This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/49c74907ccb2f/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-27. The original page over time could change.
Збільшений тариф на компослуги в мерії назвали низьким і обґрунтованим | Українська правда - Київ

Збільшений тариф на компослуги в мерії назвали низьким і обґрунтованим

Версія для друку     Додати коментар - 8
23.03.2009  10:32

Столична влада протягом місяця працювала над розробкою нових, економічно-обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це заявив перший заступник мера Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми місяць ґрунтовно працювали над розробкою нових економічно-обґрунтованих тарифів на комунальні послуги. Необхідно було детально у всьому розібратись і домовитись з усіма сторонами", - сказав Голубченко.

Він відзначив, що з Міністерством ЖКГ була відпрацьована кожна цифра, визначили рівень економічно-обґрунтованих витрат і економічно-обґрунтованих тарифів для бюджетних організацій і промислових підприємств, та окремо для населення.

"Дійшли згоди, що для промислових підприємств тарифи будуть приведені до економічно-обґрунтованих одразу, а для населення - поетапно. В рамках першого етапу тарифи для населення збільшаться на 50%", - сказав перший заступник мера.

Він розповів, що тарифи були погоджені з громадськістю у форматі засідання тристоронньої комісії (представники КМДА, профспілок, роботодавців).

"Розпорядження про підвищення тарифів для бюджетних організацій та підприємств ми випустимо у березні, але діяти воно почне у  квітні. І тільки у травні підприємства отримають платіжки за новими тарифами", - розповів Голубченко.

Він зауважив, що навіть після підвищення тарифи на комунальні послуги будуть нижчими за економічно-обґрунтований рівень, адже вони базуватимуться на старих розрахунках "Київенерго" та "Київводоканалу".

За словами Голубченка, аналогічне розпорядження про підвищення тарифів на комунальні послуги для населення буде випущене в березні. Весь квітень, згідно з процедурою, воно буде розміщене на офіційному веб-порталі КМДА, а в дію буде введено з травня. Тож нові квитанції киянам почнуть надходити у червні.

Перший заступник мера підкреслив, що подальша зміна тарифів залежатиме від динаміки вітчизняної економіки та прибутків населення.

"Другий етап підвищення тарифів (ще на 50%) для населення буде можливим тільки тоді, коли прибутки населення почнуть відчутно зростати", - сказав Голубченко.

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 8
sindbad - 23.03.2009 20:51
gir, ты такой же мудило, как и твой мудилистый шеф! Во-первых: в Киеве живут не только обкуренные "бабушки Черновецкого", а обещания оставить тарифы на прежнем уровне давалось ВСЕМ киевлянам. Во-вторых: масса народа потеряла работу, а тем, кого еще не уволили, сократили ЗП, и это по твоему возросшие доходы?
Atl - 23.03.2009 12:58
gir, чмо ты наше! привет, как язычек, мозолей нет? Не устал твой язычек меж ягодиц мера двигатья?
Chicane - 23.03.2009 12:22
Если это чмо так любит старых пердунов то пусть плотит им из своего кармана, я ни копейки не дам. У этих людей есть свои дети и внуки, пусть они их и содержат. А если эти люди одинокие, то пусть им открывают пожизненные кредитные линии под недвижимость, но с правом погашения родственниками после ихней смерти. И только потом можно оформить право собственности на такие квартиры. Если не помогал при жизни, то какое право он имеет на недвижимость?
gir - 23.03.2009 11:27
Tasy Во первых когда Черновецкий говорит что ни один тариф не подымут он имеет ввиду только защиту своего электората - бабушек.
Во вторых Доходы населения станут решающим моментом для второго этапа. А первый этап (в мае) основан на возросших доходах со времени последнего поднятия тарифов.
Tasy - 23.03.2009 11:22
Во-первых: Черновецкий всех заверил в том, что пока он у власти ни один тариф не поднимут, во-вторых: неужели доходы населения возросли до того, что тарифы уже можна повышать на 50%???
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Столичні двори освітлять за допомогою реклами
В мерії кажуть, що сміття на Хрещатику – просто піар
А ви можете назвати "55 причин любити своє місто"?
"Київенерго" вважає, що Черновецький знайшов альтернативу ЖЕКам
Метро на Теремки до Дня Києва не доїде
    ПУБЛІКАЦІЇ
42
Влада
28.04, 16:40

У Черновецького замість метро збудують Мазепу?

Голубченко звернувся до прем’єра Юлії Тимошенко з проханням виділити із коштів, передбачених на будівництво метро, 10 мільйонів гривень на спорудження пам’ятника Івану Мазепі. Звісно, це не так і багато від пирога в 200 мільйонів, але якщо на всі забаганки скубти грошики з цього джерела, то метро на Теремки таки дійсно приїде у новій ері.
Збережімо велотрек "Авангард"!
На захист скверу імені Василя Стуса
Черновецький змушує підлеглих купувати свою сповідь?
    КОЛОНКА АВТОРА
26.05.2009, 13:53
Евстафий Фищенко

Права со скидкой или обман?

Чтобы привлечь к себе как можно больше учеников и, соответственно, заработать, автошколы начали применять различные системы заманивания курсантов. Например, давно известное коммерческое правило: "Приведи с собой друга и получи скидку".