This version of the page http://www.hitfm.ua/uniq/30/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-28. The original page over time could change.
Hit FM радиостанция Хит ФМ - Хиты 90-х, Музыка 90-х, Стиль 90-х, Хит ФМ,hit fm, hitfm, Диско 90-х, радио, Happy ранок на Хит ФМ,Новости на Хит ФМ
Главная  БИО  Гороскоп  ИГРЫ  Happy Хит  Жу-Жу news 

Язик мій — друг мій


Яких тільки в природі не буває язиків!
Повноцінний язик вперше з’явився в рептилій, а саме: у ящірок і змій. І він же один із найскладніших у природі, оскільки є справжньою хімічною лабораторією. За допомогою язика змія бере пробу клітин. Досить найменшої кількості речовини ззовні, щоб рептилія зробила мікрохімічний аналіз і взяла слід жертви, відшукала партнера в шлюбний період чи знайшла шлях до джерела води.
Язик папуг із твердим роговим покриттям ідеальне знаряддя для дроблення дрібних горіхів: взявши у дзьоб насіннячко, птах натискає на нього язиком, сильно притискаючи його до внутрішнього боку дзьоба, поки не трісне шкаралупа. У папуг-лорікетів язик на кінці забезпечений щіточкою ,за допомогою якої вони збирають сік розчавлених дзьобом плодів.
Язик котячих — це справжня тертка, що дозволяє їм здирати м’ясо з кісток жертви.
Язиком можна користуватися як ложкою. Більшість ссавців п’ють, зачерпуючи маленькі порції води кінцем язика. Аналіз кадрів прискореної кінозйомки показав, що собака при цьому загортає його кінець нагору, а кішка, навпаки, підгинає вниз.
 Жуйні тварини користуються язиком, як ми руками. Корови і жирафи міцно обхоплюють ним пучки трави чи листя гілки так само, як це зробила б людина рукою, а потім, зриваючи, відправляють їжу в рот для пережовування.
Язиком можна користуватися як ложкою. Більшість ссавців п’ють, зачерпуючи маленькі порції води кінцем язика. Аналіз кадрів прискореної кінозйомки показав, що собака при цьому загортає його кінець нагору, а кішка, навпаки, підгинає вниз.
Найдовший язик у дятлів. Вишукуючи комах у корі і стовбурах дерев, дятел дзьобом видовбує отвір, але щоб дістати личинок, захованих у деревині, довжини дзьоба недостатньо. Тоді на допомогу приходить гнучкий язик з роговими гачками на кінчику: дятел запускає його в деревний хід, і намацавши здобич, спритно підчіплює її. Язик, і без того довгий, може ще й висуватися з ротової порожнини за допомогою довгої стрічки, котра огортає весь череп і кріпиться до ніздрі.
 
 

На эндопротез нужны 21500 грн! Радиостанция ХІТ FM вручила подарки участнику проекта "Танцюю для тебе" Андранику
16 апреля 2009 года включился ХІТ FM в Нововолынске на частоте 89,0 МГц Эксклюзивное интервью звезды Нотрдам дэ Пари ГАРУ для слушателей ХІТ FM!
НОВЫЕ ФОТО: Николай Матросов на игре Валенсия-Динамо На сайте www.e-motion.com.ua, прошла web-конференция с ведущими утреннего шоу «HAPPY РАНОК на ХІТ FM». Оля Субботина, Маша Максимова и Анатолий Анатолич ответили на все поставленные вопросы.




                        



последних песен эфира

1. Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry
2. Ротару София - Белый танец
3. Bad Boys Blue - You're A Woman
4. Валевская Наталья - Я пламя
5. Khaled - Aicha
6. Red Fox - Когда погаснут в доме огни
7. Fool's Garden - Lemon Tree
8. Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On
9. Rihanna - Don't Stop The Music
 

WEB-Камера


OnLine радио

Высокое качество:
Низкое качество:
Для прослушивания через программу Winamp предлагаем воспользоваться ссылками:

В высоком качестве (128 kbps):
http://91.202.72.22:8000/hit-fm-128.m3u
В низком качестве (64 kbps):
http://91.202.72.22:8000/hit-fm-64.m3u
*скопируйте и вставьте в программу
 

 

Главная

 

О ХИТ ФМ

 

Happy Ранок

 

Акции

 

Фото

 

Кто в эфире

 

Диско 90х

 

Web-камера

 

Жу-Жу news

 

Игры

                           © Copyright 2007 Сайт радиостанции Хит ФМ     Все авторские права защищены     Сайт разработан вебагрессивной студией IYDRO