенню ЗАМОВНИКА до мережі Інтернет і надає Акт виконаних робіт згідно наступного переліку:
 
Перелік 2.
 
1.2.4.   ТЕНЕТ передає обладнання замовникові після підключення (остаточного закінчення робіт) ЗАМОВНИКА до мережі Інтернет і підписання Акту виконаних робіт.
 
II.   Ціна і порядок розрахунків:
 
2.1.   Оплата послуг, вказаних в даному Додатку, здійснюється відповідно до абонентських тарифів ТЕНЕТ, вищеназваного Договору та Регламенту.
2.2.   Вартість комплексного підключення включає вартість обладнання, що поставляється, і наданих послуг з Переліку 1 та Переліку 2 цього Додатку, а також податкові платежі ТЕНЕТ.
2.3.   Вартість комплексного підключення складає __________ грн., в т.ч. ПДВ — 20%. ЗАМОВНИК оплачує вартість комплексного підключення одноразово. Надалі ЗАМОВНИК оплачує щомісячну абонентську плату у розмірі __________ грн., в т.ч. ПДВ — 20% за доступ до мережі Інтернет, в даному пакеті прийом інформації забезпечується зі швидкістю до __________, передача здійснюється на швидкості до __________.
2.4.   ЗАМОВНИК здійснює оплату, згідно цього Додатку шляхом перерахування 100% (ста відсотків) загальної суми до оплати, передбаченою п. 2.3., на рахунок ТЕНЕТ згідно виставленого рахунку.
2.5.   ТЕНЕТ здійснює комплексне підключення в строк не пізніше 30 (тридцяти) календарних діб з моменту отримання платежу, передбаченого п. 2.3. данного Додатку. Якщо в процесі виконання робіт по комплексному підключенню виявиться непереборна, на думку ТЕНЕТ, технічна неможливість виконати який-небудь з пунктів 1.2.2. або 1.2.3., і сторони не зможуть прийти до іншої згоди, ТЕНЕТ зобов'язаний повернути отримані згідно п. 2.3. кошти шляхом перерахування всієї суми на розрахунковий рахунок ЗАМОВНИКА.
2.6.   ТЕНЕТ гарантує якість обладнання що встановлюється ТЕНЕТ. У разі отримання від ЗАМОВНИКА повідомлення про вихід з ладу обладнання, ТЕНЕТ зобов'язаний його відремонтувати, а при неможливості ремонту - замінити на нове. Термін гарантії складає 1 (один) рік з моменту передачі обладнання ЗАМОВНИКОВІ. Гарантія не розповсюджується на випадки, коли ЗАМОВНИК порушив правила експлуатації встановленого обладнання.
 
III.   Обов'язки сторін:
 
3.1.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК оплачує підключення (реєстрацію) в Інтернет згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ на підставі виставленого рахунку.
—   У разі виникнення перерв в наданні послуг доступу до Інтернет з вини ТЕНЕТ, останній зобов'язується безкоштовно надати на вимогу ЗАМОВНИКА резервну можливість доступу Інтернет через комутоване телефонне з'єднання на час, який потрібен для відновлення надання послуг.
 
IV.   Відповідальність сторін:
 
4.1.   Відповідальність ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК приймає на себе всю відповідальність за неналежне виконання п. 3.1. цього додатку, а також за неналежну підготовку обладнання ЗАМОВНИКА до комплексного підключення до мережі Інтернет. ЗАМОВНИК зобов'язується відшкодувати всі витрати, які поніс ТЕНЕТ, у разі невиконання цих зобов'язань.
 
V.   Умови обслуговування:
 
5.1.   У разі невикористання поштового повідомлення ЗАМОВНИКОМ протягом 60 календарних днів, ТЕНЕТ залишає за собою право видалити дане повідомлення.
5.2.   У разі перевищення сплаченого об'єму поштової скриньки, ТЕНЕТ в автоматичному режимі припиняє прийом пошти ЗАМОВНИКА. Відправники при цьому одержують відповідне повідомлення про недоставлення.
 
VI.   Порядок розгляду претензій:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути висловлені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1T
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Голосова телефонія»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та Ліцензії Національної комісії з питань регулювання зв’язку України Серія АВ № 303706 від 04.07.2007р., з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКУ послуги місцевої, міжміської і міжнародної голосової телефонії, а також послуги відповідно до Специфікації, яка є невід'ємною частиною даного Додатку.
 
II.   Права і обов'язки ТЕНЕТ:
 
2.1.   ТЕНЕТ зобов'язаний:
2.1.1.   Забезпечувати безперебійне і якісне надання послуг телефонного зв'язку.
2.1.2.   Проводити технічне обслуговування абонентського кабельного введення, а саме: профілактичний огляд, електричні вимірювання, усунення пошкоджень створених не з вини ЗАМОВНИКА.
2.1.3.   Проводити реєстрацію придбаних ЗАМОВНИКОМ абонентських пристроїв телематичних служб та передачі даних.
2.1.4.   Здійснювати перевірку відповідності абонентських пристроїв технічним нормам, підключення телефонних апаратів та інших абонентських пристроїв.
2.1.5.   Усувати пошкодження телефонної мережі в контрольні технологічні терміни.
2.1.6.   Проводити перерахунок абонентської платні, якщо пошкодження телефонного зв'язку не з вини ЗАМОВНИКА не усунене протягом п'яти і більше діб.
2.1.7.   Як мінімум за місяць до початку робіт попереджати ЗАМОВНИКА про заміну номера телефону у разі введення в дію нових АТС, реконструкції телефонних мереж.
2.1.8.   У випадку виїзду ЗАМОВНИКА з телефонізованого приміщення зберігати протягом одного місяця з моменту надання заяви про відмову від телефону, технічну можливість відновлення роботи телефону пред'явнику прав на користування телефоном її новим наймачем (власником).
2.1.9.   Кожен випадок пошкодження телефонного устаткування оформляти актом за підписами представників ТЕНЕТ та ЗАМОВНИКА.
2.1.10.   Мати книгу скарг та пропозицій і видавати її на першу вимогу ЗАМОВНИКА.
2.1.11.   Працівники ТЕНЕТ, які прибули по виклику ЗАМОВНИКА для огляду і ремонту телефонних апаратів і абонентських пристроїв, а також виконання інших робіт, зобов'язані пред'явити посвідчення працівника ТЕНЕТ.
2.1.12.   Вживати заходи щодо захисту абонентських ліній від сторонніх підключень.
2.1.13.   Інформувати ЗАМОВНИКА про перелік сертифікованих абонентських пристроїв, які можна підключати до мережі загального користування.
2.1.14.   Не менше одного разу на місяць повідомляти абонентів про належну суму платежу за міжміські і міжнародні телефонні розмови.
2.2.   ТЕНЕТ має право:
2.2.1.   ТЕНЕТ має право розширювати або змінювати перелік послуг залежно від технічних можливостей автоматичних телефонних станцій з програмним управлінням і наявність довідково-інформаційних служб.
2.2.2.   Відключати несертифіковані і незареєстровані абонентські пристрої телематичних служб і передачі даних.
2.2.3.   Відключати абонентські пристрої, самовільно підключені сторонніми лицями до діючого телефону.
2.2.4.   З моменту виникнення негативного балансу на особовому рахунку ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ має право припинити ЗАМОВНИКУ надання послуг, відповідно до чинного законодавства України.
2.2.5.   Припиняти надання послуг голосової телефонії або припинити дію Договору у разі порушення ЗАМОВНИКОМ договірних зобов'язань, передбачених п. 3.2. даного Додатку.
2.2.6.   У випадках, коли різко росте об'єм споживання послуг і поточна сума рахунку значно перевищує середній рівень, виставити терміновий рахунок.
2.2.7.   Привертати третіх осіб для виконання, узятих на себе за вищеназваним договором і даним Додатком, зобов'язань.
 
III.   Права і обов'язки ЗАМОВНИКА:
 
3.1.   ЗАМОВНИК має право:
3.1.1.   Ознайомитися в ТЕНЕТ з вимогами Законів України «Про телекомунікації», «Про захист прав споживачів», Правил користування місцевим телефонним зв'язком, Правил користування міжміським і міжнародним телефонним зв'язком, Граничних тарифів на основні послуги електрозв'язку, інших нормативних документів, які регламентують надання послуг електрозв'язку.
3.1.2.   Користуватися додатковими (сервісними) видами послуг, які надаються по телефону, за наявності технічної можливості.
3.1.3.   Безкоштовно користуватися телефонним зв'язком із спецслужбами (міліція (02, 102), пожежна охорона (01, 101), швидка медична допомога (03, 103), аварійна служба газу (04, 104) служба допомоги (112)).
3.1.4.   Внести або вилучити (потрібне підкреслити) свій номер телефону із списків абонентів довідково-інформаційної служби і телефонного довідника.
3.1.5.   Переоформити договір на ім'я одного з членів своєї сім'ї (для фізичних осіб).
3.1.6.   На встановлення заново телефону за наявності технічної можливості.
3.1.7.   На збереження за ЗАМОВНИКОМ номера телефону на термін, зазначений в заяві на тимчасове відключення телефону, за умови внесення ним абонентської платні за період відключення.
3.1.8.   Не вносити абонентської платні за весь час пошкодження телефонної лінії не з вини ЗАМОВНИКА, яке продовжувалося протягом семи і більше діб з моменту надання ним заяви в ТЕНЕТ.
3.1.9.   Обмінюватися правом користування телефоном — при обміні місця мешкання (знаходження) фізичних або юридичних осіб в межах дії комутаційних систем ТЕНЕТ з обов'язковим переоформленням договору.
3.1.10.   Передати (продати) право на користування телефоном іншій фізичній або юридичній особі, що проживає (розташованому) в зоні дії комутаційних систем ТЕНЕТ, за наявності технічної можливості, з обов'язковим переоформленням договору.
3.1.11.   Користуватися автоматичним міжміським і міжнародним телефонним зв'язком.
3.1.12.   Оскаржити неправомірні дії працівників ТЕНЕТ згідно з чинним законодавством України.
3.2.   ЗАМОВНИК зобов'язаний:
3.2.1.   Не допускати підключення телефонних апаратів, абонентських пристроїв, які не мають сертифікату відповідності.
3.2.2.   Передати на технічне обслуговування в ТЕНЕТ окінцеване абонентське кабельне введення. А також здійснювати оплату за обслуговування кожної фізичної кабельної лінії.
3.2.3.   Не допускати самовільного підключення до телефонних ліній незареєстрованих абонентських пристроїв.
3.2.4.   Не допускати використовування телефону з метою, яка суперечить інтересам безпеки держави, порушує громадський порядок, робить замах на честь і гідність громадян і ділову репутацію юридичних осіб.
3.2.5.   Не допускати використовування телефону для навмисного створення незручностей третім особам.
3.2.6.   Не перешкоджати виконанню робіт, пов'язаних з підключенням або встановленням устаткування систем ущільнення, і проведенню ремонтних робіт.
3.2.7.   Не допускати самовільної передачі телефонів в оренду підприємствам, установам, організаціям і громадянам. У разі здачі телефонізованих приміщень, квартир в оренду або найм, ЗАМОВНИК повинен протягом місяця повідомити про це ТЕНЕТ.
3.2.8.   Своєчасно вносити платню за користування телефоном, міжміські і міжнародні телефонні переговори, подані в кредит телеграми і інші послуги, що надаються по телефону.
3.2.9.   Повідомляти ТЕНЕТ дані, які необхідні для розрахункових документів.
3.2.10.   Забезпечувати збереження проводки, а власники або орендарі будинків (будівель) - всього майна і устаткування мереж телефонного зв'язку, які знаходяться в межах будинку (будівлі) і в межах земельних ділянок, які надані у власність, постійне або тимчасове користування.
3.2.11.   У місячний термін повідомляти ТЕНЕТ про призначення нового відповідального за телефон, про зміну місця постійного мешкання (фізична особа) або банківських реквізитів (юридична особа), а саме повідомляти ТЕНЕТ про зміну поштових або платіжних реквізитів, зміні назви, форми власності і тому подібне.
3.2.12.   Не виконувати самостійно ремонт мереж телефонного зв'язку.
3.2.13.   ЗАМОВНИК, на території якого прокладені кабельні лінії телефонного зв'язку, повинен вживати запобіжні заходи під час ремонту, надбудови, зносу та споруди будинків (будівель) і інших робіт, своєчасно сповіщати ТЕНЕТ про ці роботи.
3.2.14.   Не допускати напряму вхідного міжнародного трафіку для завершення на телефонну мережу загального користування України, незалежно від технології обробки і передачі такого трафіку.
 
IV.   Умови і порядок оплати:
 
4.1.   Послуги, які надає ТЕНЕТ, оплачуються за тарифом, затвердженим згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ і чинного законодавства України.
4.2.   ЗАМОВНИК оплачує послуги з авансової системи оплати, при цьому з тарифами ознайомлений і оплату гарантує.
4.3.   ЗАМОВНИК повинен своєчасно оплачувати послуги, що надаються. Розрахунок абонентської платні за користування місцевим телефонним зв'язком здійснюється по постійній (без погодинної оплати) або по змінній (з погодинною) величині, якщо остання передбачена технічними можливостями устаткування АТС.
4.4.   Розрахунки за фактично одержані в кредит послуги (міжміські і міжнародні дзвінки) за кожен попередній місяць сплачуються ЗАМОВНИКОМ протягом десяти днів з дня отримання рахунку, але не пізніше 20-го числа місяця, наступного за розрахунковим. За одержані в кредит послуги міжміського і міжнародного телефонного зв'язку стягується додаткова платня у розмірі двох відсотків вартості наданих послуг.
4.5.   ЗАМОВНИК для отримання послуг здійснює оплату щомісячно до 20-го числа поточного місяця, розмір якої не може бути менше суми послуг, фактично наданих в попередньому розрахунковому періоді.
4.6.   Встановлені згідно з чинним законодавством пільги щодо абонентської платні за користування телефоном фізичними особами і почасової оплати місцевих телефонних розмов надаються з дня звернення ЗАМОВНИКА в ТЕНЕТ.
4.7.   Платня за підключення і установку телефону і відповідних абонентських пристроїв вноситься ЗАМОВНИКОМ під час оформлення замовлення на виконання відповідної послуги, перелік устаткування і його вартість вказується у відповідній специфікації, яка є невід'ємною частиною вищеназваного договору і даного Додатку.
4.8.   Нарахування платні за користування телефоном і іншими абонентськими пристроями здійснюється з дня їх включення.
4.9.   Платня за автоматичну міжміську або міжнародну телефонну розмову обчислюється з моменту відповіді абонента, що викликається, за винятком певного інтервалу часу, що не тарифікується.
4.10.   Платня за міську або міжнародну телефонну розмову за допомогою оператора обчислюється із зафіксованого початку розмови з абонентом, який викликається, на термін, визначений ЗАМОВНИКОМ.
4.11.   Якщо після набору номера телефону, який викликається, з'єднання здійснюється з телефоністом комутаторної установки або технічним пристроєм, підключеним до абонентської лінії (апаратом факсиміле , автовідповідачем, телефонним апаратом з автоматичним визначником номера, міні-АТС і т.п.), то тривалість розмови, яка підлягає оплаті, обчислюється з моменту з'єднання з оператором або пристроєм.
 
V.   Відповідальність сторін:
 
5.1.   ТЕНЕТ несе відповідальність згідно діючого законодавства перед ЗАМОВНИКОМ за невиконання або неналежне виконання послуг, що надаються.
5.2.   Абонентська платня за весь час пошкодження телефонного зв'язку не налічується:
—   за весь час пошкодження, у разі порушення ТЕНЕТ контрольних термінів (п'ять діб) усунення пошкоджень, які виникли не з вини ЗАМОВНИКА.
5.3.   ТЕНЕТ не несе матеріальній відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ за невиконання або неналежне виконання обов'язків в результаті дії непереборної сили — форс-мажорних обставин (землетрус, повінь, ураган і тому подібне) або унаслідок вини ЗАМОВНИКА.
5.4.   У разі виявлення пошкоджень, які відбулися з вини ЗАМОВНИКА, всі витрати ТЕНЕТ по ремонту покладаються на ЗАМОВНИКА.
5.5.   ТЕНЕТ не несе відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ за неналежну якість послуг, якщо абонентська лінія з його вини обладнана не сертифікованими, незареєстрованими в ТЕНЕТ кінцевими пристроями.
5.6.   ТЕНЕТ має право стягувати суму заборгованості в судовому порядку.
5.7.   ЗАМОВНИК несе відповідальність, відповідно до чинного законодавства, за порушення Правил користування місцевим телефонним зв'язком і Правил користування міжміським і міжнародним телефонним зв'язком.
 
VI.   Порядок розгляду претензій:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути висловлені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


СПЕЦИФІКАЦІЯ до Додатку № 1T
Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Перелік послуг, ТЕНЕТ, що надаються.
 
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1T/S
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «SIP-телефонія»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та Ліцензії Національної комісії з питань регулювання зв’язку України Серія АВ № 303706 від 04.07.2007р., з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ послуги місцевої, міжміської і міжнародної голосової телефонії, а також послуги відповідно до Специфікації яка є невід'ємною частиною даного Додатку.
1.2.   ТЕНЕТ забезпечує ЗАМОВНИКОВІ підключення до послуги SIР-телефонія за адресою: __________.
 
II.   Права і обов'язки ТЕНЕТ:
 
2.1.   ТЕНЕТ зобов'язаний:
2.1.1.   Забезпечувати безперебійне і якісне надання послуг телефонного зв'язку.
2.1.2.   Проводити технічне обслуговування порту SIР-телефонії, а саме: профілактичний огляд, усунення пошкоджень створених не з вини ЗАМОВНИКА.
2.1.3.   Проводити реєстрацію придбаних ЗАМОВНИКОМ абонентських пристроїв телематичних служб та передачі даних.
2.1.4.   Здійснювати перевірку відповідності абонентських пристроїв технічним нормам, підключення телефонних апаратів і інших абонентських пристроїв.
2.1.5.   Усувати пошкодження телефонної мережі в контрольні технологічні терміни.
2.1.6.   Проводити перерахунок абонентської платні, якщо пошкодження телефонного зв'язку не з вини ЗАМОВНИКА не усунене протягом п'яти і більше діб.
2.1.7.   Як мінімум за місяць до початку робіт попереджати ЗАМОВНИКА про заміну номера телефону у разі введення в дію нових АТС, реконструкції телефонних мереж.
2.1.8.   У випадку виїзду ЗАМОВНИКА з телефонізованого приміщення зберігати протягом одного місяця з моменту надання заяви про відмову від телефону, технічну можливість відновлення роботи телефону пред'явнику прав на користування телефоном її новим наймачем (власником).
2.1.9.   Кожен випадок пошкодження телефонного устаткування оформляти актом за підписами представників ТЕНЕТ та ЗАМОВНИКА.
2.1.10.   Мати книгу скарг та пропозицій і видавати її на першу вимогу ЗАМОВНИКА.
2.1.11.   Працівники ТЕНЕТ, які прибули по виклику ЗАМОВНИКА для огляду і ремонту телефонних апаратів та абонентських пристроїв, а також виконання інших робіт, зобов'язані пред'явити посвідчення працівника ТЕНЕТ.
2.1.12.   Принимати заходи по захисту абонентських ліній від сторонніх підключень.
2.1.13.   Інформувати ЗАМОВНИКА про перелік сертифікованих абонентських пристроїв, які можна підключати до мережі загального користування.
2.1.14.   Не менше одного разу на місяць повідомляти абонентів про належну суму платежу за міжміські і міжнародні телефонні розмови.
2.2.   ТЕНЕТ має право:
2.2.1.   ТЕНЕТ має право розширювати або змінювати перелік послуг залежно від технічних можливостей і наявності довідково-інформаційних служб.
2.2.2.   Відключати несертифіковані і незареєстровані абонентські пристрої телематичеських служб і передачі даних.
2.2.3.   Відключати абонентські пристрої, самовільно підключені сторонніми особами до діючого телефону.
2.2.4.   З моменту виникнення негативного балансу на особовому рахунку ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ має право припинити ЗАМОВНИКУ надання послуг, відповідно до чинного законодавства України.
2.2.5.   Припиняти надання послуг SIР-телефонії або припинити дію Договору у разі порушення ЗАМОВНИКОМ договірних зобов'язань, передбачених п. 3.2. даного Додатку.
2.2.6.   У випадках, коли стрімко росте об'єм споживання послуг і поточна сума рахунку значно перевищує середній рівень, виставити терміновий рахунок.
2.2.7.   Привертати третіх осіб для виконання, взятих на себе за вищеназваним договором і даним Додатком, зобов'язань.
2.2.8.   Якщо ЗАМОВНИК не споживав послуги за номером телефону протягом 12 місяців не з вини ТЕНЕТ, останній в односторонньому порядку має право на відключення номеру та на подальше припинення надання послуги.
 
III.   Права і обов'язки ЗАМОВНИКА:
 
3.1.   ЗАМОВНИК має право:
3.1.1.   Ознайомитися в ТЕНЕТ з вимогами Законів України «Про телекомунікації», «Про захист прав споживачів», Правил користування місцевим телефонним зв'язком, Правил користування міжміським і міжнародним телефонним зв'язком, Граничних тарифів на основні послуги електрозв'язку, інших нормативних документів, які регламентують надання послуг електрозв'язку.
3.1.2.   Користуватися додатковими (сервісними) видами послуг, які надаються по телефону, за наявності технічної можливості.
3.1.3.   Безкоштовно користуватися телефонним зв'язком із спецслужбами (міліція (02, 102), пожежна охорона (01, 101), швидка медична допомога (03, 103), аварійна служба газу (04, 104) служба допомоги (112)).
3.1.4.   Внести або вилучити (потрібне підкреслити) свій номер телефону із списків абонентів довідково-інформаційної служби і телефонного довідника.
3.1.5.   Переоформити договір на ім'я одного з членів своєї сім'ї (для фізичних осіб).
3.1.6.   На встановлення заново телефону за наявності технічної можливості.
3.1.7.   На збереження за ЗАМОВНИКОМ номера телефону на термін, відмічений в заяві на тимчасове відключення телефону, за умови внесення ним абонентської платні за період відключення.
3.1.8.   Не вносити абонентської платні за весь час пошкодження телефонної лінії не з вини ЗАМОВНИКА, яке продовжувалося протягом п’яти і більше діб з моменту надання ним заяви в ТЕНЕТ.
3.1.9.   Обмінюватися правом користування телефоном — при обміні місця мешкання (знаходження) фізичних або юридичних осіб в межах дії комутаційних систем ТЕНЕТ з обов'язковим переоформленням договору.
3.1.10.   Передати (продати) право на користування телефоном іншій фізичній або юридичній особі, що проживає (розташованому) в зоні дії комутаційних систем ТЕНЕТ, за наявності технічної можливості, з обов'язковим переоформленням договору.
3.1.11.   Користуватися автоматичним міжміським і міжнародним телефонним зв'язком.
3.1.12.   Оскаржити неправомірні дії працівників ТЕНЕТ згідно з чинним законодавством України.
3.2.   ЗАМОВНИК зобов'язаний:
3.2.1.   Не допускати підключення телефонних апаратів, абонентських пристроїв, які не мають сертифікату відповідності.
3.2.2.   Не допускати самовільного підключення до телефонних ліній незареєстрованих абонентських пристроїв.
3.2.3.   Не допускати використовування телефону з метою, яка суперечить інтересам безпеки держави, порушує громадський порядок, робить замах на честь і гідність громадян і ділову репутацію юридичних осіб.
3.2.4.   Не допускати використовування телефону для навмисного створення незручностей третім особам.
3.2.5.   Не перешкоджати виконанню робіт, пов'язаних з підключенням або встановленням устаткування систем ущільнення, і проведенню ремонтних робіт.
3.2.6.   Не допускати самовільної передачі телефонів в оренду підприємствам, установам, організаціям і громадянам. У разі здачі телефонізованих приміщень, квартир в оренду або наймання, ЗАМОВНИК повинен протягом місяця повідомити про це ТЕНЕТ.
3.2.7.   Своєчасно вносити платню за користування телефоном, міжміські і міжнародні телефонні переговори, подані в кредит телеграми і інші послуги, що надаються по телефону.
3.2.8.   Повідомляти ТЕНЕТ дані, які необхідні для розрахункових документів.
3.2.9.   У місячний термін повідомляти ТЕНЕТ про призначення нового відповідального за телефон, про зміну місця постійного мешкання (фізична особа) або банківських реквізитів (юридична особа), а саме повідомляти ТЕНЕТ про зміну поштових або платіжних реквізитів, зміні назви, форми власності і тому подібне.
3.2.10.   Не допускати напряму вхідного міжнародного трафіку для завершення на телефонну мережу загального користування України, незалежно від технології обробки і передачі такого трафіку.
 
IV.   Умови і порядок оплати:
 
4.1.   Послуги, які надає ТЕНЕТ, оплачуються за тарифом, затвердженим згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ і чинного законодавства України.
4.2.   ЗАМОВНИК оплачує послуги з авансової системи оплати, при цьому з тарифами ознайомлений і оплату гарантує.
4.3.   ТЕНЕТ починає виставляти рахунки абонентської платні з дати активації послуги ЗАМОВНИКОМ, а саме з моменту початку надання ТЕНЕТ послуг телефонного зв'язку.
4.4.   ЗАМОВНИК повинен своєчасно оплачувати послуги, що надаються. Розрахунок абонентської платні за користування місцевим телефонним зв'язком здійснюється по постійній (без почасової оплати) або по змінній (з почасовою) величині, якщо остання передбачена технічними можливостями устаткування.
4.5.   Встановлені згідно з чинним законодавством пільги щодо абонентської платні за користування телефоном фізичними особами і почасової оплати місцевих телефонних розмов надаються з дня звернення ЗАМОВНИКА в ТЕНЕТ.
4.6.   Платня за надані номери і відповідні абонентські пристрої вноситься ЗАМОВНИКОМ під час оформлення замовлення на виконання відповідної послуги, перелік устаткування та його вартість вказується у відповідній специфікації, яка є невід'ємною частиною вищеназваного договору і даного Додатку.
4.7.   Нарахування платні за користування телефоном і іншими абонентськими пристроями здійснюється з дня їх включення.
4.8.   Якщо після набору номера телефону, який викликається, з'єднання здійснюється з телефоністом комутаторної установки або технічним пристроєм, підключеним до абонентської лінії (апаратом факсиміле, автовідповідачем, телефонним апаратом з автоматичним визначником номера, міні-АТС і т.п.), то тривалість розмови, яка підлягає оплаті, обчислюється з моменту з'єднання з оператором або пристроєм.
 
V.   Відповідальність сторін:
 
5.1.   ТЕНЕТ несе відповідальність згідно діючого законодавства перед ЗАМОВНИКОМ за невиконання або неналежне виконання послуг, що надаються.
5.2.   Абонентська платня не налічується:
—   за весь час пошкодження телефонного зв'язку, у разі порушення ТЕНЕТ контрольних термінів усунення пошкоджень, які виникли не з вини ЗАМОВНИКА.
5.3.   ТЕНЕТ не несе матеріальній відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ за невиконання або неналежне виконання обов'язків в результаті дії непереборної сили — форс-мажорних обставин (землетрус, повінь, ураган і тому подібне) або унаслідок вини ЗАМОВНИКА.
5.4.   У разі виявлення пошкоджень, які відбулися з вини ЗАМОВНИКА, всі витрати ТЕНЕТ по ремонту покладаються на ЗАМОВНИКА.
5.5.   ТЕНЕТ має право стягувати суму заборгованості в судовому порядку.
5.6.   ЗАМОВНИК несе відповідальність, відповідно до чинного законодавства, за порушення Правил користування місцевим телефонним зв'язком і Правил користування міжміським і міжнародним телефонним зв'язком.
 
VI.   Порядок розгляду претензій:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути наведені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


СПЕЦИФІКАЦІЯ до Додатку № 1T/S
Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Перелік послуг, ТЕНЕТ, що надаються.
 
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1S
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Сервер-хостинг (Colocation)»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та за рішенням НКРЗ № 494 від 15.12.2006р., внесений до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
I.   Загальні умови:
 
1.1.   ЗАМОВНИК може розмістити в ТЕНЕТ фізичний сервер, на якому знаходитиметься будь-яке програмне забезпечення під управлінням будь-якої операційної системи. ЗАМОВНИК самостійно розпоряджається ресурсами свого комп'ютера.
1.2.   Розміщуваний сервер повинен бути зібраний в промисловому дев'ятнадцатидюймовому корпусі RackMount. Така вимога обумовлена установкою кожного серверу в монтажну шафу, підключеному до системи гарантованого електроживлення і встановленого в спеціальній гермозоні.
1.3.   Інженери ТЕНЕТ постійно контролюють температуру у середині монтажної шафи і напругу, що подається до вказаної шафи та гарантують строге дотримання умов експлуатації і постійну доступність серверу ЗАМОВНИКА.
 
II.   Загальні умови:
 
2.1.   ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКУ можливість розмістити своє устаткування в офісі ТЕНЕТ за адресою: __________, а також можливість підключення цього устаткування до мереж передачі даних і електропостачання.
 
III.   Права і обов'язки ТЕНЕТ та ЗАМОВНИКА:
 
3.1.   Обов'язки ТЕНЕТ:
3.1.1.   Прийняти на відповідальне зберігання наступне устаткування ЗАМОВНИКА: __________
3.1.2.   Надати ЗАМОВНИКУ необхідну кількість юнітів для розміщення устаткування ЗАМОВНИКА в дев'ятнадцатидюймовиї стійці промислового стандарту.
3.1.3.   Забезпечити підключення до устаткування ЗАМОВНИКА всіх необхідних комунікацій.
3.1.4.   Підключити устаткування до джерела живлення 220 В. При цьому ТЕНЕТ гарантує безперебійне живлення протягом всього часу нормальної роботи суспільної мережі електропостачання і підтримку температури в серверній від 10 до 25 градусів Цельсія.
3.1.5.   Забезпечити цілодобове чергування технічного персоналу.
3.1.6.   В разі потреби надати працівникам ЗАМОВНИКА доступ до устаткування ЗАМОВНИКА для проведення необхідних робіт.
3.1.7.   Виставляти рахунки за вищеназваним договором і даним Додатком.
3.1.8.   Інформувати ЗАМОВНИКА про зміну цін на послуги не менше, ніж за 5 (п’ять) календарних днів до моменту таких змін.
3.1.9.   Надати ЗАМОВНИКУ право прокладати кабельні і оптико-волоконні мережі до свого устаткування.
3.1.10.   У випадку, якщо об'єм устаткування ЗАМОВНИКА перевищує виділене для нього місце, ТЕНЕТ надає додаткове місце для розміщення в інших стійках. Умови і вартість розміщення узгоджуються додатково.
3.2.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
3.2.1.   Передати ТЕНЕТ на відповідальне зберігання своє устаткування.
3.2.2.   Повідомити ТЕНЕТ про спожиту потужність живлення кожного пристрою, а також вимоги до температурного режиму кожного пристрою. ТЕНЕТ має право відмовитися розміщувати пристрої, яким він не в змозі забезпечити достатнє електроживлення і потрібний температурний режим.
3.2.3.   Забезпечувати відповідність устаткування вимогам пожежної безпеки і електробезпеки, а також відповідність габаритів устаткування стійкам промислового стандарту. ТЕНЕТ має право відмовитися розміщувати пристрої, які не відповідають вимогам безпеки, а також не відповідають по габаритам.
3.2.4.   Надати ТЕНЕТ можливість моніторингу працездатності устаткування.
3.2.5.   При проведенні робіт ЗАМОВНИК не має права самостійно розміщувати будь-яке устаткування, а також виробляти будь-які підключення устаткування до мереж електроживлення.
3.2.6.   Оплачувати послуги відповідно до вищеназваного Договору і даного Додатку. При зміні цін на послуги ТЕНЕТ, дати згоду на оплату згідно новим цінам або повідомити про відмову від послуг не пізніше, ніж за 2 (два) днів з моменту отримання повідомлення про зміну цін.
 
IV.   Умови оплати:
 
4.1.   ЗАМОВНИК оплачує послугу не пізніше 20-ого числа місяця, за який відбувається оплата. При цьому оплата даної послуги здійснюється ЗАМОВНИКОМ відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на послуги зв'язку Інтернет.
 
V.   Відповідальність сторін:
 
5.1.   ТЕНЕТ не несе відповідальності за зміст інформації яка зберігається, передається або одержується устаткуванням ЗАМОВНИКА, а також за можливу шкоду, нанесену цією інформацією.
5.2.   Під час проведення робіт ЗАМОВНИКОМ з своїм устаткуванням, ТЕНЕТ не несе відповідальності за устаткування ЗАМОВНИКА. Також ТЕНЕТ не несе відповідальності за пошкодження і збої в роботі устаткування, які відбулися унаслідок проведення таких робіт.
5.3.   ТЕНЕТ не несе відповідальність за температурний режим на технічному майданчику під час перебоїв в суспільній мережі електроживлення і протягом 20 хвилин після перебою.
5.4.   У разі несплати послуг ЗАМОВНИКОМ у встановлені терміни, ТЕНЕТ зобов'язаний письмово або за допомогою електронного зв'язку факсиміле повідомити ЗАМОВНИКА про необхідність здійснення оплати. Якщо оплату не поступила протягом 10 банківських днів після отримання повідомлення, ТЕНЕТ має право припинити надання послуги і розірвати вищеназваний Договір в односторонньому порядку.
 
VI.   Передача прав:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право, з відома ТЕНЕТ, передати свої права за цим Договором своєму правонаступнику або філіалу, про що ЗАМОВНИК зобов'язаний повідомити ТЕНЕТ (належним чином оформивши письмову заявку) за 15 (п'ятнадцять) календарних днів до дати передачі.
 
VII.   Розірвання вищеназваного Договору:
 
7.1.   Після розірвання Договору ТЕНЕТ повертає, а ЗАМОВНИК приймає своє устаткування за актом прийому-передачі.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1W-F
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «Wi-Fi»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та Ліцензії Національної комісії з питань регулювання зв’язку України на користування радіочастотним ресурсом України, серія АВ № 303414 від 19.01.2007р., з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
Основні терміни:
 
Wi-Fi – стандарт на обладнання для широкосмугового радіозв'язку, призначеного для організації локальних безпровідних мереж Wireless LAN. Дану технологію підтримують більшість сучасних мобільних і кишенькових персональних комп'ютерів, а також інші пристрої, які оснащені відповідним адаптером.
Хот-спот – це певне місце, на території якого можливий впевнений прийом Wi-Fi-сигнала, доступного для суспільного використання (платного або безкоштовного).
Абонентськими терміналами в цьому випадку є різні пристрої з підтримкою безпровідної технології Wi-Fi.
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   З моменту підключення ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ доступ до мережі Інтернет з використанням з'єднання за технологією Wi-Fi із швидкістю передачі даних між ЗАМОВНИКОМ і ТЕНЕТ згідно обраного ЗАМОВНИКОМ цінового (тарифного) пакету.
1.2.   ЗАМОВНИКОВІ надається телекомунікаційна послуга у вигляді пакету __________ згідно правил, вказаних в самому пакеті. При цьому оплата даної послуги здійснюється ЗАМОВНИКОМ відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на послуги зв'язку Інтернет.
 
II.   Ціна і порядок розрахунків:
 
2.1.   Послуги, які надає ТЕНЕТ, оплачуються згідно вибраного тарифного пакету.
 
III.   Права та обов'язки сторін:
 
3.1.   Обов'язки ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ зобов'язується забезпечувати безперебійне і якісне надання послуги Wi-Fi в хот-спотах, організованих фахівцями ТЕНЕТ в зоні прямої видимості, за умови відсутності зовнішніх перешкод.
—   Надавати ЗАМОВНИКОВІ інформацію про місця розташування хот-спотів загального користування на сайті ТЕНЕТ.
3.2.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК оплачує підключення (реєстрацію) в Інтернет згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується не допускати використання мережі ТЕНЕТ Wi-Fi з метою, яка суперечить інтересам безпеки держави, порушує громадський порядок, робить замах на честь і гідність громадян і ділову репутацію юридичних осіб.
3.3.   ЗАМОВНИК має право:
—   Отримувати доступ до свого Особового Рахунку на сайті компанії.
—   Відмовитися від надання телекомунікаційних послуг в порядку, встановленому Договором.
 
IV.   Відповідальність сторін:
 
4.1.   Відповідальність ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ несе відповідальність згідно до чинного законодавства України.
4.2.   Відповідальність ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК зобов'язаний використовувати сертифіковане обладнання і програмне забезпечення.
—   ЗАМОВНИК зобов'язаний своєчасно вносити плату за користування послугою Wi-Fi згідно з Угодою про надання телекомунікаційних послуг (відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на послуги зв'язку Інтернет).
4.3.   ТЕНЕТ не несе відповідальності за рівень і потужність сигналу WI-FI на клієнтському обладнанні ЗАМОВНИКА, які можуть змінюватися залежно від використовуваного устаткування або стану навколишнього середовища.
 
V.   Умови обслуговування:
 
5.1.   У разі утворення негативного балансу на особовому рахунку ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ припиняє надання послуг з доступу в мережу Інтернет.
5.2.   ТЕНЕТ зберігає за собою право припинити дію Договору у разі порушення ЗАМОВНИКОМ договірних зобов'язань, передбачених п. 5.1 даного Додатку.
 
VI.   Порядок розгляду претензій:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути наведені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.


ДОДАТОК № 1W-F/Z
до Договору № ____ від «___» ____________ 200__р.
про надання телекомунікаційних послуг
 
Послуга «WI-FI@ZONE»
 
Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ТЕНЕТ», надалі ТЕНЕТ, в особі Генерального директора Єлісєєва О.В., що діє на підставі Статуту та Ліцензії Національної комісії з питань регулювання зв’язку України на користування радіочастотним ресурсом України, серія АВ № 303414 від 19.01.2007р., з одного боку, та , надалі ЗАМОВНИК, в особі _____________, з іншого боку, спільно іменовані Сторони, уклали цей Додаток про нижченаведене:
 
Основні терміни:
 
Wi-Fi – стандарт на обладнання для широкосмугового радіозв'язку, призначеного для організації локальних безпровідних мереж Wireless LAN. Дану технологію підтримують більшість сучасних мобільних і кишенькових персональних комп'ютерів, а також інші пристрої, які оснащені відповідним адаптером.
WI-FI@ZONE – це організація доступу в мережу Інтернет за безпровідною технологією Wi-Fi на базі якого-небудь закладу, який у такому разі прийнято називати «хот-спот».
 
I.   Предмет Додатку:
 
1.1.   З моменту підключення ТЕНЕТ надає ЗАМОВНИКОВІ доступ до мережі Інтернет з використанням з'єднання за технологією Wi-Fi із швидкістю передачі даних між ЗАМОВНИКОМ і ТЕНЕТ згідно вибраного ЗАМОВНИКОМ цінового пакету.
1.2.   ЗАМОВНИКОВІ надається телекомунікаційна послуга у вигляді пакету згідно правил, вказаних в самому пакеті. При цьому оплата даної послуги здійснюється ЗАМОВНИКОМ відповідно до прейскуранта абонентських тарифів на послуги зв'язку Інтернет.
 
II.   Ціна і порядок розрахунків:
 
2.1.   ЗАМОВНИК своєчасно (до 20-ого числа поточного місяця) оплачує послуги WI-FI@ZONE згідно авансової системи оплати, при цьому з тарифами ознайомлений і оплату гарантує.
2.2.   ТЕНЕТ починає виставляти рахунки абонентської оплати з дати активації послуги WI-FI@ZONE ЗАМОВНИКОМ, а саме з моменту початку надання ТЕНЕТ послуг Wi-Fi.
 
III.   Права та обов'язки сторін:
 
3.1.   Обов'язки ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ зобов'язується забезпечувати безперебійне і якісне надання послуги Wi-Fi в хот-спотах, організованих фахівцями ТЕНЕТ.
—   Співробітники ТЕНЕТ, які прибули для проведення робіт з настройки або ремонту обладнання, розміщеного на території хот-спота і забезпечує працездатність Wi-Fi зони, зобов'язані пред'явити посвідчення працівника ТЕНЕТ.
—   Усувати пошкодження зв'язку за письмовою заявою ЗАМОВНИКА.
3.2.   Обов'язки ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК оплачує підключення (реєстрацію) до мережі Інтернет згідно абонентських тарифів ТЕНЕТ на підставі виставленого рахунку.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується надати вільний допуск співробітників ТЕНЕТ до обладнання, що знаходиться в Wi-Fi зоні, а також не перешкоджати виконанню робіт, пов'язаних з підключенням або проведенню ремонтних робіт.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується не допускати третіх осіб до обладнання, встановленого фахівцями ТЕНЕТ в Wi-Fi зоні ТЕНЕТ.
—   ЗАМОВНИК зобов'язується не допускати використання мережі ТЕНЕТ Wi-Fi з метою, яка суперечить інтересам безпеки держави, порушує громадський порядок, робить замах на честь і гідність громадян і ділову репутацію юридичних осіб.
 
IV.   Відповідальність сторін:
 
4.1.   Відповідальність ТЕНЕТ:
—   ТЕНЕТ несе відповідальність згідно до чинного законодавства України.
4.2.   Відповідальність ЗАМОВНИКА:
—   ЗАМОВНИК приймає на себе всю відповідальність за збереження лінійних комунікацій і устаткування ТЕНЕТ, розташованого на території ЗАМОВНИКА. ЗАМОВНИК зобов'язується відшкодувати всі витрати, які зазнав ТЕНЕТ у разі невиконання цього зобов'язання.
 
V.   Умови обслуговування:
 
5.1.   У разі утворення негативного балансу на особовому рахунку ЗАМОВНИКА, ТЕНЕТ тимчасово припиняє надання послуг з доступу в мережу Інтернет. При цьому оплата послуги Wi-Fi у вигляді абонентської оплати здійснюється ЗАМОВНИКОМ незалежно від того, користувався ЗАМОВНИК послугою ТЕНЕТ Wi-Fi за розрахунковий період чи ні.
5.2.   Повторне включення ЗАМОВНИКА проводиться після погашення існуючої заборгованості.
5.2.   ТЕНЕТ зберігає за собою право припинити дію Договору у разі порушення ЗАМОВНИКОМ договірних зобов'язань, передбачених п. 5.1 даного Додатку.
 
VI.   Порядок розгляду претензій:
 
6.1.   ЗАМОВНИК має право подати ТЕНЕТ пропозицію, заяву, скаргу, претензію щодо надання послуг в усній формі. У разі неможливості негайного вирішення порушених питань, вони повинні бути наведені у письмовій формі за підписом заявника з вказівкою його адреси і телефону.
 
 
ТОВ НВП «ТЕНЕТ»
Генеральний директор
 
 
________________________Єлісєєв О.В.
 
_____________________________________
 
«____»__________________ _____р.
«____»__________________ _____р.