УКРАЇНСЬКА ВСЕСВІТНЯ КООРДИНАЦІЙНА РАДА
UKRAINIAN WORLD COORDINATING COUNSIL
 ПРО УВКР  СТРУКТУРА УВКР  НОВИНИ  ПРОПОЗИЦІЇ ПРО СПІВПРАЦЮ  УКРАЇНСЬКИЙ КАЛЕНДАР  ГОЛОВНА
ПРО УВКР
СТРУКТУРА УВКР
ДІЯЛЬНІСТЬ УВКР
ФОРУМИ УКРАЇНЦІВ
ВІСНИК УВКР
ФОТОГАЛЕРЕЯ
АРХІВ РАДІОПЕРЕДАЧ
ПОШУК


НОВИНИ
Презентація української „Вербиченьки” з Татарстану – в Москві
2008-03-21
Нижнєкамська національно-культурнаавтономія „Українське товариство „Вербиченька”, яку очолює Євген Савенко, широко відома за межами Татарстану. Кілька років тому делегація УВКР мала нагоду ознайомитися з її діяльністю. Нині колектив „Вербиченьки” звітує в Москві й запрошує всіх бажаючих на зустріч на Арбаті, 9.
>>
Системна робота з українцями закордоння
2008-03-20
У незалежній Україні щодень народжуються нові ідеї, нові проекти, нові справи на ниві самоствердження українців і українства в світі. Аби не поривалися зв’язки із земляками закордоння українська держава, громадські організації дбають про розширення культурно-просвітницьких, мистецьких та інших стосунків з діаспорою, яка в світі налічує мільони декількох поколінь наших земляків.
>>
Завдання уряду – повернути українців, які працюють за кордоном
2008-03-19
За повідомленням УНІАН, Україна підписала угоди про взаємне врегулювання та упорядкування трудових міграційних потоків вже з 12 країнами – Азербайджаном, Білоруссю, Вірменією, В’єтнамом, Латвією, Литвою, Лівією, Молдовою, Польщею, Португалією, Росією та Словаччиною.
>>
Легалізація праці українців за кордоном – вимога часу
2008-03-18
Узаконення стосунків тих українців, які нелегально працюють за кордоном, – справа не тільки державних органів країн їхнього перебування. Ще більшою мірою – це справа честі Української держави.
>>
Шевченко єднає український Санкт- Петербург і Львів
2008-03-17
Велич Генія долає Час і Простір. Час лише вишліфовує, вигранює, поглиблює божественне начало Генія, посилаючи його пророчі знаки в усі обшири планети. Українці – щаслива нація, бо Бог обдарував її Пророком, ім’я якому Тарас Шевченко.
>>
Сейм Латвії визнав Голодомор геноцидом українського народу
2008-03-14
13 березня 2008 року Латвійський Сейм визнав Голодомор в Україні „свідомим геноцидом відносно українського народу”.
>>
Незалежний сайт українців в Італії
2008-03-14
Любі друзі! Запрошуємо вас відвідати нову незалежну веб - сторінку українців в Італії!!! www.leleky.org
>>
Звернення до світового українства
2008-03-13
Поява у 1991 р. на світовій мапі незалежної України створила сприятливі умови для подальшого розвитку національної ідеї, як у самій Україні, так і поза її межами. Одним із кроків України до міжнародної співпраці з українською спільнотою стало створення у 2007 р. Центрального державного архіву зарубіжної україніки (розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.05.2007 р. № 279-р.).
>>
Відкритий лист до братів-євреїв
2008-03-12
У травні 2007 року Президент України Віктор Ющенко видав указ про вшанування Головного Командира Української Повстанської Армії Романа Шухевича з нагоди 100-ліття його народження.
>>
У Президії УВКР
2008-03-11
Члени Президії УВКР висловлюють обурення з приводу заяв представника Російської Федерації при відділенні ООН у Женеві, які є наругою над пам’яттю мільйонів жертв Голодомору 1932-33 років, визнаного дванадцятьма парламентами країн світу геноцидом українського народу.
>>


ENG | UKR
НОВИНИ
АНАЛІТИКА
ПРОПОЗИЦІЇ ПРО СПІВПРАЦЮ
УКРАЇНСЬКІ ЗМІ СВІТУ
УКРАЇНСЬКИЙ КАЛЕНДАР
ГОСТЬОВА КНИГА
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ОБГОВОРЕННЯ
При використанні матеріалів посилання на uvkr.com.ua
є обов'язковим.
01004, Київ, вул. Горького 3-б, тел. 287-22-41





© УВКР, 2004 MADE IN WEBKOMORA