This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/corporate/financing/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-27. The original page over time could change.
Фінансування за ПРЕ-2 — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

Контактний телефон
+380 44 494-46-50
8 800 309-00-00

Корпоративним клієнтам


Фінансування за ПРЕ-2


ВАТ АБ «Укргазбанк» пропонує своїм клієнтам послугу з фінансування в межах співпраці з Світовим банком (МБРР) та ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України”.

В липні 2007 року ВАТ АБ «Укргазбанк» став банком-учасником Другого проекту розвитку експорту (ПРЕ-2), що реалізується ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” спільно зі Світовим банком. Це стало можливим завдяки багаторічному досвіду банку на ринку фінансових послуг, постійному підвищенню якості обслуговування клієнтів, і як результат - зростанню довіри до банку як в Україні, так і з боку міжнародних організацій.

В рамках реалізації ПРЕ-2 ВАТ АБ «Укргазбанк» проводить конкурсний відбір проектів для надання середньо- та довготермінового оборотного капіталу, інвестиційного та лізингового фінансування приватним підприємствам-експортерам з метою сприяння розвитку експортного сектора України. Також в межах ПРЕ-2 можуть бути профінансовані проекти підприємств, діяльність яких пов’язана з розвитком туризму і які отримують валютну виручку на території України.

Фінансування буде виділено підприємствам на гнучких та вигідних умовах для забезпечення розвитку експортної діяльності. Використання кредитних коштів здійснюватиметься шляхом оплати обгрунтованої вартості товарів, робіт та послуг, необхідних для реалізації проектів розвитку експорту. Фінансуванню в рамках ПРЕ-2 підлягають витрати, понесені підприємствами у термін до 180 днів з дати подачі заявки.

Основні вимоги до проектів:

  • проекти мають бути спрямовані на розвиток експортної діяльності відповідно до планів збільшення обсягів експорту, визначених самим позичальником,
  • фінансово обґрунтованими та відповідати вимогам щодо захисту навколишнього середовища.

До участі в конкурсі приймаються як  підприємства, що вже мають статус експортера, так і проекти, спрямовані на розвиток експортної діяльності, що тільки впроваджуються (впровадження яких планується). Підприємства, що пройдуть конкурсний відбір отримають субкредити на вигідних умовах: максимальна сума фінансування – до 10 млн. дол. США. Можлива відстрочка платежу по тілу кредиту.  

Розмір процентної ставки - від 11 % в дол. США, від 11 % в Євро, від 13,5 % в гривні. Комісійні – до 0,75 % від суми кредиту (комісія разова).

Крім того, ВАТ АБ «Укргазбанк» на безкоштовній основі надаватиме комплекс послуг по аналізу та приведенню проекту у відповідність вимогам Світового банку (підготовка фінансового плану, розрахунок планових економічних показників, розробка плану екологічного моніторингу) та супроводження профінансованих проектів.

Контакти

Більш детальну інформацію щодо участі в конкурсному відборі проектів можна отримати за телефоном:

(044) 594-11-58

Керівник проекту розвитку експорту ВАТ АБ «Укргазбанк» -
Зімін Володимир Сергійович



Версія для друку








Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку