This version of the page http://www.obolon.ua/ua/media (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-22. The original page over time could change.
Події :: Медіа-центр :: Компанія ОБОЛОНЬ в Україні

[ відпочинок ]

Головна сторінка

|

Медіа-центр

|

Події

Події

...

08.05.2009

«Оболонь» почала експорт солоду та пивної дробини

07.05.2009

ТМ «Десант» та гурт «Контингент» вітають українців зі святом Перемоги

05.05.2009

Новий ролик ТМ "Оболонь" - "Таємниця народження"

27.04.2009

«Живчик» виступив партнером Першої національної олімпіади з робототехніки

14.04.2009

Чи є життя після кризи?Перспективи преміум сегмента пива в Україні

08.04.2009

КОМПАНІЯ «ОБОЛОНЬ» РОЗВИВАЄ ПІДПРИЄМСТВА В РЕГІОНАХ

07.04.2009

Компанія "Оболонь" спільно з агентством УНІАН започаткували інформаційний проект "УНІАН - Споживчі новини"

06.04.2009

Компанія "Оболонь" вивела на ринок пивний енергетик


Відкриття солодового заводу ЗАТ «Оболонь»

21.05.2009

Солодовня

1 iз 1

18 травня компанія "Оболонь" офіційно відкрила на Хмельниччині найсучасніший у Європі завод із виробництва  солоду

Президент ЗАТ «Оболонь» Олександр Слободян на церемонії відкриття повідомив, що солодовий завод у Чемерівцях є новатором галузі, а за рівнем технологій і обладнання є найсучаснішим в Європі. «Навіть відомі міжнародні компанії-виробники солоду взяли на озброєння цей проект і мають намір побудувати аналогічний завод у Західній Європі», - зазначив Олександр Слободян.

Завдяки високому рівню автоматизації усіх виробничих процесів на кожній зміні працює лише 21 робітник. Це наймасштабніший інвестиційний проект в регіоні, який є потужним локомотивом для сільського господарства Хмельницької та сусідніх областей, адже він потребуватиме більше 180 тис. тонн пивоварного ячменю на рік.

Найсучасніша в Україні солодівня ЗАТ «Оболонь» була збудована за 32 місяці та виведена на повну потужність вже зараз. Загальна сума інвестицій склала більше 100 млн.$. Нове підприємство здатне виробляти понад 120 тис. тонн солоду на рік, що мінімізує залежність України від імпорту солоду.

На Хмельниччині також працює науково-виробнича асоціація, яка займається селекцією 66 європейських сортів насіння, насіннєвий завод та аграрне підприємство, що вирощує ячмінь. «Для нас важливо розвивати усі напрямки діяльності, адже ми прагнемо до більшої диверсифікації компанії «Оболонь». У наших планах – мати вертикально інтегровану схему компанії, що дозволить повністю замкнути технологічний цикл та контролювати якість на усіх стадіях виробничого процесу», - зазначив у розмові з журналістами Олександр Слободян. 

Фото та відео з події

події

Відкриття солодового заводу ЗАТ «Оболонь»

«Оболонь» почала експорт солоду та пивної дробини

ТМ «Десант» та гурт «Контингент» вітають українців зі святом Перемоги

цікаво

У слов'янських народів назва пива однакова. Слово «пиво» та «пити» співзвучні у слов'янських мовах і звучать так: «пиво» - російською, «пиво» - українською, «piwo» - польською, «pivo» - чеською, «пиво» - сербсько-хорватською, «піва» - білоруською, «pivo» - словацькою мовами, лише болгарською - «бира».

Підписка на новини

Експорт новин в форматі XML

До обраного

Відправити лінк



авторизацiя

[ вхiд ]