This version of the page http://www.cpe.org.ua/we/board (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-06. The original page over time could change.
Центр політичної освіти - Правління
Головна
 УКР | ENG
ПРАВЛІННЯ
ПРАВЛІННЯ
 

Копил Олександр

Голова Правління

Тел.: (067) 788 92 66
E-Mail: oleksandr@kopyl.info
Skype: oleksandr.kopyl
www.cpe.org.ua
 

Вища політологічна освіта, закінчив аспірантуру Миколаївського державного гуманітарного університету імені Петра Могили. Бере активну участь у громадсько-політичному житті України з 2000 року, має значний досвід міжнародної громадської діяльності (Швейцарія, Сербія, Індія). Член керівної групи Міжнародної програми «Основи свободи». Експерт з питань проведення виборчої кампанії, партійного будівництва, розвитку громадських організацій, молодіжної політики. Автор статей, посібників з даної проблематики. Має досвід проведення тренінгів для суб’єктів виборчого процесу, представників молодіжних організацій, політичних партій, ЗМІ.

 

Борзаковська Анна

Заступник Голови Правління

E-Mail: anna@cpe.org.ua
www.cpe.org.ua
 

Магістр державного управління (спеціальність політологія, Національна Академія державного управління при Президентові України). Вища економічна освіта (спеціальність менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, Інститут муніципального менеджменту та бізнесу). Досвід роботи в сфері управління проектами з розвитку молодіжних НДО, навчання членів дільничних виборчих комісій та офіційних спостерігачів, розвитку незалежних ЗМІ. Фінансовий менеджмент проектів. Проведення досліджень щодо виборчої тематики. Досвід тренінгової діяльності в сфері молодіжного лідерства, створення та розвитку громадських організацій, командної роботи. Член правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Всеукраїнська спілка молодих підприємців та бізнесменів”. Заступник Голови Правління Центру політичної освіти, головний бухгалтер Центру.

 

Плоский Костянтин

Член Правління

Тел.: (067) 449 26 39
E-Mail: plosky@cpe.org.ua
Skype: kostiantyn.ploskyi
www.cpe.org.ua
 

Вища економічна освіта, закінчив аспірантуру Національної Академії державного управління при Президентові України. Перший заступник Голови Спілки молодих державних службовців України. Викладав на тренінгах в Україні, Бєларусі, Молдові, Литві, Грузії з питань партійного будівництва, розвитку недержавних об'єднань, проведення виборчої кампанії. Автор багатьох статей та публікацій в цій галузі. Нагороджений почесною грамотою Державного комітету молодіжної політики, спорту і туризму України за плідну працю, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні та високий професіоналізм. Нагороджений почесною грамотою Верхової Ради України за особливі заслуги перед українським народом. Обіймає посаду головного консультанта Головної служби з питань освіти, науки та інноваційного розвитку. Секретаріату Президента України.

 

Вінцукевич Катерина

Член Правління

E-Mail: catwin@ukr.net
www.cpe.org.ua
 

Магістр політології Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, аспірантура університету. Бакалавр політології, закінчила Миколаївський державний гуманітарний університет імені Петра Могили. Стажування в Миколаївський обласній державній адміністрації у відділі праці та соціального захисту населення, зарахована до кадрового резерву облдержадміністрації. Член МОМО «Комітет молодих виборців Миколаївщини». Сфера професійних та особистих інтересів: розвиток «третього сектору» в Україні, журналістика.

 

Демченков Ярослав

Член Правління

E-Mail: jdemchenkov@ukr.net
www.demchenkov.openua.net
 

Вища економічна та юридична освіта. Магістр міжнародного права (Українська академія зовнішньої торгівлі). Спеціаліст з міжнародної економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності. Тренер та експерт з питань комунікацій в процесі вироблення політики, організації діалогу між громадськістю та владою, управління змінами. Заступник Голови Всеукраїнської Спілки молодих державних службовців України. Займається дослідженням передвиборних технологій, публічної політики та систем коаліційного будівництва особливо між урядовими установами та організаціями громадянського суспільства. Має досвід роботи в органах влади, міжнародних організаціях.

 

Кравченко Олена

Член Правління

Тел.: (044) 391 20 83
E-Mail: post@shokolad.org.ua
www.shokolad.org.ua
 

Вища математична та економічна освіта. Тренер та експерт Центру з питань зв'язків з громадськістю, формування іміджу. Викладала на тренінгах для лідерів молодіжних громадських організацій та молодих активістів політичних партій України.

 

Ніколов Андрій

Член Правління

Тел.: (048) 716 58 95
E-Mail: nikolov@ua.fm
 

Вища економічна освіта. Тренер Одеського Центру тренінгової інформації, тренер Міжнародної організації AIESEC в Україні з питань лідерства, командної роботи, ефективної комунікації, прийняття рішень, зв'язків з громадськістю, тренер Центру політичної освіти з питань навчання членів дільничних виборчих комісій та офіційних спостерігачів.

 

Стасевич Олексій

Член Правління

Тел.: (067) 622 72 18
E-Mail: oleksiy.stasevych@cpe.org.ua
ICQ: 228807631
Skype: aleks_stassewicz
www.cpe.org.ua
 

Вища економічна освіта. Магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Експерт в сфері місцевого розвитку. Досвід роботи в сфері управління проектами, розвитку інформаційної спроможності організацій, розробки, впровадження та просування Інтернет-проектів. Досвід тренінгової діяльності в сфері сучасних інформаційних технологій, основ підприємництва, менеджменту громадських організацій. Співавтор статей та публікацій в сфері розвитку постіндустріальних територій України, підприємництва. Працює у відділі проектів ВАТ "Ерсте Банк". Відповідальний за підтримку інформаційних ресурсів Центру.


Увага. На нашому сайті працює система перевірки правопису `Орфус`. Якщо Ви помітили помилку або неправильне написання слова, будь ласка, виділіть фразу за допомогою миші, натисніть Ctrl-Enter та відішліть нам звісточку. Ми одразу виправимо помилку. Дякуємо Вам за допомогу.
 
ПРО ЦЕНТР
  • Новини
  • Історія, місія, цінності
  • Правління
  • Тренери, експерти
  • Регіональні представництва
  • Пропозиції до співпраці
  • Проекти
  • Контакти
 
ЗАХОДИ
  • 20.08.09
    Семінар: "Курс етичного лідерства" / м. Харків
  • 28.05.09
    Семінар: "Курс етичного лідерства" / м. Чернігів
  • 23.04.09
    Семінар: "Курс етичного лідерства" / м. Сімферополь
      КАЛЕНДАР заходів
 
ДІЯЛЬНІСТЬ
  • Чесні та прозорі вибори
  • Європейська інтеграція України
  • Дієві громадські об’єднання
  • Демократичне молодіжне лідерство
  • Відповідальні політичні партії
 
БІБЛІОТЕКА
  • Аудіо, відео, CD
  • Листівки, плакати
  • Методичні матеріали
  • Проектні матеріали
  • Річні звіти
  • Статті
  • Корисні лінки
  • Фотогалерея




Design by Rudolf Fentsik
Re-code by O. Stasevych
Engine is based upon PHP-Nuke CMS, GNU/GPL
Центр політичної освіти
м. Київ, Україна
Тел.: +380674492639, +380676227218
E-Mail: officecpe.org.ua