This version of the page http://utel.ua/private.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-13. The original page over time could change.
Utel / Приватним особам

Приватним особам

З 1 листопада 2007 року розпочато продаж послуг мобільного зв’язку нового покоління під ТМ «Utel». Усе, що здавалось колись таким нереальним і фантастичним, тепер входить у наше життя, щоб зробити його більш яскравим та насиченим.

Спілкування за допомогою не лише голосу, а й відеозв’язку, перегляд останніх новин, погоди або курсів валют, завантаження будь-якої інформації, музики та ігр, отримання електронної пошти завдяки високошвидкісній передачі даних та доступу до мережі Інтернет, можливість заповнити кожну хвилину вільного часу переглядом цікавих, смішних, або просто красивих музичних кліпів, фільмів та короткометражних роликів. Ось, що ми пропонуємо Вам.

Відтепер Ви маєте вибір - користуватися кращим, передовим та інноваційним чи продовжувати старі традиції, полегшити своє життя, отримати нові можливості та зробити крок у майбутнє чи залишати все як є.

Ми пропонуємо Вам зробити вибір та змінити своє життя на краще.

Utel.  Новий мобільний стандарт!

Щоб стати абонентом Utel необхідно зателефонувати до Контакт Центру за номером 8 800 500 11 88 (безкоштовно зі стаціонарного телефону). Наш оператор підкаже Вам найшвидший та найзручніший спосіб як це зробити.