This version of the page http://landrover.winnerauto.ua/ua/news/news2259 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-28. The original page over time could change.
«Зміна власника Jaguar та Land Rover не буде відчутною для українського споживача» / Віннер Автомотів - Land Rover
www.winnerauto.ua
Defender Discovery 3 Freelander 2 Range Rover Range Rover Sport
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

«Зміна власника Jaguar та Land Rover не буде відчутною для українського споживача»

26 березня 2008 року Ford Motor Company офіційно заявила про продаж своїх брендів Jaguar та Land Rover компанії Tata Motors. Сума угоди складе $2,3 млрд. Ford Motor Company прагне зосередитися на глобальному розвитку бренду Ford та відзначає своє прагнення передати британські бренди новому власнику, котрий зможе закріпити успіх останніх років та вкласти значні кошти у їх подальший розвиток.
Офіційний імпортер Jaguar та Land Rover «Віннер Імпортс Україна» офіційно заявляє, що ці зміни жодним чином не позначаться на українському споживачеві.
«Зміна власника не позначиться на умовах придбання та обслуговування автомобілів для українських клієнтів. Ми не очікуємо змін у квотах, що були виділені для України на автомобілі Land Rover. Процес розробки, виробництва та маркетингова політика залишаться незмінними. Єдина серйозна зміна, на яку ми чекаємо –  значні інвестиції з боку Tata Motors у британський бренд. А це дасть можливість зміцнити величезні здобутки останніх років і відкрити виробництво майбутнього покоління SUV, позначеного гучною прем’єрою LRX на провідних автосалонах світу», – зазначає бренд-директор Land Rover в Україні Роман Скільський.
Ford підтримуватиме поточний план виробництва Jaguar та Land Rover. При цьому, бренди отримають достатньо свободи, яка дозволить зміцнити позиції виробників авто преміум-сегменту.
Керівництво Tata Motors заявило про намір зберегти унікальні особливості брендів, до яких має велику повагу,  незмінними, дозволивши командам Jaguar та Land Rover максимально використовувати свій досвід для зміцнення позицій брендів. Зі свого боку Tata Motors має намір збільшити фінансування, що дасть брендам змогу одночасно йти наміченим шляхом та досягти значного росту.
 «Факт придбання компанією Tata брендів Jaguar та Land Rover ніяк не вплине на якість автомобілів, адже виробництво буде й надалі здійснюватися на заводах у Великій Британії, поблизу Бірмінгему. Команда, яка працює над створенням авто лишиться незмінною. Jaguar вступив у нову еру – нещодавно ми презентували в Україні новий XF. Квота на на 2008 рік складає 120 авто. Ще до презентації було продано третину цієї квоти. Якість Jaguar говорить сама за себе і так буде завжди», – заявив бренд-директор Jaguar в Україні Марк Парех.

Для довідки: Компанія Tata Group, до складу якої входить Tata Motors, є найвідомішою індустріальною групою Індії. Її прибуток за 2006-2007 р.р. склав  $29 млрд. Компанія здійснює свою діяльність у понад 80 країнах та експортує свою продукцію у 140 країн. Діяльність компанії охоплює 7 галузей: важка промисловість), автомобільна промисловість, харчова промисловість; Tata Group володіє мережею готелів класу люкс, займається програмним забезпеченням та телекомунікаціями.
Крім того, Tata Group володіє низкою гуманітарних фондів, які долучилися до створення державних дослідницьких, наукових, медичних, соціальних та мистецьких інституцій.  

повернутись до списку
Замовити тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д