This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/personal/securities/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-27. The original page over time could change.
Цінні папери — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

Контактний телефон
+380 44 494-46-50
8 800 309-00-00

Приватним клієнтам

Цінні папери


Цінні папери


ВАТ АБ «Укргазбанк» надає повний спектр послуг на фондовому ринку, передбачений діючим законодавством України.

ВАТ АБ «Укргазбанк» має багаторічний досвід роботи на ринку цінних паперів, перший дозвіл Міністерства фінансів України на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів було отримано у 1996 році.  

ВАТ АБ «Укргазбанк» має ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку серії АБ124927 від 09.02.2005 року на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів, що включає в себе діяльність з випуску і обігу цінних паперів і депозитарну діяльність зберігача цінних паперів.  

ВАТ АБ «Укргазбанк» з 1998 року являється членом найбільшої за обсягами операцій на фондовому ринку України – Асоціації «Перша Фондова Торгівельна Система» (ПФТС), також банк є членом фондових бірж – ЗАТ „УМВБ” і ЗАТ „УФБ”.  

ВАТ АБ «Укргазбанк» неодноразово очолював рейтинг торговців корпоративними облігаціями в ПФТС. Банк постійно входить до першої десятки цього рейтингу.



Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку