This version of the page http://naiu.org.ua/?&month=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-12. The original page over time could change.
Головна - Національна Асамблея інвалідів України
Головна
12.05.2009
   
НАІУ
Головна
Привітання
Про НАІУ
Діяльність НАІУ
Члени НАІУ
Видання
Фотогалерея
Партнери НАІУ
Секретаріат НАІУ
Представники НАІУ у регіонах
Гостьова книга
Працевлаштування
Освіта

Законодавство
Закони
Укази
Постанови
Накази
Розпорядження
Проекти документів
Міжнародне
Конвенція ООН про права інвалідів
Рада у справах інвалідів при КМУ
Правова діяльність
Пошук
Партнери

 

 

 

 

 


Вітаємо Вас на офіційному веб-сайті
Всеукраїнського громадського соціально-політичного об'єднання

“Національна Асамблея інвалідів України”

Символічно, що його відкриття відбулося саме у 2003 році, який було проголошено в Європі та Україні Роком людей з обмеженими фізичними можливостями.

Переконані, що кожен відвідувач знайде корисну і цікаву для себе інформацію. Адже ми намагалися найповніше розкрити питання законодавства, проблеми соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів.

Сподіваємось, що завдяки нашому сайту люди з усіх куточків України зможуть налагодити діалог, знайти нові знайомства, поділитися власним досвідом. Хотілося б, щоб цей веб-сайт став повноцінним місцем спілкування, справжнім інформаційним домом для людей, які мають інвалідність.
З повагою
Народний депутат України,
Голова Національної Асамблеї інвалідів України

Валерій Сушкевич






 
 
 

День матери
10.05.2009

В 1928 году впервые День матери отпраздновал  Союз Украинок Канады, а в 1929 году праздник пришел в Галичину. Организатором торжеств была Елена Кисиливска, редактор еженедельника „Жіноча доля”.
Законодательно празднование Дня матери в Украине во второе воскресенье мая установлено Указом Президента от 10.05.1999 № 489/99, в связи с чем давняя традиция празднования Дня матери сегодня приобретает новое звучание.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 14

Детальніше...
 
Международный день Красного Креста и Красного Полумесяца
08.05.2009

День Красного Креста и Красного полумесяца учрежден в честь швейцарского гуманиста Анри Дюнана, который родился в этот день в 1828 году.
В середине прошлого века по его инициативе впервые стали создаваться группы добровольцев, которые оказывали помощь раненным на полях сражений. В 1863 г. по его инициативе была созвана конференция, положившая начало международному обществу Красного Креста.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 33

Детальніше...
 
4 травня 2009 року в Кабінеті Міністрів України Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний провів брифінг для представників засобів масової інформації.
08.05.2009

4 травня поточного року в Кабінеті Міністрів України Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний брифінг для представників засобів масової інформації.

Голова правління Пенсійного фонду повідомив, що 4 травня Пенсійний фонд розпочав виплату пенсій за поточний місяць.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 34

Детальніше...
 
З 1 по 10 травня в Дніпропетровську пройде акція «Почуйте всі!» щодо благодійної допомоги дітям з вадами зору
08.05.2009

З 1 по 10 травня в Дніпропетровську пройде акція «Почуйте всі!» щодо благодійної допомоги дітям з вадами зору організована Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» за підтримки головного управління охорони здоров’я, головного управління освіти і науки, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Про це повідомив головний лікар обласної клінічної офтальмологічної лікарні Валерій Сердюк під час прес-конференції.

Коментарии (1) | Просмотров: 33

Детальніше...
 
Досягнення кардіологічної школи
08.05.2009

У Сумах пройшла обласна науково-практична конференція на тему: "Діагностично-терапевтичний та кардіохірургічний підхід до лікування хворих на серцево-судинні та судинно-мозкові захворювання".
Учасники конференції вирішували проблемні питання захворюваності, профілактики та лікування артеріальної гіпертензії.

 

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 32

Детальніше...
 
Киев станет более удобным для людей с ограниченными физическими возможностями
08.05.2009

В этом году на платформах 38 станций метрополитена нанесут рельефные полосы для людей с изъянами зрения. По просьбе Украинского общества слепых такие полосы сделали на первой и последних ступеньках пересадочного узла станции площадь Льва Толстого. А следовательно, при положительных отзывах их обустроят и на других переходах метрополитена.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 37

Детальніше...
 
Губернатор Одесской области лично займется автопротезированием ветеранов
07.05.2009

Соответствующее заявление губернатор Одесской области Николай Сердюк сделал в ходе встречи с журналистами. По его словам, в нынешнем году на обеспечение автотранспортом как средством протезирования инвалидов и ветеранов Великой Отечественной войны государство не выделило ни копейки, поэтому он намерен обеспечить закупку таких машин за счет средств регионального Президентского фонда. Кроме того, на оказание других видов помощи ветеранам из областного бюджета предполагается выделить 10 млн грн. В первую очередь эти деньги будут направлены на приобретение для ветеранов необходимых лекарств и их оздоровление. Кроме того, Николай Сердюк отметил, что если кто-либо из ветеранов, поживающих в отдаленных районах области, до сих пор не имеет телефонов, то в случае, если они сообщат властям об этом, вопрос телефонизации их жилья будет решен до конца нынешнего года.

Источник: eho-ua.com

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 43

Детальніше...
 
У Слов’янську відбувся пленум обласної організації ветеранів
07.05.2009
Донецька область. В місті Слов’янську голова облдержадміністрації Володимир ЛОГВИНЕНКО та голова обласної ради Анатолій БЛИЗНЮК взяли участь у пленумі обласної ради Донецької обласної організації ветеранів з нагоди святкування дня Великої Перемоги.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 43

Детальніше...
 
Обласна влада працює над створенням безбар’єрного середовища для інвалідів
07.05.2009

Тернопільська область. Заступник голови облдержадміністрації Богдан Якубовський провів засідання комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур.

 

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 35

Детальніше...
 
Автоперевозчики поражены требованием государства трудоустраивать инвалидов водителями автобусов
07.05.2009

Руководители автотранспортных предприятий считают неуместным требование законодательства об обязательном трудоустройстве определенного количества инвалидов на предприятиях. Об этом говорилось на выездном расширенном заседании правления Всеукраинской ассоциации автомобильных перевозчиков в Симферополе.

Коментарии (1) | Просмотров: 45

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 1014
Новини
Новини Асамблеї
Офіційно
Життя як воно є
Спорт
Конкурси
Паралімпіада - 2008
Різне
Жовті сторінки
Інтернет-сайти
Гаряча лінія
Державна допомога дітям-інвалідам
Каталог пільг в Україні
Архів новин
Заходи 2008 року
Заходи 2007 року
Дефлімпіада-2007
Вибори 2006
<< 2009 >>
Березень
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
<< Попр. Наст.>>
Заходи


Copyright © 2005 NAIU,
Всі логотипи та авторські права на цю сторінку
належать їхнім відповідним власникам.
Design by Studio "VAIK"