This version of the page http://www.blch.kiev.ua/ru/print/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-14. The original page over time could change.
Главная - Блок Леонида Черновецкого. Официальный сайт

http://www.blch.kiev.ua/ - Блок Леонида Черновецкого. Официальный сайт


Новости

05.05.2009 12:00

Вітання Київського міського голови зі святом 1 травня

Дорогі кияни!

Прийміть мої найщиріші вітання зі святом Весни та Праці!

У ці теплі весняні дні світ навколо наповнюється світлими почуттями, новими планами. З Днем Першотравня ми пов'язуємо надії на краще майбутнє. Він як і раніше наповнює нас оптимізмом, змушує відчути себе частиною єдиного цілого, частиною суспільства, його історії.

1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя столиці та України в цілому. Чесна добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства. Людина праці заслуговує найщирішої шани та захоплення.

Дорогі кияни! Майбутнє нашого прекрасного міста, його соціальний і економічний розвиток залежать сьогодні від кожного з нас. І вирішити проблеми ми зможемо лише за допомогою повсякденної, ефективної праці та самовіддачі.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил вам для здійснення всіх планів і починань. Нехай гарний весняний настрій супроводжує вас протягом всього року!

З повагою

Київський міський голова                                Леонід Черновецький

21.04.2009 09:46

Привітання Київського міського голови Леоніда Черновецького зі Світлим Христовим Воскресінням

Дорогі кияни! 

З почуттям глибокої поваги та любові вітаю вас з величним святом духовності і надії Світлим Христовим Воскресінням.

Свято Великодня нагадує нам про вічні духовні цінності: милосердя, справедливість, віру, добро та любов до ближнього.

Це свято робить нас чистішими, надихає на добрі справи. Божа милість та благословення допоможуть нам перебороти всі труднощі. Тож нехай Пасхальна радість стане для кожного з нас початком нового життя, кращого і добрішого.

Від щирого серця бажаю щастя миру та благополуччя.

Христос Воскрес!

З повагою

Київський міський голова                           Леонід Черновецький

13.04.2009 14:12

Москва зробить подарунок киянам до Дня Перемоги

Мер Москви Юрій Лужков надіслав листа Київському міському голові Леоніду Черновецькому з пропозицією зробити подарунок киянам до Дня Перемоги. Про це інформує прес-служба КМДА.

25.03.2009 10:27

В столичній мерії відбувся урочистий прийом на честь делегатів ХХІІІ Конгресу Всесвітньої асоціації юристів

Сьогодні в мерії відбувся урочистий прийом Київського міського голови Леоніда Черновецького на честь делегатів ХХІІІ Конгресу Всесвітньої асоціації юристів.

«Я радий зустрітися з кращими юристами з усього світу, адже вважаю вас своїми колегами. Сподіваюсь вам сподобається Київ – найкрасивіше місто Європи, і ви знову і знову захочете сюди повертатись», – звернувся до присутніх Леонід Черновецький. «Професія юриста – дуже важлива і відповідальна спеціальність. Я маю юридичну освіту і переконаний, що багатьма досягненнями і здобутками у своєму житті завдячую саме цим знанням», – додав міський голова.  

19.03.2009 09:36

Леонід Черновецький: «Я б порадив політичним провокаторам не перекладати все з хворої голови на здорову»

Леонід Черновецький назвав заяви депутатів від БЮТ щодо проведення психіатричної експертизи початком наступу на демократію та права людини в Україні. Про це інформує прес-служба КМДА.

10.03.2009 09:50

Нарада у Президента - як перший крок зняття соціальної напруги у столиці

«Ми дякуємо Президенту за те, що сьогоднішня нарада при обговоренні проблем Києва дала можливість акцентувати увагу, дала новий імпульс перегляду досить важливих для міста і всіх кияни питань. Ми вдячні за те, що питання такого високого рівня сьогодні  обговорювались за участю перших осіб держави, за участю Кабінету міністрів», – повідомив після наради у Президента секретар Київради Олесь Довгий.

24.02.2009 09:43

Привітання Київського міського голови з Днем захисника Вітчизни

Дорогі кияни! 

Від щирого серця вітаю вас з чудовим святом – Днем захисника Вітчизни!

Цей день став символом мужності і патріотизму, святом справжніх чоловіків, для яких любов до Батьківщини, честь та вірність завжди будуть священними.

 Я низько вклоняюся і щиро дякую ветеранам Великої Вітчизняної Війни, а також всім, хто сьогодні служить на благо Батьківщини. Юному поколінню я бажаю ніколи не забувати про ті великі справи, які зроблені нашими мужніми батьками, рівнятися на їх доблесть і безмежну любов до Батьківщини.

У цей святковий день від усього серця бажаю вам, міцного здоров'я, великого людського щастя, сімейного тепла, миру, благополуччя і віри в те, що, захищаючи нашу Батьківщину, ми робимо важливу і благородну справу.

З повагою

Ваш                                                                              Леонід Черновецький

20.02.2009 09:37

Десятки тисяч киян прийшли під стіни мерії підтримати Київського міського голову Леоніда Черновецького

Сьогодні, 19 лютого, під стінами Київської міської державної адміністрації відбувся багатотисячний мітинг на підтримку київської влади. Міський голова Леонід Черновецький особисто зустрівся з киянами, які висловили йому підтримку. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Печатать