This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news3696 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-29. The original page over time could change.
13 грудня компанія «Віннер Автомотів» відсвяткувала корпоративний Новий рік. / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

13 грудня компанія «Віннер Автомотів» відсвяткувала корпоративний Новий рік.

13 грудня компанія «Віннер Автомотів» влаштувала своїм співробітникам корпоративне свято - Новий рік в українському стилі. З року в рік компанія має традицію корпоративного новорічного святкування, і в цьому році, не дивлячись на будь-які перешкоди та негаразди, усі зібралися разом на території сервісного приміщення автоцентру, щоб підбити підсумки, зібрати усі сили разом та переконатися, що успіх компанії залежить лише від роботи в одній сильній команді.

Святкування проходило в українському стилі. Компанія «Віннер Автомотів» здавна була прихильником українських традицій – щойно відлунав Новорічний ярмарок у стінах автоцентру. Отже, і новорічне святкування передавало усім гостям дух українського свята. Чимало гостей прийшли у вишиванках, бо як відомо, український фольклор містить у собі величезний потенціал народу, передаючи його менталітет і пріоритети. Протягом вечора було оголошено і конкурс на найкращу вишиванку, переможцем якого стала адміністратор відділу продажу Porsche Надія Сергієнко.

За традицією, протягом офіційної частини вечора було нагороджено найвідданіших працівників компанії, котрі вже протягом 10 років були справжньою частиною команди «Віннер», поділяли спільні цінності та гуртувалися навколо єдиної мети. Валерій Загура, Олександр Скорік, В’ячеслав Тхоревський пройшли довгий шлях разом із компанією, котра може по праву пишатися, що тут працюють люди із такою відданістю та вірою у свою роботу та свою компанію.

Не обійшлося і без сюрпризу від відділу реклами та маркетингу – під час вечора було корпоративний фільм про життя компанії та усіх її відділів протягом 2008 року. Корпоративні святкування, заходи, акції – 2008 рік пролетів дуже швидко, проте, він видався дуже насиченим та успішним.

У цей вечір працівників компанії та гостей пригощав ресторан Arizona BBQ смачним барбекю, а український дух підтримував Dj запальними мелодіями українських гуртів та співаків.

Вітаємо усіх із наступаючим новим роком та бажаємо, щоб омріяне здійснилося, щоб Новий рік ми усі зустріли у мирі, з любов’ю у серці, щоб нас оминули усі негаразди, а в душі були радість, злагода та спокій.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д