This version of the page http://www.gau.com.ua/ua_c01_golovna_arhiv_3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-27. The original page over time could change.
UA C01 Головна_Архів_3
 

 

 

 

 

 

 

Архів

1 2 3 4

 

Новая инициатива "Газпрома" по автомобилям, работающим на природном газе

          Алексей Миллер, заместитель председателя Совета директоров и председатель Правления "Газпрома" объявил о новой инициативе по созданию сети газонаполнительных компрессорных станций по всей Европе. Ниже приводится фрагмент его выступления в Москве в пятницу 27 июня 2008 г. на ежегодном собрании акционеров "Газпрома".

Читати далі

ВИСТАВКА
«СВІТ ЗРІДЖЕНИХ ТА СТИСНЕНИХ ГАЗІВ-2008»

          Цього року виставка «Світ зріджених та стиснених газів-2008», що відбулася 17-19 червня 2008 р. в Києві у приміщенні міжнародного експоцентру «КиївЕкспоПлаза» зібрала 95 компаній з 14 країн світу. У виставці взяли участь компанії з України, Австрії, Аргентини, Білорусі, Індії, Італії, Іспанії, Литви, ОАЕ, Польщі, Росії, Туреччини, Чехії та Хорватії. Українські компанії складали лише трохи більше 40% від усіх учасників виставки, що засвідчує значну зацікавленість іноземних виробників до українського ринку і його широкий потенціал.

Читати далі

 

РЕЗУЛЬТАТИ ДРУГОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСА
«КРАЩИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ГАЗОБАЛОННОГО ОБЛАДНАННЯ 2007 РОКУ» ТА «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО 2007 РОКУ З ПЕРЕОБЛАДНАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ В ГАЗОБАЛОННІ»

        Другий Всеукраїнський конкурс «Кращий постачальник газобалонного обладнання 2007 року» та «Краще підприємство 2007 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні», що було проведено «Газовою асоціацією України»

Читати далі

 

ВОСЬМИЙ МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ 2008

          Восьмий міжнародний бізнес-форум, був присвячений питанням «Розширення використання газових та альтернативних моторних палив на транспортному комплексі України», організатором якого стала «Газова асоціація України» та виставкова компанія «МЕДВИН».

Читати далі

 

 Увага!

Газова асоціація України запрошує підприємства прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі "Краще підприємство 2007 р. з переобладнання транспортних засобів для роботи на газових моторних паливах" та "Кращий постачальник газобалонного обладнання 2007 р." 

Читати далі

 

Виставка та бізнес форум  «Світ зріджених та стиснених газів – 2008»

17- 19 червня 2008р в Києві у приміщенні міжнародного експоцентру «КиївЕкспоПлаза» відбудеться восьма міжнародна спеціалізована  виставка «Світ зріджених та стиснених газів – 2008» і восьмий міжнародний бізнес-форум, присвячений питанням використання газових моторних палив і технічних газів.

Читати далі

 

Блакитне паливо майбутнього

Інтерв'ю директора "Газової асоціації України" С.Ковальова журналу "Перевізник"

Читати далі

 

 

 

 Архів     1 2 3 4