ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

 

 

 

Новини
Конкурс продовжується

29 травня п.р. на засіданні Організаційного комітету з проведення ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Луганській області затверджено результати співбесіди з питань державного управління.

Участь в Колегії облдержадміністрації

28 травня п.р. в рамках взаємодії з Луганською облдержадміністрацією завідувач сектору організаційно-кадрової роботи та документообігу Управління Роман Антонов прийняв участь в засіданні Колегії Луганської обласної державної адміністрації з порядком денним: «Про стан надання медичної допомоги населенню області та першочергові завдання щодо реформування регіональної системи охорони здоров’я з врахуванням впливу фінансово-економічної кризи».

Міжобласна відеоконференція «Кадрова політика та державна служба: ефективність підготовки та використання кадрового резерву»

27 травня п.р. на базі Луганського центру післядипломної освіти завідувач сектору - юрисконсульт Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області Валерій Журов прийняв участь у міжобласної відеоконференции  «Кадрова політика та державна служба: ефективність підготовки та використання кадрового резерву»...

Участь у засіданні колегії Головного управління праці та соціальн6ого захисту населення Луганської облдержадміністрації

Заступник начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області Світлана Бухтіярова 27 травня п.р. прийняла участь у засіданні колегії Головного управління праці та соціальн6ого захисту населення Луганської облдержадміністрації та  виступила із доповіддю в якій зосередила увагу присутніх на питаннях, дотримання законодавства про боротьбу з корупцією, державну службу та службу в органах місцевого самоврядування.

Співбесіда з питань державного управління

27 травня п.р. в Луганському обласному центрі підвищення кваліфікації з учасниками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» проведено співбесіду з питань державного управління.

Оголошення
Пряма телефонна лінія "Суспільство проти корупції"

З метою запобігання корупційним проявам, врахування думки громадськості, посилення відомчого контролю за додержанням принципів прозорості та відкритості державних органів влади 11 червня 2009 року з 1530 до 1700 Управлінням державної служби Головдержслужби України в Луганській області проводитимися пряма телефонна лінія “Суспільство проти корупції”.

Звернувшись за телефоном (0642) 58-25-25 можна отримати інформацію щодо форм і методів здійснення контролю за діяльністю органів державної влади та їх посадових осіб, а також  стосовно виконання державними службовцями та посадовими особами місцевого самоврядування області законів України «Про державну службу», «Про боротьбу з корупцією» та з інших питань антикорупційного спрямування.

E-mail: uds@loga.gov.ua

 



Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність за 2008 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування