Чи знаєте ви, що таке "революція"?

Сторінка Хитрого Фоголя


На центральну Що нового Що цікавого Структура сайту...
Українська :: Русская :: English :: Deutsch

Помаранчева революція

Нам поки не вдалося з'ясувати, хто автор, можливо, головної і найгеніальнішої політтехнології Віктора Ющенка – помаранчевого кольору його передвиборчої кампанії. Ігор Гринів, один із головних піарників Ющенка, каже, що це колір партії "Реформи і Порядок", а первісно він означав мед бджіл, які, відомо, є символом ПРП. Можливо, це і так, хоча в питанні встановлення авторства є й інші версії.
www.ПРАВДА.com.ua , 7.11.2004, 01:06


Шановні пані та панове співвітчизники! Я щиро намагався написати по темі на кожен день, що залишилися до виборів, але сил моїх на це не вистачило, за що я дуже прошу мені вибачити. Я неодмінно напишу усі обіцяні теми, але опублікую їх трохи згодом, на тому тижні, вже після виборів. Хочу підкреслити, що ніякого тиску з боку влади чи кого іншого я поки що не зазнав і усі найближчі дні намагатимуся бути щонайуважнішим до свого здоров'я і не маю бодай найменшого наміру приймати участь у будь-яких справах узагалі, не кажучи вже про хоч скільки небеспечних. Тому, якщо за тиждень після виборів ви тут нічого не знайдете... ну, може я таки й справді дещо перебільшую похмурість стану справ?

Особисто я у своїх думках про вибори не хотів би так чи інакше переконувати вас голосувати за того чи іншого кандидата - особисто я дуже хотів би, щоб ви голосували на користь будь-якого кандидата за самих себе, своїм розумом, своїм здоровим глуздом і взагалі жили тим самим усім своїм, а не сподівалися на милість з боку влади чи то навіть на те, що вона повинна забеспечити вам хороше життя. Особисто я завжди вболівав за те, щоб люди самі робили своє життя, а влада їм потрібна була не для того, щоб ними керувати, а щоб служити людям, працювати задля їхнього добробуту у вирішенні питаннь між заможними, впевненими у собі, освіченими, і взагалі просто хорошими людьми, громадянами України не з-за неможливості іншого, а виключно через власні переконання. Звичайно ж, сподіватися на таке дуже наївно з мого боку, але незважаючи на увесь мій цинізм іноді й мені дуже хочеться вірити у щось краще...


Почтовый ящичек : Гостевая книга  
Сторінка створена Хитрим Фоголем. Copyright (c) by Alex Fogol, AFD Software 2004-2009.