This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/news/2009-03 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-09. The original page over time could change.
Надра — Новини < Новини
Новини

Новини

Тут Ви можете ознайомитися зі свіжими новинами Надра Банку.

Архів

2009  »
  • січень
  • лютий
  • березень
  • квітень
  • травень
  • червень
  • липень
  • серпень
  • вересень
  • жовтень
  • листопад
  • грудень
2008

31.03.2009

Спецпропозиція від НАДРА БАНКУ для клієнтів, які вчасно виконують кредитні зобов’язання

У рамках програми лояльності до своїх клієнтів НАДРА БАНКОМ було розроблено спеціальну пропозицію для клієнтів — фізичних осіб, які вчасно виконують зобов’язання за кредитом.

30.03.2009

НАДРА БАНК вніс доповнення в умови спеціальної пропозиції з управління заборгованістю для клієнтів — юридичних осіб

Враховуючи той факт, що більшість позичальників на сьогодні зазнають тимчасових труднощів з виконанням кредитних зобов’язань, НАДРА БАНК вирішив внести доповнення в умови спеціальної пропозиції “Ефективне управління заборгованістю” і поширити його на кредити у всіх валютах.

27.03.2009

Результати сьомого тижня роботи тимчасової адміністрації НАДРА БАНКУ

Упродовж сьомого тижня своєї роботи у НАДРА БАНКУ тимчасова адміністрація продовжила активне впровадження заходів по оздоровленню банку.

25.03.2009

НАДРА БАНК іде назустріч клієнтам, яким особливо необхідні кошти

Враховуючи складне фінансове становище, у якому опинилися клієнти, що втратили роботу як джерело постійного доходу, НАДРА БАНК збільшив ліміти на всі видаткові операції за їхніми рахунками.

24.03.2009

Акційні пропозиції НАДРА БАНКУ вже дають результат

За час роботи в НАДРА БАНКУ тимчасової адміністрації була розроблена й впроваджена комплексна програма зі зниження кредитної заборгованості позичальників, що передбачає реструктуризацію кредитів, можливість пролонгації, скасування штрафів і пені, а також відстрочку у погашенні тіла кредиту й конвертацію валюти за пільговим курсом для погашення іпотеки.

23.03.2009

НАДРА БАНК пропонує позичальникам пільгову ставку для погашення поточних кредитів на розвиток малого та середнього бізнесу

Для позичальників, які хочуть знизити кредитні зобов’язання, НАДРА БАНК розробив спеціальну пропозицію “Пільгова відсоткова ставка за умови дострокового погашення частини заборгованості за кредитом”.

20.03.2009

Підсумки шостого тижня роботи тимчасової адміністрації НАДРА БАНКУ

Упродовж тижня тимчасова адміністрація НАДРА БАНКУ продовжила реалізацію плану відновлення ліквідності й платоспроможності банку.

19.03.2009

НАДРА БАНК поліпшив показники ліквідності

Завдяки заходам, впровадженим тимчасовою адміністрацією з метою поліпшення фінансового стану НАДРА БАНКУ, спостерігається стабільна тенденція зростання його ліквідності.

18.03.2009

НАДРА БАНК звернувся до НБУ з клопотання про капіталізацію

18 березня 2009 року тимчасовий адміністратор НАДРА БАНКУ Валентина Жуковська відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку участі держави у капіталізації банків” і Постанови НБУ “Про затвердження Спеціального порядку здійснення заходів щодо фінансового оздоровлення банків” використала виключне право тимчасового адміністратора без проведення загальних зборів акціонерів звернутися до НБУ з клопотанням про капітализацію НАДРА БАНКУ за рахунок державних коштів.

16.03.2009

Внесено зміни у систему лімітів за картковими рахунками НАДРА БАНКУ

З 12 березня у НАДРА БАНКУ терміном на один місяць встановлені нові ліміти на зняття готівкових коштів за картковими рахунками.

16.03.2009

Роз’яснення тимчасової адміністрації НАДРА БАНКУ щодо можливості погашення кредитної заборгованості коштами з поточного або депозитного рахунку

У зв’язку з численними зверненнями громадян, що стосуються питань погашення кредитної заборгованості коштами з поточного або депозитного рахунку, тимчасова адміністрація НАДРА БАНКУ повідомляє наступне.

16.03.2009

Усі вклади НАДРА БАНКУ, оформлені фізичними особами до 3 березня 2009 року, захищені Фондом гарантування вкладів

Прес-служба НАДРА БАНКУ інформує, що Дирекція з банківського регулювання та нагляду Національного банку України підтвердила інформацію юридичної служби НАДРА БАНКУ про те, що вклади фізичних осіб, оформлені в НАДРА БАНКУ до 3 березня 2009 року, захищені Фондом гарантування вкладів.

14.03.2009

Спеціальна пропозиція від НАДРА БАНКУ в рамках кредитних продуктів для клієнтів малого та середнього бізнесу

Враховуючи той факт, що більшість позичальників відчувають тимчасові незручності при погашенні кредитів, НАДРА БАНК прийняв рішення скасувати нараховані штрафи та пені, а також знизити відсоткові ставки за продуктами для клієнтів малого та середнього бізнесу.

14.03.2009

Підсумки діяльності тимчасової адміністрації НАДРА БАНКУ за тиждень з 9 по 13 березня 2009 року

На цьому тижні тимчасова адміністрація НАДРА БАНКУ завершила розробку комплексних програм лояльності для позичальників, мета яких — підвищити ліквідність та платоспроможність банку.

14.03.2009

НАДРА БАНК оптимізує умови погашення кредитів для фізичних осіб і суб’єктів малого та середнього бізнесу

Йдучи назустріч позичальникам, які оформили кредити у НАДРА БАНКУ та відчувають фінансові труднощі з їх погашенням, банк розробив спеціальну пропозицію щодо оптимізації умов погашення кредитів для фізичних осіб, а також суб’єктів малого та середнього бізнесу.

13.03.2009

Підсумки першого місяця роботи тимчасової адміністрації НАДРА БАНКУ

10 березня виповнився місяць роботи в НАДРА БАНКУ тимчасового адміністратора Валентини Жуковської. За цей період була розроблена й почала впроваджуватися стратегія фінансового оздоровлення банку, важливою складовою якої є реалізація двох завдань: стабілізація роботи фінансової установи й захист інтересів клієнтів банку.

10.03.2009

Програма лояльності НАДРА БАНКУ для платників комунальних послуг

З 18 лютого поточного року НАДРА БАНК здійснює прийом комунальних платежів без стягнення комісії за їх обробку.

09.03.2009

Умови участі позичальників НАДРА БАНКУ у валютному аукціоні НБУ для придбання валюти за пільговим курсом

Як уже повідомлялось, НАДРА БАНК бере участь у валютному аукціоні, який проводиться Національним банком України з 27 лютого 2009 року. Аукціон розрахований на позичальників — фізичних осіб і фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності, які оформили договори кредиту з НАДРА БАНКОМ у доларах США.

06.03.2009

Додаткове пояснення юридичної служби НАДРА БАНКУ про гарантії вкладникам від Фонду гарантування вкладів

Згідно зі статтею 28 Закону України “Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб” у разі переведення учасника Фонду до категорії тимчасових учасників Фонду не відшкодовуються гарантовані суми за вкладами фізичних осіб, які залучені саме після переведення банку до категорії тимчасового учасника Фонду.

06.03.2009

Тимчасова адміністрація НАДРА БАНКУ продовжує послідовні кроки щодо фінансового оздоровлення фінустанови.

Упродовж чотирьох тижнів своєї роботи тимчасова адміністрація НАДРА БАНКУ послідовно впроваджує механізми фінансового оздоровлення, спрямовані на стабілізацію роботи банку й захист інтересів клієнтів.

05.03.2009

Пояснення юридичної служби НАДРА БАНКУ щодо участі банку у Фонді гарантування вкладів

З третього березня 2009 року НАДРА БАНК переведено із категорії учасників до категорії тимчасових учасників Фонду гарантування вкладів.

05.03.2009

НАДРА БАНК бере участь у валютному аукціоні НБУ для сприяння своїм позичальникам у погашенні кредитів

З метою створення більш сприятливих умов для виконання зобов’язань своїми позичальниками у погашенні ними доларових кредитів НАДРА БАНК бере участь у валютному аукціоні, який щотижня проводить Національний банк України.

05.03.2009

НАДРА БАНК бере участь у валютному аукціоні НБУ для сприяння своїм позичальникам у погашенні кредитів

З метою створення більш сприятливих умов для виконання зобов’язань своїми позичальниками у погашенні ними доларових кредитів НАДРА БАНК бере участь у валютному аукціоні, який щотижня проводить Національний банк України.