This version of the page http://www.gazeta.rv.ua/?n=13874 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-30. The original page over time could change.
Рівненська газета | Студентки-журналістки підкорюють вершини краси

Рівненська газета. Інтернет версія.
Оновленно: 29.04.2009 21:12

NEW!!! Купуй та продавай он-лайн. Найбільша база оголошень м.Рівне
   
 
E-mail:
gazeta[AT] gazeta.rv.ua
 
Програмування та дизайн: Максим Антонюк m@il
У місті

Студентки-журналістки підкорюють вершини краси

N 837 від 07.03.2009
В.Гарматюк
“Перлину МЕГУ” у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті визначають вперше. Перевірене роками “міс” замінили на “перлину”, адже цьогоріч університетська першість красунь проходила під егідою міського конкурсу “Перлина Рівного”. У результаті змінилась не тільки назва, а й рівень конкурсу.
Підготовка до фіналу конкурсу тривала більше двох місяців. 12 представниць факультетів університету пройшли напружену модельну “муштру” від титулованих рівненських красунь Олесі Зінкевич та Іванни Горщар.
— Як тільки я, Роман Оніпко та Юлія Бублей вирішили провести університетський конкурс краси, то поставили собі за мету — зробити все на найвищому рівні, — розповіла головний організатор конкурсу “Перлина МЕГУ-2009” Анна Бікус. Тому постановку фінального шоу продумували до дрібниць. А тим часом з дівчатами працювали хореографи, постановники дефіле та фотографи.
До фіналу конкурсу 5 березня у Міському палаці культури (“Текстильник”) дівчата підійшли у всеозброєнні. Свою красу та артистичність красуні демонстрували у п’яти конкурсних виходах — представлення, власноруч розроблене національне вбрання, купальники, весільні та вечірні сукні. У відповідь на гарні виступи глядачі оплесків не шкодували.
Дефіле красунь доповнили виступи рівненських виконавців, арт-балету “Каприз”, команди “Аварія”, гурту “Дикий мед” та брейк-данс танцюристів.
Титул “Перлини глядацьких симпатій” цього дня отримала Юлія Бородій.
Свою переможницю визначили і відвідувачі порталу OGO.uа. У рамках інтернет-голосування абсолютну більшість голосів здобула студентка інституту педагогічної освіти Марія Кулінець. Під час фіналу “Перлини МЕГУ” дівчина отримала подарунки, стрічку та диплом переможниці.
— Насправді, коли вирішила брати участь у цьому конкурсі, хотіла досягнути багато, — зізналась “Перлина “ОГО” Марія Кулінець. — Тому й старанно працювала над собою. Зрештою дебют у новому для себе амплуа загалом вдався. Мені сподобалось бути фотомоделлю. Про голосування на порталі OGO.uа знали всі мої знайомі, рідні та близькі в рідному місті Броди. Кожен зробив свій маленький внесок у мою перемогу.
Втім, головних переможниць цього вечора визначило журі. Титул “Другої віце-перлини МЕГУ” здобула Діана Сухан, “Перша віце-перлина” — Оксана Павлік. А переможницею конкурсу стала 18-річна студентка факультету МКІТ Людмила Савонькіна.
— Для мене це не перший конкурс краси, торік брала участь у конкурсі “Міс Університет Рівне”. До “Перлини МЕГУ” готувалась дуже старанно, як і всі дівчата, тому й очікувала посісти призове місце, — розповіла новоспечена “Перлина МЕГУ-2009” Людмила Савонькіна. — Тож тепер маю потужний стимул для участі у нових конкурсах краси масштабнішого рівня.
Людмила Савонькіна вже отримала можливість спробувати свої сили у загальноміському конкурсі “Перлина Рівного”. Тож дівчині доведеться добряче попрацювати над собою, щоб перевершити успіх своєї покровительниці “Міс МЕГУ-2008” та “Перлини Рівного-2008” Анни Бікус, теж студентки-журналістки.
Юрій ДЮГ
Версія для друку
Переглядів [528]

Коментарі:
Додати коментар
11.03.2009 // Автор: читач
Хай би краще підкорювали вершини у навчанні та журналістиці. Принаймні, почали:)
Читайте також:
У Рівному шукатимуть небайдужі серця // N 859 від 30.04.2009
Допомагати іншому, а особливо, якщо це дитина, — обов’язок кожного з нас, хто має живе серце у грудях. Головне у цій справі — бажання, а потребуючий допомоги знайдеться завжди.
Новий кювез для недоношених дітей — на вагу золота // N 859 від 30.04.2009
Немовлятам, які народилися передчасно, подарували шанс вижити. З лютого у Рівному та інших містах України збирали кошти на купівлю інкубатора для новонароджених. І хоча суму зібрали не всю, медичне обладнання активісти уже передали у пологовий будинок.
Підтримайте молоді таланти! // N 859 від 30.04.2009
ХІV традиційний Благодійний Марафон-2009 “З вірою в майбутнє” стартує сьогодні, 30 квітня, зі святкової ходи містом вихованців Палацу дітей та молоді. Із 1 до 10 травня у позашкільному закладі відбуватимуться концерти, виставки, аукціони та шоу. Кошти, вилучені від проведених заходів, підуть на підтримку п’ятьох обдарованих та соціально незахищених випускників профільних шкіл Палацу.
Рівненські будівельники сподіваються на допомогу // N 859 від 30.04.2009
Заяву про готовність вдатися до акцій протесту виголосив минулого тижня на сесії Рівнеради голова Асоціації працівників будівельної галузі Рівного та області Ігор Мічуда. До таких кроків будівельників нібито підштовхує небажання міської влади підтримати галузь у скрутні часи.
Хто підпалює двері у рівнян? // N 859 від 30.04.2009
Потерпають від палія жителі 6 під’їзду п’ятиповерхівки на проспекті Миру, 12. У ніч на 23 квітня спалахнули двері квартири на третьому поверсі, а через кілька днів хтось п’ять разів поспіль підпалював вхідні двері квартири на другому поверсі. Правоохоронці, до яких звернулися мешканці будинку, пообіцяли знайти загадкового зловмисника. Втім довго шукати не доведеться, бо підозри погорільців падають на жительку їхнього ж під’їзду.
На ринку селяни торгуватимуть за гривню // N 859 від 30.04.2009
Ні — вуличній торгівлі. Вже не один рік правоохоронці і міська влада намагаються ліквідувати її. Днями вкотре влаштували таємний рейд. Перевіряли несанкціоновану торгівлю поруч із ринком Дикого. Та зранку тут навіть натяків на торгівлю не було. Тож наші журналісти вирішили провести власний рейд біля продринку.
Майже півмільйона виділили на аварійний будинок на Соборній, 1а // N 859 від 30.04.2009
Рішення скерувати 450 тисяч гривень, що виділялися на реконструкцію центрального міського стадіону “Авангард”, на підсилення фундаментів багатоповерхівки на Соборній, 1а вирішили депутати Рівненської міської ради на засіданні 28 квітня.
Як заступникам Хомка зарплату нараховували // N 859 від 30.04.2009
Троє заступників міського голови Рівного отримали надбавки до зарплати за “особливо важливу роботу” та за “доступ до державної таємниці”.
Лебедів у Рівному підгодовують... гачками та корками // N 859 від 30.04.2009
На озеро, що в центрі міста, уже випустили дві пари лебедів: білих та чорних. Птахи поділили будиночки, чорні розпочали будувати гніздо. Але лебедине життя на водоймі не таке вже й романтичне. Пернаті потребують уваги й догляду. Часто страждають від сміття, кинутого у воду рівнянами.
На що перетворять депутати хащі біля ПДМу? // N 859 від 30.04.2009
Що будуватимуть біля Палацу дітей та молоді в Рівному — вирішать уже найближчим часом. Це питання планують укотре розглянути на сесії Рівнеради наступного тижня. Адже цього вівторка депутати не змогли дійти згоди щодо цільового призначення землі та не підтримали спорудження там розважального комплексу з водними атракціонами.
Всі права захищені діючим законодавством України. Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку. Будь-яке відтворення інформації з сайту дозволяється лише за умови посилання (для інтернет-видань - прямого гіперпосилання) на www.gazeta.rv.ua. Відповідальність за достовірність усіх матеріалів, розміщених на сайті, крім матеріалів, які містять посилання на інші інформаційні агентства або інтернет-видання, несе інформаційне агентство "Рівнеінформ" (Свідоцтво №75 від 10.10.2002р. ДКІПТРУ).