This version of the page http://www.citylife.com.ua/index.php?id=23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-29. The original page over time could change.
CITY LiFE - інформаційний журнал твого міста

 СІТІ ЛАЙФ iнформаційний журнал
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
ВСІ НОМЕРИ CITY LiFE
Реклама:
Оборудование Karcher: поломоечные машины Керхер с быстрой доставкой по Москве.
N5(22) Травень 2006     Тема номера: CITY PEOPLE
УЖЕ У ПРОДАЖУ
ТЕМА НОМЕРА
Володимир Гришко: «Мільйон у душі»

Один з найкращих світових тенорів. Універсальний вокаліст. Неперевершений актор. І великий українець водночас! У характер Володимира Гришка наче хто заклав невідступне бажання першості. Він підтримує наші душі у прагненні до світлого та справжнього

CITY PEOPLE
Ірина Мерлені:«Я на килимі жорстка»

Не пощастить тому, хто наважиться наблизитись до тендітної на вигляд хмельничанки Ірини Мерлені з недобрими намірами. За її невеличким зростом криється неймовірна спритність. Ще б пак! Це чемпіонка світу, олімпійських ігор з вільної боротьби...

CITY SOCIETY
«Срібний вовк» прийшов

Коли кілька років тому у Львові засновувався клуб історичної реконструкції «Срібний вовк» (він сьогодні має представництва у багатьох містах України), багато хто вважав таке захоплення божевільною затією. Ще б пак! Стільки насущних проблем, а ці повнолітні диваки бавляться у рицарство, мов діти. Та що там бавляться — витрачають свої гроші і чималенькі (іноді понад тисячу доларів), аби вряди-годи одягнути історичний костюм й уявити себе на кілька століть раніше.

  344-й день народження
  Лемки: роки і долі
CITY SOCIETY
Батьківщина, яку ми не знаємо

Внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС багато людей назавжди втратили батьківщину. Свою маленьку батьківщину, де споконвіків жили, помирали і народжувалися покоління українців.

CITY HISTORY
Родинне гніздо Потоцьких

Напевне, Вільгельм Фельдман - автор відомого вислову "Хто захоче зрозуміти душу Польщі, нехай шукає її в Кракові - ніколи не бував у Ланьцутському замку. Бо якби був, то навряд чи висловився б так категорично. Адже саме польські замки - більші, менші і найменші двори-маєтки найдрібнішої малоземельної шляхти, якими дуже щедро засіяні польські землі, - є плоть від плоті Речі Посполитої, її буйної вдачі, її несамовитого гонору, її випещеної пихи, її шляхетного серця. Ланьцутський замок, можливо, поступається войовничістю готичному замку-фортеці Великого магістра Тевтонського ордену в Мальборку, а пишністю - королівським замкам Варшави та Кракова. Але саме тут, у Ланьцуті, час запинився без видимих втрат. Саме тут ви не банальний турист-відвідувач музею, ви - гість її Вличності Історії.

  Острог: історія з легенд
CITY FAMILY
Ігри патріотів

Ні, герой «Діамантової руки», який під час круїзу співав про «острів невезіння» в океані, не міг собі такого уявити… Ну, щоб хтось на ньому виступив на захист роз’ятреного бика. Наші патріоти дружньо накинулися на нього, щоб одягнути на роги кільця. А суддя: «Відпустіть бика — він же може отримати травму». За людей, які отримували «бойові» синці та гулі у сутичках з тваринами, ніхто так не хвилювався.

CITY FAMILY
Сучасне міське зелене середовище

Упродовж усього часу формування міст людство вирішує одне й те ж завдання — створення максимально комфортного середовища з мінімальним віддаленням від природи. Саме на таку тему пропонує розмову директор ландшафтної фірми «А.Д.К.-АСТРА» Галина Шевчук.

CITY FAMILY
Спортивна Каталонія: чотири стихії

У Каталонії в мене склалося враження, що я дуже популярна, адже постійно поруч із собою чула «Ола». І навіть коли зрозуміла, що це звичайне вітання, ще довго повертала голову і бачила привітні посмішки каталонців — гостинних людей, які населяють цю прекрасну землю...

CITY ART
Екстрім «Пікардійської терці»

Львівська вокальна формація «Піккардійська терція» саме гастролювала у польському містечку Рибнік. Було літо, й оскільки від готелю до концертного майданчика тільки й шляху, що через міст, вирішили — уже в концертних костюмах пройдуться пішки. Коли раптом пронизливий крик їхньої польської адміністраторки, яка у такий спосіб зреагувала на молодого чоловіка, що уже звісився по ту сторону мосту. Внизу — мілка річка і багато каміння, тож фінал став зрозумілим. Реагувати довелося блискавично. За якийсь час добряче підпилий самогубця-невдаха вже жалібно просився по-польськи: «Українці, пустіть!» Однак відпустили, тільки коли на їхній виклик примчала поліція...

  Її величність фотографиня
CITY LIBRARY
Тимофій Гаврилів: «Подорожі фантазією важливіші для творчості, ніж подорожі географічним простором»

Гаврилів — плоть від плоті історико-естетичної аури Галичини. Дитинство провів в Івано-Франківську, юність — у Львові, сучасність розподіляє між Україною і Європою. Його делікатний інтелектуальний літературний світ існує на перетині контекстів «Станіславівського феномену», львівського постбубабізму і спадку європейського модернізму. Його поетично-прозові спроби створити повноцінний вербальний відбиток миттєвостей дійсності суперничають з його ж перекладацькою славою відкривача в українській мові світів Георга Тракля і Томаса Бернгарда. Сьогодні Тимофій Гаврилів багато мандрує країнами й мовами і мріє знайти час на написання роману про радянську-пострадянську Україну.

2007
N(34)Червень
N(33)Травень
N(32)Квітень
N(31)Березень
N(30)Лютий
N(29)Січень
2006
N(28)Грудень
N(27)Листопад
N(26)Вересень
N(25)Серпень
N(24)Липень
N(23)Червень
N(22)Травень
N(21)Квітень
N(20)Березень
N(19)Лютий
N(18)Січень
2005
N(17)Грудень
N(16)Листопад
N(15)Жовтень
N(14)Вересень
N(13)Липень
N(12)Червень
N(11)Травень
N(10)Квітень
N(9)Березень
N(8)Лютий
2004
N(7)Грудень
N(6)Листопад
N(5)Жовтень
N(4)Вересень
N(3)Серпень
N(2)Липень
N(1)Червень


Реклама:
Агробизнес Украины Для складов и магазинов подметальные машины Karcher по хорошим ценам.


Луцьк, вул Рівненська 76а
+38(0332) 78-49-49

proseo@ukr.net
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
© ТОВ "КРЕАТИВ ПЛЮС".
Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали, а також художнє оформлення
належать редакції журналу "CITY LiFE"
Передрук та відтворення інформації допускається лише з письмового дозволу редакції


   
Реклама: