This version of the page http://vaks.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-01. The original page over time could change.
vaks.org.ua - На головну
 
На головну
 
   
На головну
Про ВАКС
Відкрита кредитна спілка
Форум
Новини
Публікації
Контакти
Посилання
Пошук
Syndicate
ВАКС
 
Останні новини та оголошення
  • ВАКС запрошує взяти участь у звітній конференції
  • ВАКС формує делегацію для участі у конференції ВРКС
  • Правління ВАКС ініціює проведення всеукраїнської наради КС
  • ВАКС висловила свої пропозиції та зауваження до «Національної доповіді»
  • Мін’юст зареєстрував розпорядження Держфінпослуг №200
  • ВАКС та ОКС «ПЗВ» звернулися до вищих держорганів щодо режиму оподаткування КС
  • Читайте у наступному номері "Вісника кредитної кооперації"
  • Вітаємо з Великоднем!
  • ВАКС просить КС надсилати свої пропозиції та зауваження до «Національної доповіді»
  • Держфінмоніторинг запрошує КС на безкоштовний семінар
ВАКС запрошує взяти участь у звітній конференції
30.04.2009
Шановні колеги!
 
Всеукраїнська асоціація кредитних спілок запрошує взяти участь у VIІІ звітній  Конференції, яка відбудеться 04 червня 2009 року.

Місце проведення конференції – Київська міська рада профспілок, м. Київ, вул. Хрещатик, 16, конференц-зал, 2-й поверх (вхід з вул. Хрещатик).

Реєстрація учасників Конференції проводитиметься з 09.00 до 10.00, початок - о 10.15.

Якщо керівник кредитної спілки з поважних причин не може взяти участі у Конференції, то інтереси кредитної спілки може представляти уповноважена особа кредитної спілки або представник іншої кредитної спілки – члена ВАКС. Уповноважена особа повинна мати належним чином оформлену довіреність (зразок довіреності тут ). Кількість виданих довіреностей враховуватиметься при голосуванні.

Порядок денний Конференції:

1. Розгляд та затвердження звіту про діяльність Правління Всеукраїнської асоціації кредитних спілок за період червень 2008 року - травень 2009 року.
2. Розгляд та затвердження звіту про діяльність Ревізійної комісії Всеукраїнської асоціації кредитних спілок за період червень 2008 року - травень 2009 року.
3. Розгляд та затвердження змін до Статуту ВАКС та внутрішніх положень ВАКС.
4. Пріоритети діяльності ВАКС у 2009 році.
6. Прийняття резолюції Конференції.
7. Різне.

Виконавча дирекція ВАКС буде вдячна за  підтвердження участі  уповноваженої особи кредитної спілки у Конференції до 18 травня 2009 року за телефоном (044) 390-32-84 або за ел.адресою volot@vaks.org.ua
 
ВАКС формує делегацію для участі у конференції ВРКС
26.04.2009

26-29 липня 2009 року у Барселоні (Іспанія) відбудеться чергова щорічна конференція Всесвітньої ради кредитних спілок.

Правління ВАКС 22 квітня 2009 року  на своєму засіданні ухвалило рішення відповідно до п.2. Протоколу про співпрацю та взаємну підтримку у взаємовідносинах із Всесвітньою радою кредитних спілок (ВРКС) між НАКСУ та ВАКС  від 12 листопада 2008 року запропонувати НАКСУ сформувати спільну делегацію для участі у щорічній конференції Всесвітньої ради кредитних спілок, яка відбудеться 26-29 липня 2009 року у Барселоні (Іспанія).

Витрати для участі однієї особи становитимуть близько $2000 (реєстраційний збір у межах $1000, переліт – близько $500, віза - 35 євро, проживання в готелі у межах 110,00 євро за добу).

Просимо представників кредитних спілок-членів ВАКС, які бажають взяти участь у конференції Всесвітньої ради кредитних спілок, звертатися до виконавчої дирекції ВАКС до 8 травня 2009 року.

 
ВАКС запроваджує програму з перевірки та базової аналітичної оцінки фінзвітності КС
23.03.2009

 Шановні колеги!


Виконавча дирекція ВАКС за підтримки Об'єднання кредитних спілок "Програма захисту вкладів" розпочинає поетапне запровадження спеціальної консультативної програми з перевірки та базової аналітичної оцінки фінансової звітності кредитних спілок – членів ВАКС,  що подається ними до Держфінпослуг (далі - Програма).

При реалізації Програми  ВАКС буде застосовуватися спеціальне програмне забезпечення, що використовується для таких цілей Держфінпослуг та ОКС "Програма захисту вкладів".

Участь у Програмі можуть брати кредитні спілки - члени ВАКС, які повною мірою дотримуються статутних вимог ВАКС, у тому числі щодо сплати членських внесків.

Аналіз фінансової звітності кредитних спілок здійснюватиметься за такими напрямами:

1)    перевірка звітності на коректність та повноту її складання (в першу чергу стосується кредитних спілок, які користуються програмним забезпеченням, що не здійснює автоматичного  генерування звітних даних);

2)    встановлення відповідності віднесення кредитної спілки до певної групи режимів регулювання згідно з Розпорядженням ДФП від 16.01.2004р. № 7;

3)    надання рекомендацій та консультацій щодо шляхів усунення порушень у разі недотримання фінансових нормативів.

Дія Програми розпочинається зі звітних даних за перший квартал 2009 року.Звітність потрібно надсилати за формами, встановленими розпорядженням ДФП від 25.12.03 №177 ( у форматі DBF  або LZH).

Більш докладну інформацію можна отримати у бухгалтера-експерта ВАКС Віталіни Куциби за телефонами (044) 390 32 84; 383 36 91 або електронною поштою kutsiba@vaks.org.ua

 
Члени ВАКС відтепер можуть отримати юридичні консультації
20.02.2009
Шановні колеги!
 
До колективу фахівців ВАКС приєднався юрисконсульт Олександр Ткачук. Відтепер кредитні спілки-члени ВАКС можуть отримати усні та письмові консультації з юридичних питань діяльності кредитних спілок. Крім того, за консультацією можна звернутися на форум ВАКС (http://www.vaks.org.ua/forum/ )

Контактна інформація: тел. (044) 390-32-84, 383-36-91; моб.(067)217-75-38; e-mail: otkachuk@uskks.com.ua
 
ВАКС закликає КС приєднуватися до інформаційного проекту "Відкрита кредитна спілка"
14.11.2008

Ось і настав той час, коли КС стали досить великими і сильними, щоб створити конкуренцію іншим учасникам ринку фінансових послуг. Про кредитівки стали говорити, писати і показувати неправду. І навряд чи це чорний PR, принаймні далеко не завжди умисно чорний. Найчастіше винні у цьому самі кредитні спілки. Адже ніщо так не сприяє появі та поширенню чуток та здогадок, як відсутність достовірної інформації, інформаційний голод.

Детальніше...
 
Стратегія ВАКС на 2008 – 2010 роки
05.05.2008
Стратегія діяльності Всеукраїнської асоціації кредитних спілок на 2008 -  2010 роки
 
Додаткові статті:
  • Річний звіт про діяльність ВАКС
  • Вас вітає Всеукраїнська асоціація кредитних спілок
 
Опитування
Чи користувались ви коли-небудь послугами КС?
 
Матеріали на які теми Вас цікавлять найбільше?
 
Ви відвідуєте сайт ВАКС
 
   
 
  • На головну
  • Контакти
  • Новини
  • Посилання
 
 
 
 
Copyright ВАКС. | Pashyrey