This version of the page http://www.philips.ua/promo/femdep.page (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-09. The original page over time could change.
Офіційні правила акції «Захопи узбережжя красою!» - Royal Philips


Офіційні правила акції «Захопи узбережжя красою!»

Офіційні правила участі у Всеукраїнській маркетинговій акції стимулюванню збуту епіляторів, жіночих бритв і бікіні-тримерів виробництва компанії Philips (надалі - Акція)

 

1. Організатор Акції

Організатором Акції є Товариство з обмеженою відповідальністю «Розумні комунікації» (далі – Організатор), що діє в інтересах та на замовлення Замовника - Товариства з обмеженою відповідальністю «Філіпс Україна».

 

2. Право на участь в Акції

2.1. До участі в Акції запрошуються усі громадяни України, яким виповнилося 18 років і які в період проведення Акції придбають Акційну продукцію, що зазначена в п.3 даних Правил та виконаються умови цим Правил. 

2.2. Учасниками Акції не визнаються і в ній не мають права брати участь:

- працівники та представники будь-якої компанії, залученої до проведення Акції;

- власники, працівники та представники підприємств (пунктів) роздрібної чи оптової торгівлі, що мають в асортименті продукцію виробництва компанії «Philips»;

- чоловік або дружина вищезгаданих осіб та їх найближчі родичі (дитина, брат, сестра, батько, мати, дід, баба, онук).

 

3. Продукція, що бере участь в Акції

3.1. Будь-яка модель епілятора, жіночої бритви і бікіні-тримера виробництва компанії Philips (надалі – Акційна продукція), окрім моделі НР6390/01

 

4. Тривалість і місця проведення Акції

4.1. Акція проводиться на території України і триває з 20 квітня 2008 року по 20 серпня 2008 року включно (надалі – Період проведення Акції).

4.2. Участь в акції беруть всі торгівельні точки та відкриті ринки, які мають в асортименті Акційну продукцію (далі – місця продажу Акційної продукції).

 

5. Акційні  Заохочення

5.1.Заохочення:

5.1.1. парео (розмірі, кольори, матеріал та т.п. визначається на розсуд Замовника Акції).

Кількість Заохочень Акції обмежується 3000 (три тисячі) шт.

5.2. Головні заохочення:

5.2.1. МР-3 плеєр Philips SA3115. Загальна кількість Головних заохочень становить 30 (тридцять) шт.

5.2.2. туристический сертификат на поездку в Айс-Отель (Лапландия) (на 1 персону, на 2 дня, проживание в отеле Айс-Отель в Юккасъяври, Швеция – 2 дня, перелет Киев-Стокгольм-Кируна, трансфер Аэропорт Кируна- Айс Отель, завтраки включены) - 4 (четыре) шт.

5.3. Фонд Заохочень та Головних Заохочень Акції обмежений і складає зазначену вище кількість. Відповідальність Організатора Акції не виходить за межі вартості та кількості Заохочень та Головних заохочень, вказаних у цих Правилах.

5.4. Організатор Акції залишає за собою право збільшити загальний Фонд Заохочень та Головних заохочень Акції, або включити в Акцію додаткові Заохочення та Головні заохочення, не передбачені цими Правилами.

5.5. Заохочення та Головні заохочення можуть бути отримані Учасниками Акції, що здобули право на отримання таких Заохочень та Головних заохочень, тільки на умовах виконання цих Правил.

5.4. Заохочення (Головне заохочення) Акції можуть відрізнятися від зображених на друкованих матеріалах та інших рекламно-інформаційних матеріалах.

 

6. Порядок участі в Акції

6.1. Учасником рекламної Акції вважається особа, яка належним чином виконала усі вимоги цих Правил.

6.2. Для участі в Акції необхідно:

6.2.1. ознайомитися і погодитися з Офіційними правилами Акції;

6.2.2. в період проведення Акції придбати хоча б одну одиницю Акційної продукції;

6.2.3. отримати у місці продажу Акційної продукції анкету і ретельно, друкованими літерами, заповнити всі її обов’язкові графи: ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, адреса, контактний телефон, модель придбаної одиниці Акційної продукції, назва місця придбання акційної продукції, особистий підпис учасника;

6.2.4. з упаковки придбаної Акційної  продукції вирізати штрих-код, який починається з 87...,  і, разом із заповненою анкетою - простим листом відправити за адресою: 04071, Київ, а/с Філіпс до 20 серпня 2008 року включно (датою відправлення є дата, вказана на поштовому штемпелі). За запитом організатора Aкції надаеться копія паспорту (сторінка з фотографією, сторінка з даними про те, де й яким органом видано паспорт, сторінка з пропискою (реєстрацією)), копія довідки про присвоєння індивідуального ідентифікаційного номера.

6.3. У разі відсутності в місці продажу анкети Учаснику для участі в Акції достатньо відіслати вирізаний з упаковки Акційної продукції штрих-код, який починається з 87..., та лист, в якому вказати наступну інформацію: ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, адреса, контактний телефон, модель придбаної одиниці Акційної продукції, назва місця придбання Акційної продукції, особистий підпис Учасника. За запитом організатора Aкції надаеться копія паспорту (сторінка з фотографією, сторінка з даними про те, де й яким органом видано паспорт, сторінка з пропискою (реєстрацією)), копія довідки про присвоєння індивідуального ідентифікаційного номера.

6.4. Анкети, в яких не заповнені всі обов’язкові поля або вказані некоректні дані та/або листи Учасника, в яких не повністю надані дані, визначені в п.6.3. цих Правил, до участі в Акції не приймаються. Заповнення полів в Анкеті з інформацією про продавців (написання в листі місця придбання Акційної продукції) не обов'язково.

6.5. Визначення Учасників, які одержать право на Головне Заохочення, відбудеться 30 серпня 2008 року за допомогою програми-генератора випадкових чисел, шляхом випадкового вибору серед Учасників, які виконали умови Акції. Про результат можна дізнатися, зателефонувавши за номером гарячої лінії 8 800 309 98 80, або на сайті www.philips.ua. Учасники, які одержать право на Головне Заохочення, отримають сповіщення телефоном, зазначеним Учасником в анкеті (листі Учасника), або письмово за адресою, вказаною в анкеті (листі Учасника).

Неможливість зв’язатися з Учасником Акції за вказаним у анкеті (листі) телефонним номером Учасника Акції (3 спроби) протягом трьох діб, та/або нез’явлення Учасника Акції у вказаний час, та/або невиконання ним умов та вимог цих Правил, та/або не підписання відповідного договору на отримання Головного Заохочення, позбавляє такого Учасника від отримання Заохочення (Головного Заохочення). У такому випадку Організатор Акції має право на свій розсуд або не передавати відповідне Головне заохочення нікому, або надати право на отримання Головного Заохочення  іншій особі згідно Правил Акції.

 

7. Умови одержання Заохочень

7.1. Умови одержання Заохочень

7.1.1. Заохочення, зазначені в п.5.1.1. цих Правил, надсилатимуться поштою за адресою, вказаною Учасником в анкеті (листі Учасника) першим 3000 Учасникам, які виконали умови цих Правил. Організатор залишає за собою право не розглядати претензії щодо надання заохочень, які не були забрані з пошти своєчасно та були повернені Організатору поштою України. Організатор зобов’язується направити Учаснику Заохочення протягом 60 днів після завершення Акції. 

7.1.2. Організатор не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, в наслідок яких поштові відправлення надійшли із запізненням, були загублені, пошкоджені; за поштові затримки, через які Учасники не були своєчасно повідомлені про те, що вони були визначені як Учасники Акції, що здобули право на отримання Головного Заохочення Акції.

7.2. Умови одержання Головних Заохочень

7.2.1. Учасники Акції, що здобули право на отримання Головного заохочення, не пізніше 25 вересня 2008 року повинні надіслати на адресу Організатора копії таких документів: копію паспорта (сторінку з фотографією, сторінку з даними про те, де й яким органом видано паспорт, сторінку з пропискою (реєстрацією)), копію довідки про присвоєння індивідуального ідентифікаційного номера та копію паспорту Громадянина України для виїзду за кордон термін якого закінчується не раніше, як чим через три місяца після плануемої дати поїздки.

Окрім документів, що зазначені вище, учасник Акції, який отримав право на Головне Заохочення Акції, повинен надати Організатору додаткові документи, як будуть необхідні для оформлення подорожі.

7.2.2. Надання Головного Заохочення здійснюється шляхом укладення відповідної угоди між Учасником та Організатором  Акції.

7.2.3. Документи, надані Учасниками Акції, що здобули право на отримання Головних Заохочень, не підлягають поверненню Учасникам. Учасники рекламної Акції, беручи участь у рекламній Акції, тим самим надають свою безумовну згоду на це.

7.2.4. Для підписання визначеної вище угоди є необхідною особиста присутність особи, що здобула право на отримання Головного заохочення, у визначеному Організатором Акції місці та у вказаний Організатором Акції час (при цьому переїзд, проживання та інші витрати, що необхідні для забезпечення такої особистої присутності на час оформлення договору та отримання Головного Заохочення, сплачуються відповідним Учасником Акції за свій рахунок).

7.2.5. Перед підписанням визначеної вище угоди, особа, яка була визначена уповноваженою комісією чи представником Організатора/Замовника Акції, згідно з умовами, які передбачені п. 6.5. цих Правил, повина представити оригінали документів, перераховані в п.7.2.1. цих Правил.

7.2.6. Угода укладається з відповідним Учасником Акції, якого було визначено уповноваженою комісією чи представником Організатора/Виконавця Акції, згідно з умовами, що передбачені п. 5. цих Правил, не пізніше 30 вересня 2008 року, за умови виконання Учасником Акції умов, викладених в цих Правилах.

7.2.7. Неухильне додержання всіх умов цих Правил та надання всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання Головного Заохочення. Відмова від укладення угоди, а також ненадання/неповне надання визначених вище документів, а також невиконання всіх передбачених цими Правилами дій позбавляє відповідного Учасника Акції права на отримання Заохочення (Головного Заохочення). При цьому такий Учасник Акції вважається таким, що відмовився від Заохочення (Головного Заохочення), та не має права на одержання від Організатора, Замовника чи іншої уповноваженої особи будь-якої компенсації.

7.2.8. У випадку, якщо Учасник, що одержав право на Головне Заохочення, за певними причинами, не залежними від Організатора, не скористався цим правом, він не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації. Учасник не може передати право скористатися Головним Заохоченням третій особі.

7.2.9. Організатор не несе відповідальності стосовно використання Головного Заохочення Учасниками після їх одержання від Організатора.

 

8. Обмеження

8.1. Заміна Заохочень та Головних Заохочень будь-яким іншим благом не допускається.

8.2. Якщо Учасник Акції, що здобув право на отримання Головного Заохочення, з будь-яких причин, що не залежать від Організатора/Замовника Акції (в т.ч. якщо контактна адреса, ПІБ, номер телефону або інша інформація про Учасника була змінена або була вказана невірно та/або нерозбірливо та інш.) не має можливості отримати Головне Заохочення, такий Учасник Акції не має права на отримання жодних додаткових заохочень, компенсацій або інших виплат від Організатора/Замовника Акції.

8.3. Відповідальність за якість товарів, що надаються як Заохочення та Головні Заохочення Акції, несе їх виробник.

8.4. Організатор/Замовник Акції не несе відповідальності за неможливість Учасника Акції отримати або скористатися Головним Заохоченням з будь-яких причин, що від них не залежать, в т.ч. у зв’язку з відсутністю в нього необхідних документів, а також при відсутності особи, що здобула право на отримання Головного Заохочення, неможливості її повідомлення про Головне Заохочення так, як це вказано вище.

8.5. Організатор/Замовник Акції не бере на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно Заохочень та Головних Заохочень Акції. Організатор/Замовник Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції і прав на одержання Заохочень (Головних Заохочень) Акції. Організатор/Замовник Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

8.6. Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, війскові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення рекламної Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Замовника Акції обставини.

8.7. У випадку, якщо Учасник Акції з яких-небудь причин не може отримати Заохочення (Головне Заохочення) особисто, такий учасник не має права передати/поступитися своїм правом третій особі.

8.8. Організатор/Замовник Акції не несе відповідальності стосовно використання Заохочень (Головних Заохочень) особами, що здобули право на отримання Заохочень (головних Заохочень), після їх одержання.

8.9. У будь-яких таких випадках особа, що здобула Заохочення та право на отримання Головного Заохочення, не має будь-яких прав щодо вимагання іншого блага, будь-якої компенсації або заміни Заохочення (Головного Заохочення) іншим заохоченням.

8.10. Організатор не несе відповідальності за неможливість Учасника Акції використати отримане Головне заохочення у випадку відсутності у Учасника Акції паспорта громадянина України та/або довідки про присвоєння ідентифікаційного номера та /або чинного паспорта громадянина України для виїзду за кордон, відмови у видачі візи в країну здійснення подорожі.

8.11. Організатор не несе відповідальності за умови здійснення подорожі, що надається як Головне Заохочення за умовами Акції, а також за ризики, в тому числі і такі, що не включені до страхування життя та здоров’я Учасника Акції на час здійснення подорожі.

8.12. Організатор не оформляє паспорти громадянина України для виїзду за кордон, довідки, візи для виїзду за кордон та інші документи, пов’язані із виїздом за кордон. Організатор не несе відповідальність за неможливість виїзду конкретної особи за кордон, відміну та/або затримку рейсів.

 

9. Надання інформації

9.1. Для отримання Головного Заохочення в рамках цієї Акції Учасник Акції має надати Організаторові Акції інформацію (в т.ч. особисту інформацію), визначену цими Правилами. Фактом участі в цій Акції Учасник Акції підтверджує вірність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це вказано нижче. Учасник Акції несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації (в т.ч. інформації щодо контактів з ним).

9.2. Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові/Замовнику Акції якнайшвидше передати Головні Заохочення особам, що мають на них право.

9.3. Замовник Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.

9.4. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої інформації Організатором/Замовником Акції, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, у випадку отримання подарунка, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором/ Замовником Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

 

10. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

10.1. Ці Правила та умови можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Замовником та Організатором Акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/ доповненнями до цих Правил та умов.

10.2. Про порядок участі в Акції можна можна також дізнатися на сайті www.philips.ua та за номером гарячої лінії: 8 800 309 98 80. Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Дзвінки з мобільних телефонів сплачуються за тарифами мобільних операторів. Гаряча лінія працює цілодобово без вихідних (з 20:00 до 09:00 працює автовідповідач).

 

11. Інші умови

11.1. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Організатора рекламної Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

11.2. Приймаючи участь в рекламній Акції тим самим Учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника рекламної Акції від належного виконання цих Правил (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Акції та/або отримання Заохочень (Головних Заохочень) та інш.) вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання Заохочень (Головних Заохочень), при цьому така особа не має права на одержання від Організатора/Замовника Акції будь-якої компенсації.

11.3. Організатор (Замовник) гарантує об’єктивність процедури визначення Учасників Акції, що здобудуть право на отримання Головних Заохочень, у відповідності з цими Правилами.