This version of the page http://antipop.com.ua/crythis/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-14. The original page over time could change.
Головна - CryThis!

  ПРИЄДНАТИСЯ!
Логін Пароль Нагадати пароль
Новини Організатори Партнери
Конкурс Друзі Галерея Зворотній зв'язок

CryThis! NO CRISIS

соціально-позитивна акція

 
  CryThis! - кричи це: Я НЕ ВІРЮ В КРИЗУ! Бо з нами трапляється те, у що ми віримо. Наш світ на 20% складається з реальності, і на 80% з нашої її інтерпретації. Тому, коли хтось хоче змінити цей світ, він намагається зробити так, аби весь світ повірив у те, що він вже змінився. Змінивши 80% сприйняття, він змінює і решту 20% реальності...

Якщо молодій зростаючій економіці щодня розповідати по телевізору про “кризу”, вона в це повірить. І криза таки настане.

Але якщо кожний усвідомить ту силу, якою він володіє, усвідомить, що таких як він – дуже багато, що ми живемо в чудовому місці у чудовий час, то чи дозволимо ми тоді чужій віртуальності змінити нашу реальність?

CryThis! - Не шепочи, кричи! Прорви їх барабанні перетинки і вони почують тебе і таких як ти. Закричи їх. Висмій їх. ВИСМІЙ КРИЗУ, якою вони лякають тебе. Те, що смішно – вже не страшно!

Криза може бути лише в одному місці – в голові. Звідти вона виходить, туди ж її втовкмачують. Не хочеш бути у кризі – наведи лад у власній макітрі! Припини скиглити та боятися! Смійся та кричи разом з нами!

Cry This! Love This! Do This!
Я ЛЮБЛЮ СЕБЕ! Я ЛЮБЛЮ СВОЮ КРАЇНУ!
У МЕНЕ НЕ БУДЕ НІЯКОЇ “КРИЗИ”!
БО Я В НЕЇ НЕ ВІРЮ!

Новини

Cry This !

 

2009-04-14 Конкурс набирає обертів. До нас приєднуються нові команди, у нас з’являються нові партнери, серед яких й професійні дизайнерські спільноти. Усе лише починається. Тому ми не можемо перервати прийом конкурсних робіт, як це було заплановано. Отже, на числені прохання, ми продовжуємо конкурс аж до 31 травня 2009 р. та готуємо дуже цікавий призовий фонд. (0)

2009-04-06 Галерею конкурсних робіт відкрито! Незабаром кожен із зареєстрованих на сайті акції CryThis! зможе проголосувати за ті роботи, які йому сподобалися найбільше, а вже зараз можна коментувати кожну роботу. Найактивніші користувачі отримають сувеніри у подарунок. (1)

2009-03-25 Байк-рок-н-ролл клуб «ROUTE66» оголошує конкурс анекдотів, жартів, байок про кризу в рамках акції CryThis!
Призи (щотижнево) – форматні (від байкерів):
бандана (1 шт.), хустинка на рок (2 шт.), футболка (2 шт.), чашка (2 шт.), значок (3 шт.)
(3)