This version of the page http://www.privatbank.ua/info/index1.stm?fileName=11_1_14_1u.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-02. The original page over time could change.
Частным клиентам
Корпоративным
клиентам, банкам, предпринимателям
имя
пароль
? Новый вход
? Зарегистрироваться в Приват24
Документооборот »
подробнее »
 
30042009
ПриватБанк и Visa объявили о начале кампании "Щедрая КРЕДИТКА"
29042009
ПриватБанк переводит лучше всех
29042009
ПриватБанк учит школьников банковской грамотности
27042009
ПриватБанк - снова лучший
   

1. Акція проводиться для фізичних осіб – власників кредитних карток VISA, виданих банками, які підтримують Акцію (далі – «Банки»). Повний список Банків додається до цих Правил, а також опубліковано на інтернет-сайті www.vіsapromo.com.ua разом із цими Правилами.

2. В Акції можуть взяти участь дієздатні фізичні особи, які є громадянами України і досягли 18 років («Учасники») та мають власні кредитні карткові рахунки, відкриті у Банках, та власні кредитні картки VISA, емітовані Банками.

3. Акція відбуватиметься в період з 1 липня по 31 серпня 2006 року включно (далі – «Період Акції») в усіх містах України.

4. Щоб взяти участь в Акції, Учасник має в період з 1 липня по 31 серпня 2006 року, включаючи обидві дати, відкрити кредитну картку Visa та/або сплатити за будь-які товари та послуги за допомогою власної кредитної картки VISA, емітованої Банками (здійснити транзакцію). Операції зі зняття готівки з кредитних карток VISA в банкоматах та касах банків не вважаються транзакціями, що беруть участь в Акції, та не беруться до уваги під час визначення Переможців.

5. Акція є рекламною кампанією, спрямованою на популяризацію пластикових кредитних карток VІSA. Організатором Акції є рекламне агентство – Підприємство «Грей» (далі – «Організатор»).

6. Призовим Фондом від організації Visa International є:
   1. Три туристичних пакети: подорожі для двох у «Pirates Beach Club», (Кемер, Турція) на 7 днів, у період після 18 вересня 2006 року. Переможці, що отримають призи у вигляді туристичних пакетів, мають право вибирати дату від’їзду після зазначеної дати 18 вересня 2006 р., але ця дата не може бути пізніше ніж 3 жовтня 2006 року;
   2. Вісім плазмових LCD-телевізорів. Ці призи надаються Переможцям не пізніше ніж через один місяць із дати визначення Переможців (13 вересня 2006 року).

7. Призи, які надаються Банками – членами VISA International, що пропонується для власників кредитних карток VISA, емітованих Банками, є грошовим призом. Надається цей приз через повернення грошових коштів, які були витрачені Переможцем на оплату товарів та послуг за допомогою кредитної картки VISA впродовж Періоду Акції, але у розмірі не більше ніж 5000,00 (п’ять тисяч) гривень.

8. Визначення Переможців відбуватиметься 13 вересня 2006 року. Переможців визначатимуть за електронною базою даних цифрових кодів транзакцій, здійснених Учасниками в період Акції за допомогою кредитних карток VISA. Цифрові коди транзакцій Банки надаватимуть Організатору в електронному вигляді. Визначення Переможців відбувається методом випадкової вибірки із зазначеної електронної бази даних цифрових кодів за допомогою комп’ютерної програми авторитетною комісією, що складатиметься зі співробітників Організатора та його уповноважених представників.

9. Рішення Організатора щодо всіх питань, пов'язаних із визначенням Переможців, є остаточними та обов'язковими для всіх Учасників.

10. Грошова компенсація за відмову, з будь-яких підстав, від призів не надається.

11. Організатор за власний рахунок утримає і сплатить до бюджету належні суми податку на прибуток фізичних осіб Переможців від вартості призів, відповідно до чинного законодавства України, а також надаватиме до органів податкової служби відповідну звітність про вартість наданих призів і розмір утриманого та сплаченого податку на прибуток фізичних осіб Переможців.

12. Банки, що нададуть Переможцям грошові призи, утримають і сплатять за свій рахунок до бюджету податок на прибуток фізичних осіб відповідно до чинного законодавства України від вартості грошових призів, а також подадуть до органів податкової служби відповідну звітність про суми утриманого та сплаченого податку на прибуток фізичних осіб Переможців.

13. Представники Організатора повідомлятимуть Переможців про виграші за телефоном або телеграмою не пізніше 16 вересня 2006 року. У разі повідомлення телеграмою Переможець повинен зв’язатися з Організатором за зазначеним у телеграмі телефоном протягом 3 (трьох) днів з моменту одержання телеграми Переможцем або членом його родини. Якщо Переможець не повідомить Організатора протягом зазначеного строку, право на приз переходить до Учасника, який є наступним у списку, що випадково визначений, як зазначено в пункті 8 цих Правил.

14. Кожен Учасник може одержати не більше одного призу.

15. Для отримання призів Учасники, що стали Переможцями, повинні надати Організатору або Банку копії своїх довідок про присвоєння їм індивідуальних податкових номерів та копії своїх паспортів. Ненадання Учасниками цих документів є підставою для відмови у наданні їм призів.

16. Участь в Акції (повідомлення Організатора про намір отримати приз) означає, що Учасники погоджуються з тим, що їхні імена, прізвища, фотографії, інтерв'ю та інші матеріали про них можуть бути використані Організатором, на що Учасники, що беруть участь в Акції, дають свою згоду. Учасники погоджуються давати рекламні інтерв'ю про участь в Акції, у тому числі по радіо та на телебаченні, а також в інших засобах масової інформації, або фотографуватися для виготовлення графічних рекламних матеріалів без сплати за це жодної винагороди. Усі авторські права на такі інтерв'ю та на інші матеріали належатимуть Організатору.

17. Ці Правила розміщуються на рекламних матеріалах у Банках та торгових точках, що підтримують Акцію. Організатор залишає за собою право публікувати додаткову інформацію про Акцію.

18. Участь в Акції (повідомлення Переможцем Організатора про намір отримати приз) автоматично означає ознайомлення та повну згоду Учасників Акції з цими Правилами.

19. В Акції заборонено брати участь працівникам та представникам Організатора і Банків, пов’язаним з ними особам, членам родин таких працівників і представників, а також працівникам та представникам будь-яких інших юридичних осіб, які причетні до організації та/або проведення Акції, і членам їхніх родин.