This version of the page http://icp.org.ua/ukr/Training/Seminars/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-19. The original page over time could change.
Семінари та консультації :: Iнститут сiльського розвитку
 

Пошук    



Copyright © 2003–2005 ICP.org.ua
Використання матеріалів з цього сайту дозволено лише при гіпертекстовому посиланні на www.icp.org.ua
Адреса для листування: icp@icp.org.ua



Семінари та консультації

Інститут сільського розвитку втілює в життя проект з надання послуг з проведення навчальних семінарів та консультацій з питань покращення якості надання соціальних послуг.
Інститут сільського розвитку втілює в життя проект з надання послуг з проведення навчальних семінарів та консультацій з питань покращення якості надання соціальних послуг.
детальніше...


Нашi подiї

Консорціум «CIRD» розпочав проект із надання консультаційних послуг з опису ділових процесів органів соціального захисту регіонального та місцевого рівнів
Консорціум «CIRD», до складу якого входять ГО «Інститут сільського розвитку» та ТОВ «ICP Консалт», розпочав проект із надання консультаційних послуг з опису ділових процесів органів соціального захисту регіонального та місцевого рівнів.
детальніше...

В Україні розпочинається новий проект «Виконання Україною зобов’язань щодо реалізації політики добросусідства та членства в СОТ в сільському секторі»
Інститут сільського розвитку у складі міжнародного консорціуму виграв тендер на реалізацію проекту «Виконання Україною зобов’язань щодо реалізації політики добросусідства та членства в СОТ в сільському секторі»
детальніше...

Стаді-тур для представників грузинських органів виконавчої влади
Інститут Сільського Розвитку провів учбовий тур (15-20 липня 2008 року) для представників грузинських органів виконавчої влади. Проект технічної допомоги Міністерства Великобританії з міжнародного розвитку (DFID) «Стійкий розвиток добробуту селян та регіональне планування в Грузії», одним із напрямків якого є допомога представникам органів влади у виробленні механізмів міжвідомчої координації при розробці програм соціально-економічного розвитку села, зацікавив досвід України в питаннях розробки регіональних соціально-економічних програм, програм розвитку аграрного сектору та галузевої підтримки, а також механізми співпраці між міністерствами та громадськими організаціями. Проектом було організовано навчальну поїздку в Україну для працівників міністерств і відомств Грузії.
детальніше...

Подiї партнерiв

Круглий стіл «Регулювання розвитку сільського зеленого туризму»
10 квітня 2009 року у виставковому центрі Одеського морвокзалу, у рамках VІІ Міжнародної туристичної асамблеї, відбувся круглий стіл «Регулювання розвитку сільського зеленого туризму».
детальніше...

Інформування про досвід і кращі практики країн світу у галузі земельних відносин
Інформаційно-ресурсний центр «Реформування земельних відносин в Україні» (ще відомий як «Моя Земля») оголошує про нову ініціативу - «Інформування про досвід і кращі практики країн світу у галузі земельних відносин»
детальніше...

У містах Донецьку та Львові відбулися презентації брошури «Пенсійна реформа: виклик для України»
Демографічні тенденції в Україні можуть спричинити фінансову кризу пенсійної системи, якщо не активізувати її подальше реформування вже найближчим часом.
детальніше...