This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/corporate/guarantee/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-27. The original page over time could change.
Надання гарантій — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

Контактний телефон
+380 44 494-46-50
8 800 309-00-00

Корпоративним клієнтам


Надання гарантій


ВАТ АБ «Укргазбанк» пропонує своїм клієнтам послуги з надання різних видів гарантій – платіжних, гарантій повернення авансового платежу, тендерних (гарантій забезпечення пропозиції), гарантій виконання, гарантій повернення позики тощо. Гарантії надаються на умовах, передбачених договором про надання гарантії.

Банк надає гарантії як за операціями на території України, так і при здійсненні Клієнтами зовнішньоекономічної діяльності - гарантії надаються як в національній, так і в іноземній валютах.  

Завдяки відкритим кредитним лініям ВАТ АБ «Укргазбанк» має можливість на вигідних умовах надавати непокриті гарантії на користь іноземних постачальників продукції (з США або країн Європи) з підтвердженням таких гарантій першокласними західними банками, що дозволяє українській компанії не вилучати з обігу власні кошти.  

В якості забезпечення за гарантіями можуть виступати грошові кошти, нерухомість (жила та нежила), основні засоби (обладнання, транспортні засоби і т.п.), товарно-матеріальні цінності на складі або в обігу, порука юридичних або фізичних осіб тощо.  

Контакти

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до найближчої філії Банку.

Стосовно міжнародних гарантій, будь ласка, звертайтеся до:

Кохана Івана Валентиновича,
начальника відділу адміністрування документарних операцій,
тел.: (044) 594-11-59.



Версія для друку







Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку