This version of the page http://www.rise.ua/news32.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-22. The original page over time could change.
ЗАТ "РАЙЗ" - Завжди на крок попереду!
ПОГОДА
www.gismeteo.ua
22 травня, П'ятниця
Київ
вранці 17..19 0C
ввечері 21..23 0C
Вітер: Пд-Сх 2-5 м/сек
Погода в інших містах України

ЕКОЛОГІЯ


МЕДІА-ЦЕНТР






ПАРТНЕРИ






НОВИНИ
Сходження (Зерно, грудень 2007)

23 грудня велика й дружна сім'я відомої в Україні та за її межами компанії «РАЙЗ» святкувала іменини — 15 років з дня народження.

Валентина ШУМИК.


45 філій в Україні та 2 дочірні підприємства: у Молдові та в Росії — така сьогодні географія бізнесу ЗАТ компанії «РАЙЗ». Окрім цього, нарощують свої потужності виробничі підприємства: ЗАТ НВП «Райз-Агро», ТзОВ «Максимко» і ТзОВ «Райз-цукор» — потужні супутники материнської компанії. За період існування компанії створена не одна тисяча робочих місць, її послугами користуються майже 10 тисяч клієнтів. І незважаючи на те, що ринок агро бізнесу постійно розширюється, з'являються нові бізнесструктури, які пропонують свої послуги сільгоспвиробникам, «РАЙЗ», як перший космонавт, залишається цікавим і неповторним завдяки власній філософії бізнесу. У перекладі з англійської rise — іти вперед, сходження. Назва компанії визначила суть її розвитку, той стрижень, який допомагає тримати незмінний курс у постійному пошуку оптимальних форм і методів діяльності на ринку.+

«РАЙЗ» — то не просто бізнес-компанія. «РАЙЗ» — це група крові, особливий стиль життя. За 15 років компанія пережила чимало змін: як організаційних, так і кадрових. Проте у ставленні до своїх клієнтів — сільгоспвиробників — «РАЙЗ» незмінно сповідував і сповідує найпершу заповідь менеджменту, яку визначили ще на початку створення компанії — послуга має бути тільки якісна. Заради цього менеджмент компанії постійно розвиває власну інфраструктуру, формує продуктовий пакет із врахуванням сучасних технологій, що застосовуються товаровиробниками у вирощуванні сільськогосподарських культур. Особлива увага — сервісу. За менеджерами компанії вже давно закріпився образ не лише банальних продавців, а в першу чергу сервісних консультантів.
Своїх клієнтів «РАЙЗ» обслуговує комплексно, і в цьому його велика перевага.

15 років роботи на ринку — подія значима, а водночас і вагомий привід для серйозної розмови про день завтрашній. Нинішнє корпоративне свято райзівці відзначили по-особливому: мандрівкою до Єгипту та одноденною екскурсією до Єрусалиму, що власне й стала заспівом до робочого діалогу. Корпоративна програма була доволі насиченою, проте сім днів на березі Червоного моря промайнули, як одна мить. Команда «Райзу» вміє азартно працювати і не менш азартно відпочивати. І в цьому також запорука постійного вдосконалення. Цю особливість райзівської родини, до речі, давно помітили її партнери — постачальники, про що з непідкупною щирістю говорили у своїх виступах перед менеджментом компанії. Усі сім днів на фасаді головної конференц-зали готелю «Континенталь» майоріли два прапори — державний прапор України і корпоративний — компанії «Райз». Ще
одна особливість цієї бізнесструктури: національна самосвідомість і розуміння своєї причетності до українського державотворення. 15 років: день за днем, сходинка за сходинкою… Саме тому компанія «РАЙЗ» — це не просто бізнес-структура. Це явище українського соціуму.

«А ми тую червону калину підіймемо, а ми нашу славну Україну розвеселимо…», — словами духовного гімну українства в усьому світі завершувалася корпоративна вечірка райзівців, а разом із нею ця дивовижна мандрівка, під час якої була подолана іще одна сходинка спільного шляху. Іноді тернистого, проте повсякчас зарядженого на добро. В любові до Бога і до ближнього свого.




Повернутися назад
АКТУАЛЬНО