This version of the page http://3dvok.com/ua/market (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-30. The original page over time could change.
Ринкова політика 3Д ВОК ГРУП - Бізнес-консалтинг 3D VOK Group
 

Ринкова політика 3Д ВОК ГРУП :: Система якості :: про компанію :: головна

Online моделювання
Бізнес-архітектури
Користувач:
Пароль:
Зареєструватися >>   

  Новини     Статті
  • 22.12.2008 : Розумні менеджери укладають ще більше угод під час економічної кризи
  • 14.10.2008 : 14 октября - Международный день стандартизации
  • 04.07.2008 : PDF стал международным
  • 24.06.2008 : Микрон получил сертификат системы экологического менеджмента
  • 17.06.2008 : Стандартизация пищевой продукции в соответствии с международными стандартами особо важна
всі новини >>

  Акції
  • При замовленні послуг з підготовки компанії до сертифікації на відповідність ISO 9001 надається знижка у розмірі 15% від загальної суми.
    Акція діє з 01.09.2008 по 30.09.2008
всі акції >>

  Події
всі події >>
АКТУАЛЬНО
  • Оцінювання якості програмних продуктів
  • Оцінювання процесів життевого циклу
  • Оцінювання зрілості організацій-розробників
  • Сертифікація систем управління якістю
  • Імітаційне моделювання та прикладне прогнозування

Ринкова політика


Формування кола пропозицій консалтингових послуг згідно попиту замовника.

Будь-який замовник хоче мати як можна більше повернення інвестицій на виділений бюджет. Базуючись на широкому використанні можливостей процесного підходу, компанія 3Д ВОК ГРУП йде назустріч замовнику, формуючі комплексні пакетні пропозиції.

Наприклад, впровадження системи менеджменту якості передбачає не тільки забезпечення досягнення вимог ISO 9001, а також і впровадження ефективних систем моніторингу, оптимізацію окремих процесів, автоматизацію виконання деяких процедур та ін. пропозиції.

Для того щоб реалізувати дану послугу, в компанії 3Д ВОК ГРУП відпрацьовуються варіанти проведення проектів, формується бібліотека готових рішень, проводиться відповідне навчання персоналу.

Також велика увага приділяється попередньому експрес-аналізу компанії-замовника, на основі якого співробітники 3Д ВОК ГРУП можуть зробити вигідні для замовника пропозиції

«Оптимізація» і «автоматизація» - неподільність понять.

Практика і досвід показує, що в сучасному бізнесі оптимізація практично неможлива без автоматизації етапів бізнес-процесів. У зв’язку з цим консалтингові послуги, як правило, супроводжують впровадження інформаційних систем. Кожна компанія пропонує свою систему і свої стандарти оптимізації та автоматизації.

На відміну від загальноприйнятого досвіду, фахівці 3Д ВОК ГРУП можуть працювати з будь-якою інформаційною системою, як BMS так і ERP. При цьому вирішується задача адаптації можливостей конкретної системи до вимог компанії, а не навпаки, як це робиться в більшості компаній-реалізаторів IT-проектів. Дуже часто замовник платить за ті можливості системи, які не потребує його корпоративна система управління.

Отже, в рамках наших консалтингових проектів, пов’язаних з оптимізацією, ми можемо працювати як з програмним забезпеченням власного виробництва, так і з існуючими в компанії-замовнику автоматизованими системами. Але початковою пріоритетною задачею являється оптимізація самого об’єкта автоматизації – корпоративної системи управління. В противному випадку працює правило: «автоматизація хаосу веде до автоматизованого хаосу».

Вигідна цінова пропозиція для середніх та малих корпорацій.

Сучасна епоха характеризується «інтелектуалізацією» корпоративних систем управління. Все більші об’єми інформації протікають в рамках корпорацій. Задачі співробітників стають складнішими та наукоємнішими. Задачею корпоративної системи управління є забезпечення ефективної взаємодії між окремими ланками компанії. Дані задачі актуальні як для великих, так і для середніх та малих компаній. Однак, останнім часто «не по кишені» організувати проект по вдосконаленню власної системи управління.

У зв’язку з цим, використовуючи широку бібліотеку готових рішень, фахівці компанії 3Д ВОК ГРУП формують спеціалізовані пакети пропозицій, враховуючи характер та специфіку компаній. Ці пакети пропозицій мають низьку вартість за рахунок спрощення окремих процедур та низьку трудомісткість впровадження. Крім того, ці пропозиції реалізуються в досить короткі терміни, що гарантує швидке повернення інвестицій.

Дуже часто середні та малі компанії виносять окремі процеси управління на аутсорсинг (управління якістю, навчання персоналу, бюджетування та ін.). Компанія 3Д ВОК ГРУП орієнтується на ці потреби клієнтів.

Для цього планується створити централізований центр обробки даних з можливістю інтерактивного обміну інформацією із замовником. А також передбачається постійна присутність фахівців 3Д ВОК ГРУП в організації-замовнику. З метою гарантованої якості послуг передбачається проведення визначеного числа контрольних аудитів (на безкоштовній основі).

Безкоштовне програмне та методичне забезпечення.

Будь-яка оптимізація та розвиток не можливий без автоматизації та системного підходу. У зв’язку з цим компанія 3Д ВОК ГРУП пропонує і, при бажанні, замовника використовує власне програмне забезпечення.

До пропонованих програмних пакетів можна віднести: пакет моделювання бізнес-архітектури, пакет автоматизованого управління проектами, пакет електронного документообігу, аналітичний пакет, що реалізує можливості системи підтримки прийняття рішень. Ці програмні пакети інтегруються в єдину інформаційну систему. Дане програмне середовище являється абсолютно адаптивним під потреби компанії і надається безкоштовно як інструмент розвитку. Крім того на безкоштовній основі надаються інформаційні та методичні матеріали з бібліотеки готових рішень, що мають відношення до проектів та становлять практичний інтерес.

Бизнес - каталог сайтов фирм и компаний, Киев - Каталог компаний, фирм и веб-сайтов Украины, Киев. Добавить сайт в каталог Менеджмент и консалтинг, Бизнес, Киев.
Якщо Ви помітили помилку в тексті, виділіть фрагмент тексту курсором миші та натисніть Ctrl + Enter. Дякуємо!
Про компанію  |  Мапа сайту  |   Конфіденційність  |  Авторскі права  |  Обмеження відповідальності  |  Контакти
© 2008 3D Vok Group