This version of the page http://www.atlant-m.kiev.ua/dna.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-22. The original page over time could change.
Акция. Офіційні правила участі в акції 'Дні німецького авто'
Добро пожаловать в мир Volkswagen Главная   |   В избранное   |   Volkswagen.de   |   Сделать стартовой   |   Контакты   |   Форум   
      
 Акция  Продажа Авто с пробегом VW сервис Финсервис Новости Клиентам Об автоцентре Книга Отзывов Атлант-М
Холдинг «Атлант-М» при поддержке Киевской Школы Фотографии, World Web Studio и компании Технотрейд объявляет о старте проекта «Фотоконкурс Атлант-М»

Международный автомобильный холдинг "Атлант-М" в Украине объявляет о проведении открытого фотоконкурса на тему «Проезд без остановки запрещен!».

  Polo  Golf  Golf Plus  Jetta  Passat  Touran  Sharan  Touareg  Tiguan  Eos  New Beetle  Phaeton  Caddy  Transporter  Multivan  Crafter
 
 
 

Акция


Офіційні правила участі в акції "Дні німецького авто"

1. Організатор Акції, територія та строки її проведення

1.1. Організатором Акції "Дні німецького авто" (надалі - "Акція") виступає ТОВ "Порше Україна", 02660, м. Київ, вул. Колекторна, 1, тел. (044) 492-97-27 (надалі - "Організатор").

1.2. Акція проводиться по всій території України у дилерській мережі Організатора.

1.3. Строк проведення Акції - з 1 квітня до 31 травня 2009 року включно (надалі - "строк проведення Акції" чи "період проведення Акції").

2. Автомобілі, що беруть участь в акції

2.1. В акції беруть участь автомобілі Volkswagen Passat, Volkswagen Touareg, Volkswagen Touran, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf Plus, Volkswagen Jetta, Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter Т5, Volkswagen Crafter.

3. Участь в Акції

3.1. В Акції можуть брати участь громадяни України, що проживають на території України, досягли повноліття (18 років) та які у період проведення Акції виконали усі правила та умови цієї Акції, що викладені нижче (надалі - "Учасники Акції").

4. Умови Акції

4.1. Кожен, хто у період проведення Акції завітав до одного з салонів дилерської мережі Організатора, заповнив анкету учасника та пройшов тест-драйв одного з автомобілів, що беруть участь в Акції, стає учасником акції та отримує можливість стати одним із двох власників головного подарунка.

4.2. Під головним подарунком мають на увазі право на безкоштовне використання одного з двох автомобілів Volkswagen протягом року.

4.3. Для того, щоб взяти участь у розіграші головних подарунків, Учасник Акції повинен правильно та повністю заповнити анкету, в якій зазначити свою повну поштову адресу, повне ім'я, прізвище, по батькові та номер контактного телефону. Усі дані мають бути написані розбірливо.

4.4. Крім того, перед проходженням тест-драйву автомобіля Volkswagen, Учасник Акції має пред'явити представникам Організатора особистий паспорт та дійсні на період проведення Акції водійські права, копії яких мають бути прикріплені безпосередньо до анкети Учасника.

4.5. Заповнені нерозбірливо чи не повністю анкети, а також анкети без прикріплених до них копій зазначених вище документів, вважаються не дійсними та не беруть участь в Акції.

4.6. Двох Переможців Акції буде визначено в результаті розіграшу, що буде проведений відкрито, шляхом випадкової вибірки анкет офіційним представником Організатора 11 червня 2009 року на території, яку визначить Організатор Акції. Інформація про місце проведення розіграшу буде розміщена на сайті www.volkswagen.ua.

4.7. Імена Переможців Акції будуть розміщені на офіційному сайті www.volkswagen.ua протягом трьох діб після проведення розіграшу. Переможці Акції отримають головні подарунки, про що вони будуть сповіщені телефоном та поштовим повідомленням не пізніше, ніж у десятиденний строк від дня проведення розіграшу.

4.8. Організатор зобов'язується протягом 10 днів після розіграшу повідомити Переможців про місце та час отримання головного подарунка.

4.9. Щоб отримати головний подарунок, Переможець Акції повинен прийти протягом встановленого Організатором терміну у зазначене місце, пред'явити відривну частину анкети та оригінали паспорта громадянина України та водійських прав. У разі нез'явлення Переможця протягом місяця з дня оголошення результатів розіграшу він втрачає право на отримання головного подарунка.

4.10. Грошовий еквівалент головного подарунка не виплачуватиметься.

4.11. Організатор Акції залишає за собою право вносити зміни в умови проведення Акції, інформація про що має бути заздалегідь повідомлена на сайті Організатора.

4.12. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим дає згоду на використання наданої Організатору інформації (окрім особистої) з маркетинговою та будь-якою іншою метою, яка не порушує чинне законодавство України, а саме: на безкоштовне використання його імені, прізвища, фотографій, інтерв'ю та інших матеріалів про нього з рекламно-маркетинговою метою у ЗМІ.

4.13. Організатор Акції не несе відповідальності за невиконання або неповне виконання зобов'язань, викладених у цих Правилах, у випадку настання форс-мажорних обставин, таких як повені, пожежі, військові дії, зміни у чинному законодавстві України та інші, не підвладні Організатору обставини.

4.14. Співробітники Організатора, їх підрядників, дилерів, а також члени їхніх сімей не мають права брати участі в Акції.


 
 
 
Напишите нам