This version of the page http://www.parketmir.com/about/parketsvit/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-08. The original page over time could change.
О Компании / Паркетний світ
 
О Компании Новости Фотогалерея Библиотека Партнерам Франчайзинг Контакты Дилеры  
Штучный паркет
Массивная доска
Паркетная доска
Художественный паркет
Пробковый паркет
Linett
Плитка Сelenio
Ламинат
Паркетная химия
Сопутствующие товары
Дизайн-студия
Сервисный центр
Прайс-листы
 
Из какого источника Вы узнали о сети Паркетный мир
 пресса
 наружная реклама
 интернет
 рекомендации знакомых
Другое
 
  Паркетний світ
 

«Паркетний світ» - провідна мережа салонів-магазинів з продажу паркетної продукції. На сьогоднішній день 17 салонів-магазинів в чотирнадцяти обласних центрах по всій Україні представляють єдину торгівельну мережу, якій немає рівних.

Більше, ніж 5000 найменувань продукції провідних вітчизняних і найкращих закордонних виробників складають асортимент, здатний вгодити побажанням навіть найбільш вимогливого покупця:

  • традиційні види паркету: планковий паркет, масивна дошка, художній та палацовий паркет;
  • сучасні види покриття для підлоги: тришарова та двошарова паркетна дошка, екзотичний паркет, ламінований паркет, пробковий паркет, linett-підлога, плитка Celenio;
  • широкий спектр паркетної хімії та супутніх товарів.

«Паркетний світ» представляє дійсно якісну продукцію, яка пройшла тестування відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Будучи прямим й ексклюзивним постачальником, наша компанія робить все для того, щоби продукція провідних виробників була доступна вітчизняному покупцю. ІнексУкрПаркет, HARO, Topstyle, Waldkrone, Mazzonetto, Berthold, Giant, Primewood, Bosco Exotico, FN, SLC, Arboritec – і це далеко не весь список провідних вітчизняних і зарубіжних виробників, з якими співпрацює «Паркетний світ».

Наша мережа надає весь комплект послуг зі створення красивої та бездоганної підлоги: від розробки індивідуального дизайн-проекту і безкоштовного виїзду консультанта на об’єкт, до укладки паркету «під ключ» і догляду за покриттям. Ви можете буди впевнені, ми прагнемо задовольнити кожне побажання клієнта і привнести в його дім разом з природною красою паркетної підлоги, майстерність рук людини.

Широкий асортимент, якісна продукція та прийнятні ціни розширяють можливості придбання покриття для підлоги зі своєю індивідуальною природою і характером, котрий у кожного покриття свій, як і у людини.

Стабільність – наша перевага!

Мережа салонів-магазинів «Паркетний світ»

   
 
  © Паркетный мир 2008
Все права защищены
Партнеры: Гипермаркет паркета ИнексУкрПаркет Таволини Тихая Гавань BTS Ладушки Crownline Premium auto InexRealEstate