This version of the page http://www.kyivstar.ua/press_center/news/?id=535 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-07. The original page over time could change.
«Київстар» продовжує дію тарифа «GPRS-ніч» 
3 березня

«Київстар» продовжує дію тарифа «GPRS-ніч» 

Багато хто з абонентів DJUICE та ACE&BASE, завдяки акції «Київстар» «Нічний тариф на GPRS-Інтернет», зміг істотно заощадити на користуванні послугою традиційного доступу до всесвітньої веб-мережі. І сьогодні лідер ринку мобільного зв'язку України продовжує термін дії акції ще на чотири місяці – до 1 липня всі препейд-абоненти «Київстар» зможуть продовжувати користуватися нічним GPRS-тарифом, який у 5 разів дешевше звичайного.

З кожним днем мобільний Інтернет, наданий компанією «Київстар», стає дедалі популярнішим. І багато хто з абонентів компанії не відмовляє собі у задоволенні поблукати всесвітньою веб-павутиною. Особливо захоплюються «прогулянками» в електронних мережах шанувальники стильного мобільного бренду DJUICE і, звісно ж, численна мобільна команда ACE&BASE. Саме тому для всіх своїх препейд-абонентів, хто користується GPRS, «Київстар» приготував справжній весняний подарунок – термін дії акції «Нічний тариф на GPRS-Інтернет» продовжено до 1 липня: абоненти DJUICE та ACE&BASE зможуть користуватися нічним мобільним Інтернетом від «Київстар» всього за 0,75 грн. і 1 грн., відповідно.

Тарифи на користування послугою GPRS-Інтернет

 

Вартість 1 Мб

(денний тариф 8:00-24:00)

Вартість 1 Мб

(нічний тариф 0:00-8:00)

Мінімальна сума на рахунку

Абоненти ACE&BASE

5 грн. (включаючи НДС)

1 грн. (включаючи НДС)

0,53 грн.

Абоненти DJUICE

4 грн.  (включаючи НДС)

0,75 грн. (включаючи НДС)

0,43 грн.

 

Керівник департаменту з корпоративних зв’язків компанії «Київстар» Жанна Ревнова:
«Мобільний зв'язок і Інтернет – це важливі джерела інформації та хороша можливість для відпочинку і спілкування сучасної людини. Об'єднання ж мобільного зв'язку та Інтернету дає нові ступені свободи. «Київстар» завжди пропонує сучасні і доступні послуги, користуватися якими зручно і вигідно».