This version of the page http://ot4et.com.ua/viglyad_svs.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-10. The original page over time could change.
Всі види звітності до Пенсійного Фонду : персоніфікація, страхові свідоцтва, Додаток 23
ot4et Всі види звітності до
Пенсійного фонду України
www.ot4et.com.ua
АВТОРИЗАЦІЯ

Логін :


Пароль :

Реєстрація

ДЕМО ДОСТУП
Активувавши демо доступ Ви зможете без реєстрації оцінити можливості системи формування звітності.



e-mail : support@ot4et.com.ua
ICQ : 424005615
Швидка відправка повідомлення адміністратору
Куди відправити відповідь:
ЯК ВИГЛЯДАЄ СВІДОЦТВО ПРО
ЗАГАЛЬНООБОВ'ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ :
       На лицевій стороні страхового свідоцтва надрукований текст, де вказано назву документа, прізвище, ім'я та по батькові застрахованої особи, дату та місце народження, стать, дату видачі свідоцтва, орган, яким видане свідоцтво та номер страхового свідоцтва.
   Номер страхового свідоцтва повинен збігатися з ідентифікаційним номером, наданим конкретній фізичній особі як платнику податків та інших обов'язкових платежів державною податковою інспекцією.
   На зворотній стороні свідоцтва про загальнообов'язкове державне соціальне страхування викладено настановчі матеріали щодо користування страховим свідоцтвом та загальновстановлений порядок сплати страхових внесків.


Графічне відтворення та захист свідоцтва про загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
   Свідоцтва про загальнообов'язкове державне соціальне страхування виготовляються на спеціалізованому підприємстві Міністерства фінансів України - поліграфічному комбінаті "Україна" - на замовлення Пенсійного фонду України. Вони заламіновані захисною плівкою, мають прямокутну форму із закругленими кутами: довжина - приблизно 105 мм; ширина - приблизно 74 мм. Захист бланків свідоцтва від несанкціонованого тиражування, підробки чи повторного використання забезпечений Держзнаком Міністерства фінансів України за погодженням з Пенсійним фондом України. Перевірка достовірності бланків страхових свідоцтв здійснюється візуально за допомогою спеціальних приладів згідно із описом.
1-Фонові антисканерні сітки з райдужною смугою.
2-Фарба з жовтим свіченням при дії УФ-проміння.
3-Мікротекст "УКРАЇНА".
4-Мікротекст "СВІДОТСТВО ПРО СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ".
5-Місце для штрихкоду.
6-Об'ємне зображення герба невидимою фарбою.
7-Зображення кола невидимою фарбою.


8-Фонова антисканерна сітка з псевдорельефом.
9-Текст фарбою, невидимою при дії ІЧ-проміння.
10-Нумерація фарбою з зеленим свіченням при дії УФ-проміння і невидимою при дії ІЧ-проміння.
     Папір для виготовлення бланків свідоцтва має двотоновий водяний знак "Епіциклоїда" у вигляді об'ємних кіл, що перетинаються, та захисні крапочки, невидимі при денному світлі, які під дією ультрафіолетового проміння набувають жовто-зеленого та блакитного свічення і створюють ефект "зоряного неба". Папір не має власної флуоресценції.
   На свідоцтво нанесено дві фонові антисканерні сітки змінної геометрії рисунка, які надруковано фарбами блакитного та червоно-зеленого кольорів. Сітку червоно-зеленого кольору виконано райдужним друком, що створює ефект поступового переходу зеленого кольору в червоний і знову в зелений. Червону райдужну смугу надруковано фарбою червоного кольору з червоним свіченням при дії ультрафіолетового проміння. В сітках розміщено: зображення Державного герба України з використанням фарби жовтого кольору з жовтим свіченням при дії ультрафіолетового проміння; два види мікротексту: "УКРАЇНА", надрукований фарбою червоного кольору з червоним свіченням при дії ультрафіолетового проміння, та "СВІДОЦТВО ПРО ЗАГАЛЬНООБОВ'ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ", надрукований фарбою блакитного кольору. В обох видах мікротексту висота літер становить 20 мм. З правого боку бланку передбачено місце для нанесення штрих-коду.
   Об'ємне зображення Державного герба України та кола в центрі зображення печатки надруковані невидимою при денному світлі фарбою, яка під дією ультрафіолетового проміння набуває блакитного свічення, а під дією інфрачервоного проміння стає зеленою. На зворотній стороні свідоцтва нанесена фонова антисканерна сітка з псевдорельєфним зображенням по діагоналі слова "УКРАЇНА" зеленого кольору. Текст надруковано фарбою чорного кольору, яка під дією інфрачервоного проміння стає невидимою. Нумерація бланків страхового свідоцтва складається із серії, позначеної трьома літерами, та шестизначного номера. ЇЇ виконано фарбою чорного кольору, яка під дією ультрафіолетового проміння набуває зеленого свічення, а під дією інфрачервоного проміння стає невидимою. Адгезивна плівка (планшет) для захисту бланка свідоцтва. Вона складається з двох шарів - поліестер-поліетилен у співвідношенні 4:3. Плівка має форму однозгинного зошита форматом 105х74 мм, в який вставляється бланк і плівка, припресовується до його поверхні способом гарячого ламінування. З лицьової сторони планшет по діагоналі задруковано рядками тексту: "ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ" та "УКРАЇНА" з використанням двох захисних фарб: іридуючої, блакитного кольору, яка змінює колір під різними кутами зору (1-ий, 3-ій, 5-ий, 7-ий та 9-ий рядки); невидимої при денному світлі, яка під дією УФ-проміння набуває червоного свічення (2-ий, 4-ий, 6-ий та 8-ий рядки); при термообробці фарба частково переходить на поверхню паперу і при попаданні вологи в місцях переходу стає видимою (проявляється).
Copyright © 2008 «www.ot4et.com.ua»