This version of the page http://reklama.lviv.ua/seo1/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-05-01. The original page over time could change.
Аналіз та аудит сайту ||| www.reklama.lviv.ua --- Західно - Українська агенція інтернет - реклами

Контекстна реклама
* - перші ліцензовані представники
пошукових систем
Банерна реклама
* - єдина регіональна
банерна мережа
Оптимізація сайтів
* - комплексне обслуговування
веб-сайтів

Експрес аналіз сайту
Аналіз і аудит сайту
Визначення семантичного ядра сайту
Аналіз сайтів конкурентів
Реєстрація сайту
Копірайтинг
Студія WEB-дизайну
* - наше кредо:
надійність, якість, престижність
Інші послуги
Реєстрація доменних імен Хостинг сайту Медіапланування Підтримка сайтів
Останні новини
Веб сайт компанії з точки зору оцінювання вкладень і результатів актив чи пасив? / 25.04.2009

Собівартість і вартість веб сайту / 25.04.2009

Веб-інфраструктура інтернет в Україні. / 23.04.2009

Словник
Банер, банерна реклама, веб-дизайн, веб-сторінка, динамічне розміщення, каталоги сайтів, клік по банеру, ключові слова, показ банера, ...

Аналіз та аудит сайту


Аудит сайту – це перший етап у загальній схемі просування сайтів в мережі Інтернет. Він дозволяє визначити рівень зручності сайту для користувачів. Відповідність його змісту цільовій аудиторії та рівень “дружності” його структури по відношенню до роботи пошукових систем. Досліджується видимість сайту у пошукових системах за основними ключовими запитами, визначається кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок, випрацьовується схема заходів по оптимізації сайту.


Послуга аудиту сайту включає в себе наступні пункти:

  •   Аналіз внутрішньої структури сайту

     Нашими спеціалістами будуть проаналізовані внутрішня структура і HTML-код сторінок на предмет можливих помилок (наявність битих, JavaScript-ових посилань, Flash-конструкцій, редиректів та ін.), які стають на перешкоді коректної індексації сторінок сайту роботою пошукових машин.

  • Оцінка usability (зручності використання) сайту

      Оцінка зручності навігації по сайту, логіки розташування контента, легкість пошуку потрібної інформації про товар чи послугу. Перевірка сайту на сумісність із різними браузерами і швидкість загрузки сторінки.

  •   Моніторинг позицій сайту за цільовими запитами, повнота індексації

      Буде проведений моніторинг позицій вашого сайту за цільовими запитами у пошукових системах (Google, Yandex, Rambler, Meta), а також визначена повнота індексації сайту, тобто яка кількість сторінок вашого сайту знаходиться у базі конкретної пошукової машини, ми визначимо кількість зовнішніх посилань на ваш сайт з інших ресурсів, відомих пошукувачу.

  •   Аналіз відвідуваності сайту

      Проаналізуємо джерела трафіка на ваш сайт, розрахуємо який процент від загального трафіка складають відвідувачі з пошукових машин і за якими запитами спостерігаються відвідування на ваш сайт, а також прослідкуємо шляхи відвідувача по сайту, визначимо які сторінки найцікавіші відвідувачу, а які ні.

  • Рекомендації щодо оптимізації сайту

      Після виконання роботи буде представлений детальний звіт про поточний стан сайту, у якому будуть детально описані основні проблеми, які перешкоджають нормальній індексації сайту і його ранжуванню у результатах пошуку пошукових систем, а також подані рекомендації по їх усуненню і по оптимізації сторінок сайту.

1. Експрес аналіз сайту
2. Аналіз і аудит сайту
3. Визначення семантичного ядра сайту
4. Аналіз сайтів конкурентів
5. Реєстрація сайту в каталогах та пошукових системах
6. Копірайтинг
© 2006-2008 “Reklama.lviv.ua”