Державний комітет телебачення і радіомовлення
Чернівецька Обласна Державна Адміністрація
Чернівецька Міська Рада
Управління пенсійного фонду
Газета „Доба”
Газета „Погляд”
Газета „Версії”
Газета „Молодий Буковинець”
Газета „Час”
Газета „Свобода Слова”
buknews
Агентство „Press”
Територіальні громади Чернівецької області
Новини Путильщини
Фестиваль "Захарецький гарчик"
Сторінки пам`яті Володимира Івасюка
Вижницький район
Кіцманський район
  Новини

Про підсумки минулорічної роботи звітують не лише державні установи, а й пошукові загони усіх шкільних закладів міста Чернівці. Напрацьовані протягом 2008 року проекти юні пошуковці представили на міській туристсько – краєзнавчій конференції.
«Моя земля – земля моїх батьків» – це назва конференції, де зібрані усі найкращі проекти чернівецьких шкільних пошукових загонів, котрі вже декілька років поспіль беруть участь у туристсько-краєзнавчих експедиціях. Робота учнів спрямована на краще пізнання історії, традицій та культурного життя рідного міста.
Цьогоріч грамотами від Чернівецької міської ради були нагороджені два пошукових загони гімназій №1 та №2. Окрім того, учні отримали спеціалізовану літературу і нове технічне забезпечення для експедицій. Проте найголовніше - це велике моральне задоволення і потужний багаж знань, що безперечно допоможе їм при складанні незалежного тестування з історії України.
Про те, що традицій на Буковині дуже багато і деякі з них, на жаль забуті, говорять і учасники конференції. А тому, за допомогою цих проектів вони намагаються відновити втрачене і привернути увагу своїх однолітків до різноманіття буковинських звичаїв.
Таке захоплення рідним краєм та прагнення постійно пізнавати щось нове не залишило байдужими і членів журі, котрі відзначають великий потенціал представників пошукових загонів.
Ще стільки таємничого і незвіданого навколо, а тому любіть рідне місто і цінуйте його історію.

Євгенія Карачун

02.02.2009 14:11
Понедiлок - П'ятниця
10:00, 19:00
Субота
10.00, 17.30
Субота
18.15
Вівторок, Четвер - 18.00
П`ятниця - 10.25
Неділя
10.00
Неділя
11.15
Неділя
18.15
Неділя
11.15
Неділя
18.45
Неділя
19.00
Середа
10.25
Всі права захищені © ЧДТРК 2004-2008 - CeCILL Free License
Web pages designed