This version of the page http://www.gazeta.rv.ua/?n=13897 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-30. The original page over time could change.
Рівненська газета | Рівнянин впав разом із балконом

Рівненська газета. Інтернет версія.
Оновленно: 29.04.2009 21:12

NEW!!! Купуй та продавай он-лайн. Найбільша база оголошень м.Рівне
   
 
E-mail:
gazeta[AT] gazeta.rv.ua
 
Програмування та дизайн: Максим Антонюк m@il
Тема дня

Рівнянин впав разом із балконом

N 839 від 12.03.2009
Дружина Ірина показує злощасний балкон, з якого впав її чоловік
Через неякісно зроблений майже півстоліття тому балкон ледь не позбувся життя тридцятирічний рівнянин. Чоловік вийшов на балкон у будинку на вулиці Кн. Ольги, 15, послизнувся і впав з висоти третього поверху. Зверху на нього злетіли перила від балкона. Андрія з численними травмами госпіталізували у Рівненську обласну клінічну лікарню.
Олена МОСКАЛЬЧУК,
начальник відділу управління житлово-комунального господарства:
— Це перший такий випадок у Рівному. У місті необхідно провести реконструкцію понад 200 балконів. Відновлення одного обходиться в 24 тисячі гривень. Нам просто не вистачає коштів. У міському бюджеті на капітальний ремонт фасадів у цьому році передбачено всього 500 тисяч гривень, а це не тільки реконструкція балконів.
Свідком пригоди стала жителька з сусіднього будинку. Пані Валентина каже, що почула сильний гуркіт і вже зі свого балкона побачила чоловіка під будинком. Приїхали медики та госпіталізували потерпілого.
— Ті балкони ж не ремонтувались із 64-го року, відколи побудований будинок, — каже пані Валентина. — Вони ледь тримаються.
Як розповідає дружина Андрія Ірина, увечері, десь о пів на дев’яту, до них прийшов знайомий. Андрій вийшов на балкон, щоб сказати другові код дверей у під’їзд.
— Він прийшов за дисками, Андрій вийшов на балкон, але послизнувся, підбив огорожу, проскочив під нею та злетів униз, — говорить пані Ірина. — Зверху на нього та решітка впала. Я викликала “швидку”. Потім приїхала і міліція. Балкон мало того, що був старий, півстолітньої давності, то ще й розкислий, адже цілий день йшов дощ. Там усе гниле, ні разу його ж не ремонтували. У чоловіка ребра поламані, кров у легенях була.
Після падіння Андрія госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної лікарні у важкому стані з політравмою.
— У нього закрита черепно-мозкова травма, вивихнута ключиця, множинні переломи ребер, — коментує торокальний хірург Віктор Водоп’ян. — Після виведення з важкого стану з реанімації його перевели у відділення торокальної хірургії. Зараз його стан середньої важкості, стабільний. На лікарняному ліжку він пробуде не менше місяця, адже отримав тяжкі травми.
Дружина Андрія обурена, що решітку тишком-нишком забрали працівники ЖКП. У житлово-комунальному підприємстві “Паркове”, яке обслуговує цей будинок, запевняють, що взяли її на дослідження. Спеціалісти вже її оглянули і визначили, що вона зроблена неякісно.
— Цей будинок не є старим, — коментує начальник ЖКП “Паркове” Микола Полюхович. — Не було видно, що огорожа балкона пошкоджена. При огляді було виявлено ряд прихованих дефектів, недобросовісне виготовлення, що помітити візуально було неможливо. Квартира ця приватизована, разом з балконом. Власниця не зверталась до нас із заявою, аби їй відремонтували балкон. Тому звинувачення у всьому ЖКП є безпідставним.
Ольга МІХНЬОВ, Павло ШАМШИН, Віктор ГОМОЛЬ
Версія для друку
Переглядів [532]

Коментарі:
Додати коментар
20.03.2009 // Автор: olenka
...duje spiv4uvaju poterpilym.peregljanula ,,intervju,, z na4aljnykom jeku-dovbnem,selju4aroju brehluvum.nevynne vono take krugom,padljuka...........
Читайте також:
Конфлікт із присмаком отрути // N 859 від 30.04.2009
“Ми щодня змушені дихати отрутою!”. З такими словами до редакції звернулися кілька мешканців сіл Симонів та Франівка, що у Гощанському районі. Люди переконують, що у комплексі з очищення, сушіння та калібрування зерна, який працює у Франівці, проводять протруювання зернових. Селяни нарікають, що на власному здоров’ї уже відчули наслідки сусідства з підприємством.
Три смерті на дорозі // N 858 від 28.04.2009
Автомобіль ВАЗ-21104 з чотирма пасажирами та 23-річним водієм врізався у придорожнє дерево в неділю близько опівночі. За інформацією працівників ДАІ, причиною аварії стало перевищення швидкості руху.
Страйк на дубенській трасі // N 856 від 23.04.2009
“Україна втрачає час і гроші, адже роботи відставатимуть від графіка”, — обурюється керівник проекту з реконструкції дороги Грушвиця—Броди компанії “Тодіні”. Днями робітники, які ремонтують цю трасу, повністю зупинили ремонт дороги на околицях Дубна. Італійське керівництво відкидає звинувачення рівненських страйкарів і підозрює декого з працівників у... крадіжках пального.
Матчук на інвалідному візку // N 855 від 16.04.2009
Рівненські чиновники надумали пересісти на інвалідні візки. Щоправда, лише на один день. Таким чином вони вирішили відчути на собі, чи легко людям з обмеженими фізичними можливостями потрапити в приміщення різних організацій та установ обласного центру. Враження від незвичної перевірки залишились у них не надто приємні.
Кому не вгодили сміттєві баки на Соборній? // N 853 від 14.04.2009
Від нових контейнерів для сміття, які ще не так давно радували око, залишилися одні колеса. Принаймні від чотирьох, які стояли поблизу 233 будинку на вулиці Соборній. Ще один вдалося вчасно погасити. Вже наступного ранку після пожежі смітники замінили, а от винних не знайшли.
КРУ “накопало” в облавтодорі мільйонні порушення // N 851 від 09.04.2009
Фінансових порушень на дев’ять мільйонів 727 тисяч гривень виявили ревізори обласного КРУ в ДП “Рівненський облавтодор”. Шляховики з цією сумою не погоджуються та взагалі дивуються, звідки вона взялася. Суперечка може перекочувати в суд.
“Сміття вистачить усім!” // N 850 від 07.03.2009
Велике прибирання, до якого так активно закликали рівненські посадовці, розпочалося у місті відучора. Традиційно долучити до нього планують усіх: учнів, студентів, чиновників та посадовців. Дехто з них вже навіть забронював собі інвентар.
Чи розтануть ціни в квітні? // N 848 від 02.04.2009
За останні два місяці ціни на ринку та у супермаркетах Рівного практично не змінюються. Через кризу сімейний бюджет у багатьох схуд, однак без купівлі продуктів харчування не обійтися. Тим більше, що наближається одне із найбільших християнських свят — Великдень. Традиційно готуватися до нього починаються заздалегідь.
Із 1 квітня каналізація подорожчає на 45 копійок // N 847 від 31.03.2009
Мешканці Рівного та деяких сіл, що поблизу обласного центру, більше платитимуть за послуги “Рівнеоблводоканалу” з 1 квітня. Минулого тижня на сесії обласної ради затверджено нові, підвищені тарифи на водовідведення.
Шпанівське повстання // N 846 від 02.03.2009
Майже 150 жителів села Шпанів Рівненського району у п’ятницю вийшли на мітинг під стіни обласної ради. Вони вимагали виділити кошти на добудову сільської школи.
Всі права захищені діючим законодавством України. Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку. Будь-яке відтворення інформації з сайту дозволяється лише за умови посилання (для інтернет-видань - прямого гіперпосилання) на www.gazeta.rv.ua. Відповідальність за достовірність усіх матеріалів, розміщених на сайті, крім матеріалів, які містять посилання на інші інформаційні агентства або інтернет-видання, несе інформаційне агентство "Рівнеінформ" (Свідоцтво №75 від 10.10.2002р. ДКІПТРУ).