This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/49c0bf290974b/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-27. The original page over time could change.
Черновецький каже, що його доводять до самогубства, а на Україну іде фашизм | Українська правда - Київ

Черновецький каже, що його доводять до самогубства, а на Україну іде фашизм

Версія для друку     Додати коментар - 9
18.03.2009  11:30


Мер Києва Леонід Черновецький звернеться до президента Віктора Ющенка, прем'єра Юлії Тимошенко і народних депутатів з тим, щоб вони прокоментували ситуацію у країні.

Про це він заявив на прес-конференції на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського у середу.

"Сьогодні я звернусь до усіх послів усіх демократичних країн не лише Європи, до лідерів партій, президента України, прем'єр-міністра, Януковича, Литвина, Симоненка, інших відомих політичних діячів, лідерів партій з тим, щоб вони прокоментували весь жах того, що відбувається в Україні", - сказав Черновецький.

Він наголосив, що звернеться до мерів Росії з повідомлення про те, що на Україну насувається тоталітаризм, а її чиновникам призначають психіатричні експертизи.

"Я звернусь також до мерів трьох найбільших міст Росії: Москви, Ленінграду, Самари. Я виступлю у приміщеннях їхніх парламентів, перед їхнім народними депутатами. Я хочу, щоб усі знали на Україну насувається фашизм, тоталітаризм", - сказав мер.

"Ми йдемо до того, що будь-який політичний лідер, не лише мер, може  бути підданий принизливій процедурі, доведений до самогубства, бо знаходитися у місці з психічнохворими людьми неможливо ні одного дня, ні однієї години, ні однієї хвилини. Це все що я хотів сказати", - підсумував Черновецький.

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 9
serega120975 - 18.03.2009 22:15
Ой помаленьку, ой потихеньку щоб не сколихнувся - та поглибше закопайте, щоб і не вернувся
Aresta - 18.03.2009 16:55
А змушувати людей проходити тести на детекторі брехні - це не тоталітаризм, фашизм і порушення прав людини? Тобто, воно може цим займатися, а я вирішили перевірити його, хоча це рішення було чисто емоційним, а не правовим, то воно верещати почало.
Shpak - 18.03.2009 16:21
не пожалею 20 грн прийду на кладбише и чтото пакосное зделаю
Karla_Benz - 18.03.2009 13:22
Уси-пуси!!! Его доводят до самоубийства!!!
Как же, такого доведешь...... Он сам кого угодно доведет
Atl - 18.03.2009 12:44
А представительство Марсиан в Украине информировано?

Да, и самый действенный метод упущен! Нужно выбрать время и и лично, подчеркну ЛИЧНО, приехать в городской психоневрологический диспансер и ЛИЧНО! рассказать врачам, что доводят до самоубийства, распространяют тоталитаризм, пожаловаться на проклятую Тимошенко, Януковича, Лазаренко и всех остальных! А чего, психиатры нормальные люди, после таклой личной беседы Черновецкого, всех тимошенок-януковичей к ногтю прижмут. Надо только не терять время, а ехать бегом в психдиспансер!
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Столичні двори освітлять за допомогою реклами
В мерії кажуть, що сміття на Хрещатику – просто піар
А ви можете назвати "55 причин любити своє місто"?
"Київенерго" вважає, що Черновецький знайшов альтернативу ЖЕКам
Метро на Теремки до Дня Києва не доїде
    ПУБЛІКАЦІЇ
42
Влада
28.04, 16:40

У Черновецького замість метро збудують Мазепу?

Голубченко звернувся до прем’єра Юлії Тимошенко з проханням виділити із коштів, передбачених на будівництво метро, 10 мільйонів гривень на спорудження пам’ятника Івану Мазепі. Звісно, це не так і багато від пирога в 200 мільйонів, але якщо на всі забаганки скубти грошики з цього джерела, то метро на Теремки таки дійсно приїде у новій ері.
Збережімо велотрек "Авангард"!
На захист скверу імені Василя Стуса
Черновецький змушує підлеглих купувати свою сповідь?
    КОЛОНКА АВТОРА
26.05.2009, 13:53
Евстафий Фищенко

Права со скидкой или обман?

Чтобы привлечь к себе как можно больше учеников и, соответственно, заработать, автошколы начали применять различные системы заманивания курсантов. Например, давно известное коммерческое правило: "Приведи с собой друга и получи скидку".