This version of the page http://www.ukrwest.com.ua/vidguk/allvidguk.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-11. The original page over time could change.
Курорт Трускавець
     
 | Додати в обране |  [російська версія] » Курорт Трускавець:  Головна | Замовити відпочинок | Рекреаційні ресурси | Санаторії,готелі | Статті | Фотогалерея | Книга відгуків | Лінки | Форум | Оголошення | Каталог | Зворотній зв'язок || курорт СХІДНИЦЯ | курорт МОРШИН || on-line альбом || АКЦІЇ   
  МЕНЮ:
  Головна
  Замовити відпочинок
  Рекреаційні ресурси
  Санаторії, готелі
  Фотогалерея
  Книга відгуків
  Оголошення
  Каталог
  Форум
  Статті
  Лінки
  Зворотній зв'язок

Можливе бронювання





On-line
бронювання
ICQ  206378691
"Якому відпочинку Ви надаєте перевагу в Трускавці?"

  НОВИНИ ТРУСКАВЦЯ:
/05.05.2009/
  Конкурс дитячого малюнка "Намалюй собі Життя" »»
  «Ріксос-Прикарпаття» мають шанс отримати Державну премію »»
/27.04.2009/
  У Трускавці відкрито нову виставку »»
всі новини

  КАРТА-СХЕМА:


карта-схема
Трускавця
  ІНФОРМЕРИ:



  СТАТИСТИКА САЙТУ:

статистика відвідуваності по країнам



лічильник
переглянутих сторінок


від 17.10.2008р.

 
  Книга відгуків
Ім'я Країна, місто E-mail Дата поступлення Коментарі
Людмила Україна, Київ chumaks@rambler.ru 20.01.2009р. Бувають в світі місця, де живе кохання, мрія, наснага. Одне з таких - Трускавець. Мальовниче містечко, що вабить до себе сотні відвічувачів щороку, дивує, повертає любов до життя, дарує крила... Приїждаю до Трускавця кілька разів на рік. Інколи, просто на вихідні. Для того, щоб пройтись старим парком, поринути у тишу, насолодитись повільною ходою і чистим повітрям. А потім знову повертаюсь у шалені будні, напругу робочих днів, круговерть турбот, але знаю, що неодмінно повернусь. Відпочивала в \"Янтарі\", \"Кристалі\", \"Карпатах\", \"Хижині СПА\". А останній раз вирішила зупинись у затишній квартирі неподалік від центру. Дуже щаслива, що в моєму житті є місто, де я відпочиваю душею, де завжди посміхаюсь. Місто, що додає кольорів у моє життя.
Малишка Україна, Київ ----- 05-09-2008р. Привіт!Мені -25.Відпочиваю в Трускавці вже 5 років з друзями. Трускавець-це стан душі,це найкраще місце на землі. Соромно і неприємно читати бруд. який пишуть напевно, літні люди без гумору і зЇдені життям! Відпочивайте! Насолоджуйтесь! Ех, ви...
Ірина Матрака Україна, Трускавець krovjanka@ukr.net 25.08.2008р. Стид і срам... На територію курортного парку щоденно більше гострить зубчики трускавецька влада на чолі з міським головою. Лише цим пояснюється \"наведення порядку у курортному парку\". Міліціонери, наче оскаженілі пси ганяють трудівників, які здобувають копійку у трускавецькому парку, та нерідко трапляється таке, що забирають їх під суд. Де таке бачено? Люди не можуть торгувати ягодами, огірками з городу, грибами, травами, які самі зібрали. Тут треба робити благоустрій міста!!! Треба гнати людей, бо вони не дуже вмальовуються в загальну картину курортної зони... Байдуже, що коло домів качелі та ігрові майданчики для дітей зруйновані руками вандалів, але часу нема: благоустроєм займаємося... Що Ви розумієте? Немає значення, що квартири грабують. Є бюветники, міліції треба займатись благоустром, на квартири немає часу. Сказали здати протоколи і маріонетки у формі ганяються, бажаючи прислужитись власному панові. Схаменіться, Леве Ярославовичу! Ви спираєтеся на закон про вуличну торгівлю? Чи маєте совість чисту перед самим собою та Богом? Якщо ні, то не згадуйте надармо ім\"я Бога. За якими законами чинете? Все в нас впорядку... Коли відремонтуєте дороги міста, озелените місто, установите качелі та ігрові майданчики для дітей, тоді поговоримо і про паркових торговців. Працюйте, Бог Вам в поміч!!! Ірина Матрака, поцілуйте мене в руку.
Марина Україна, Київ grytsai@gmail.com 19-08-2008р. Сам город очень понравился, есть роскшный огромный старый парк, где можно гулять и гулять - не надоест. Красивая архитектура - отрестварированные австрийские виллы выглядят как игрушечные. Приветливые люди. Правда, везде строительство, но это не так пугающе, как пишут некоторые комментаторы. В общем, в Трускавце мне понравилось не меньше (а может, и больше), чем на море.
Олена Україна, Стаханів OMELKAKARAMELKA@yandex.ru 11.08.2008р. Привет всем!!! Я отдыхала в Трускавце в мае 2008 года! До сих пор под впечатлением!!! очень понравилось: и сам курорт, и местные жители, и отдыхающие - всё было супер! И это при всём, что я снимала комнатку в частном доме, а не в вилле, например!
Марина Україна, Київ ----- 30-06-2008р. Мой отдых в Трускавце мне запомнится наверное на всю жизнь.Особенно понравилось в пабе \"Абордаж\" и в \"Миллениуме\". Самое главное подходящая компания и желание оторваться )Вообщем ждите меня зимой!
Аліна Україна Willoy-lina@mail.ru 26.11.2007р. хуже я еще никогда не отдыхала, в мои 18 там делать нечего веселые бабули резвятся с дедулями. а я то всего могу на пальцах посчитать сколько раз я \"ровесников\", хотя бы кому меньше 25 видела. ужас!!!! обслуживание отвратительное! нет, ноги моей там больше не будет!
Ізімова Катя Росія, Москва kulpana@mail.ru 04-09-2007р. Хочу выразить благодарность Вовчук Ренате Юрьевне - заместителю директора СПА-Центра \"МЕД-ПАЛАС\" за то, что она правильно подобрала мед.персонал. Посещения СПА-Центра \"МЕД-ПАЛАС\" оставили незабываемые впечатления, восстановили душевные и физические силы. Профессиональная работа специалистов,особенно из косметологического кабинета Вовчук Надежды и массажистов Куликян Орест Антоновича и Опря Александра зарядила здоровьем, красотой и бодростью.
Мы жили в санатории \"Женева\", а на лечение ходили в \"МЕД-ПАЛАС\". Огромное спасибо за доставленное удовольствие!
Оксана Україна, Київ Okilor@gmail.com 30-08-2007р. Привіт Трускавець!Я скучила за тобою. Кафе \"два Гуся\"-ти супер.Так тримати!!!
Наталя Україна, Донецьк ----- 17-07-2007р. Мне очень понравился ваш сайт. Я очень хорошо оторвалась в Трускавце. Хочу приехать еще раз и поближе с вами познакомиться...
Оксана Україна, Київ Diul@ukr.net 22-06-2007р. Трускавець, ти супер! Особливо ресторан \"Два Гуся\" ПАБ \"Абордаж\" та Вілла\"Амбасадор\".
Роман Україна, Трускавець fater@isa.org.ua 06.10.2007р. ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!
НАТА Україна, Трускавець --- 29-05-2007р. ТРУСКАВЕЦЬ-THE BEST!!!
Олег Україна, Львів ----- 22-01-2007р. Трускавець - кращий ! Скориставшись порадою катались на крісеці на Захар Беркуті, доречі взимку також дуже класно-раджу,подивитися можна тут: http://www.zaharberkut.com.ua/
Андрій ----- ----- 02-09-2006р. Чудове місто, одне з небагатьох в Україні - для мене найкраще, є все для відмінного відпочинку. Підтримую Аліну, екскурсія на г.Високий Верх мені також сподобалась - з гори, Карпати, як на долоні.
Аліна ----- ----- 09-08-2006р. Класне місто: лікування - вищий рівень, багато закладів для розваг (Абордаж - це люксово!), дуже цікаві екскурсії: Славське, г. Високий Верх, катання на кріселці - просто супер! Хочеться повернутись!
Саня Україна, Трускавець ----- 26-07-2006р. Хороший та дуже потрібний сайт. Працюєте в правильному напрямку. Успіхів.
Іра Україна, Севастополь ----- 25-07-2006р. Дуже красиве місто. Мені сподобалося. Приїду до Вас на наступний рік.
Переглянути відгуки про інші бази відпочинку »


 
  РЕКЛАМА НА САЙТІ:

Для розміщення реклами
про Вашу базу відпочинку
звертайтеся за телефонами:
8-097-9900551
8-095-1212967
(СПД ФО Мацько Мар'ян)
» детальніша інформація


  Ціни на проживання в готелях, віллах, пансіонатах Трускавця!




--- база "Вікторія" ---

  «МЕДПАЛАС»
Реабілітаційний діагностичний СПА центр «МЕДПАЛАС» у Трускавці ЗАПРОШУЄ! детальніше »

  Придбай путівку !
Приймаються замовлення на придбання путівок в санаторії Трускавця! ...

  Здаються квартири!
Ви бажаєте відпочити в Трускавці в домашніх умовах? Тоді це для Вас! ...

 Наші партнери:

     

Украинская Баннерная Сеть
  Обмін лінками                  
  
© Maryan Matsko 2006-2009