Миколаївська обласна бібліотечна асоціація (МОБА)

Ресурси бібліотек міста Миколаєва
Зведений електронний каталог
http://www.e-catalog.mk.ua
 Українська   Русский 

    МОБА пропонує новий проект – "Ресурси бібліотек міста Миколаєва". Запропонований сервіс дає можливість доступу до електронних каталогів бібліотек – учасниць проекту.

Бібліотеки партнери Фонди бібліотек
Науково-педагогічна бібліотека м. Миколаєва
http://www.library.mk.ua

   Науково-педагогічна бібліотека міста Миколаєва - сучасний центр підтримки фахових інформаційних потреб науково-педагогічних, педагогічних та управлінських кадрів, студентів, учнівської молоді та сприяння підвищенню їх професійного, духовного і культурного рівня.

Адреса: 54001, м.Миколаїв, вул.Адміральська, 31.
Тел.: 8(0512) 76-56-01 Факс: 8(0512) 76-69-54 E-mail: info@library.mk.ua
Фонд Науково-педагогічної бібліотеки м.Миколаєва

    Фонд науково-педагогічної бібліотеки - універсальний, нараховує 88 тисяч примірників, профіль комплектування - педагогічний; 180 найменувань українських та російських періодичних видань на допомогу вчителям, керівникам закладів освіти та студентам; 200 CD по шкільній програмі.

 Віртуальні презентації нових надходжень
Бібліотека Миколаївського Державного Університету ім. В.О.Сухомлинського
http://www.mdu.edu.ua

    Одна з найстаріших бібліотек вищих навчальних закладів півдня України - бібліотека МДУ ім. В.О. Сухомлинського - є провідним центром інформаційного, науково-методичного забезпечення програмних та факультативних знань студентів та науково-дослідницької діяльності професорсько-викладацького складу.

Адреса: 54001, м.Миколаїв, вул. Нікольська, 24.
Тел.: 8(0512) 35-23-92 Факс: 8(0512) 35-03-52 (канцелярія)
Фонд бібліотеки Миколаївського Державного Університету ім. В.О.Сухомлинського

    Фонд бібліотеки - універсальний, налічує 447117 примірників. Включає в себе наукові, навчально-методичні, художні видання, видання іноземними мовами, окремо виділений фонд рідкісних видань з 1764 р.
Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва
http://www.unbib.mk.ua/

   Обласна бібліотека для юнацтва – центр інформаційної підтримки інтелектуального, духовного, морального, естетичного розвитку юнацтва та молоді, методичний центр для юнацьких структурних підрозділів Централізованих бібліотечних систем області

Адреса: 54001, м.Миколаїв, вул. В. Морська, 92.
Тел.: 8(0512) 35-97-61 Факс: 8(0512) 35-54-43
Фонд Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва

    Фонд обласној бібліотеки для юнацтва – універсальний, має близько 80 тис. примірників. Включає в себе навчально-пізнавальні, навчально-методичні, наукові видання, художні твори сучасних і зарубіжних письменників, вітчизняну та світову класику, украјністику. 200 назв періодичних видань на допомогу навчанню та організаціј дозвілля молоді.
Центральна бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко
http://www.kinder.mksat.net

    Центральна бібліотека для дітей ім.Ш.Кобера та В.Хоменко - один з найбільших закладів міста з питань дитячого читання, експериментальна база по інформаційному забезпеченню освітніх шкільних установ, інформаційно-дослідніцький центр з раннього творчого розвитку малюків від 0 до 3-х років, стартовий майданчик для забезпечення оперативного доступу читачів всіх вікових категорій до світових інформаційних ресурсів.

Адреса: 54001, м.Миколаїв, пр. Леніна, 173.
Тел.: 8(0512) 55-29-28
Фонд Центральної бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко

    ЦБС для дітей – це універсальний книжковий фонд в кількості 506 000 примірників книг, брошур, альбомів, інформаційних видань, 600 CD–ROM, понад 400 найменувань журналів та газет.
Миколаївський філіал КНУКіМ
http://www.nfknuki.mk.ua/
   Миколаївський філіал КНУКіМ є провідним центром інформаційного, науково-методичного забезпечення програмних та факультативних знань студентів та науково-дослідницької діяльності професорсько-викладацького складу.

Адреса: 54017, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 17.
Тел.: 8(0512) 47-94-09
Фонд Миколаївського філіалу КНУКіМ

    Фонд бібліотеки університету налічує 88130 примірників. Включає в себе наукові, навчально-методичні, художні видання, видання іноземними мовами. Окремо виділений фонд нотно-музичної літератури.

Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.Лягіна
http://www.laginlib.org.ua/
   Миколаївська ОДБ ім. В.Лягіна є головним бібліотечним закладом області для дітей, інформаційною культурологічною установою, науково - методичним консультаційним центром для усіх дитячих бібліотек області, з питань інформаційного обслуговування та культурного розвитку дітей.

Адреса: м.Миколаїв, Спаська, 66.
Тел.: 8(0512) 35-05-74 Факс: 8(0512) 35-05-74
Фонд Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.Лягіна

    Ресурсна база бібліотеки акумулює в собі найбагатший в області соціально значущий фонд учбової, довідкової, художньої літератури, в т. ч. на електронних носіях, який здатний надати допомогу в інформаційному забезпеченні навчального процесу.

 Віртуальні презентації нових надходжень

Науково-методичний центр Управління освіти виконкому Миколаївської міської ради
    НМЦ працює над проблемою: "Створення умов для розвитку творчих можливостей керівників навчальних і дошкільних закладів освіти, педагогічних працівників і педагогічних колективів".

Адреса: 54003, м.Миколаїв, пр. Леніна, 166.
Тел.: 8(0512) 55-38-08
Фонд Науково-методичного центру Управління освіти виконкому Миколаївської міської ради
Партнери проекту:
Електронні ресурси ЦБС для дорослих м.Миколаєва
http://www.niklib.com/resource/baza.ua
Регіональний освітньо-інформаційний портал бібліотек ВНЗ Миколаївщини
http://www.vnzportal.mk.ua/

 З питаннями щодо функціонування цього сайту Ви можете звернутися до адміністратора проекту - admin@e-catalog.mk.ua