This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/business_project/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-27. The original page over time could change.
Фабрика бізнес-ідей — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

Контактний телефон
+380 44 494-46-50
8 800 309-00-00


Фабрика бізнес-ідей


ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ           

Мета і завдання конкурсу  

ВАТ АБ «Укргазбанк» з метою відбору та реалізації перспективних бізнес-проектів, підтримки вітчизняної економіки, розвитку малого та середнього бізнесу оголошує проведення конкурсу на кращий інвестпроект.   До участі в конкурсі запрошуються компанії середнього та малого бізнесу, приватні підприємці, що зацікавлені у фінансуванні своїх інвестиційних програм.   Участь у конкурсі надасть учасникам можливість не тільки отримати фінансування на вигідних умовах, а й можливість вивести свій бізнес на новий якісний рівень, покращити імідж своєї компанії у бізнес-середовищі, знайти ділових партнерів.   За підсумками конкурсу найкращі проекти отримають фінансову та консультаційну підтримку.            

Терміни та етапи проведення конкурсу  

Конкурс проводиться на постійній основі із визначенням переможців раз на півроку (весняний та осінній конкурси). Прийом інвестиційних проектів та супроводжувальної документації здійснюється безперервно (в будь-який робочий день). Визначення переможців конкурсу відбувається у 2 етапи. На першому етапі здійснюється розгляд та аналіз поданих проектів та визначаються проекти, допущені до розгляду конкурсної комісії. Перший етап весняного конкурсу відбувається протягом лютого та березня місяців, осіннього конкурсу – протягом серпня та вересня місяців. На другому етапі проводиться засідання конкурсної комісії, на якому визначаються переможці та призери конкурсу. Засідання конкурсної комісії за підсумками весняного конкурсу проводиться наприкінці березня, осіннього конкурсунаприкінці вересня місяців кожного року.      

Умови подання та оформлення конкурсної заявки  

Для участі у конкурсі заявники подають до оргкомітету заявку, до якої додається наступний комплект обов’язкових документів:

  • заявка на участь у конкурсі (заповнити заявку для фізичних осіб для юридичних осіб);
  • бізнес-план інвестиційного проекту;
  • документи, що підтверджують особистий вклад заявників (при наявності такого).

Для діючих підприємств-заявників додатково надаються (для обґрунтування показників бізнес-плану):

  • копії бухгалтерського балансу та звіту про прибутки та збитки;
  • копія висновку останньої аудиторської перевірки;
  • копії ліцензій (при здійсненні заявником діяльності, що підлягає ліцензуванню) та сертифікатів на продукцію, що виготовляється (при наявності), у відповідності з діючим законодавством.  

Всі матеріали разом з оформленою заявкою надаються у 2-ох паперових екземплярах, а також в електронному вигляді. Усім заявкам, що надіслані для участі в конкурсі, будуть присвоюватися порядкові номери. У всіх наступних випадках буде здійснюватися посилання на ці номери. Всі особи, які допущені до розгляду документів заявника, несуть відповідальність у встановленому законодавством України порядку за зберігання конфіденційності інформації.

Заявнику може бути відмовлено в участі у конкурсі, якщо:

  • в документах, що представлені на конкурс, вказані недостовірні дані;
  • заявником представлено не всі вищезазначені документи;
  • в терміни, що встановлені для прийому заявок, не представлені всі вищезазначені документи;
  • експертний висновок за результатами експертизи містить негативну оцінку інвестиційного проекту;
  • організації, що безпосередньо беруть участь у реалізації інвестиційного проекту, знаходяться в стані реорганізації, ліквідації або проведення процедур банкрутства.

Заявки та документи для участі в конкурсі подаються безпосередньо до оргкомітету конкурсу (главе) або надсилаються поштою з повідомленням.

Адреса оргкомітету:

01004, м. Київ,
вул. Червоноармійська, 39,
ВАТ АБ «Укргазбанк»,
Департамент інвестиційної діяльності. 
Голова оргкомітету конкурсу – Кононов Георгій 
тел. 581-23-05 
dir@factor.net.ua 

Конкурсна комісія та критерії конкурсного відбору  

Оцінювання проектів та визначення переможців з числа заявників здійснюється спеціально створеною конкурсною комісією, до складу якої входять представники ВАТ АБ «Укргазбанк», Асоціації «Приватні інвестори України», КУА «Менеджмент-Сервіс», ТОВ «Столичні будівельні технології», ТОВ «Фінансово-лізингова група». Періодичність проведення засідань конкурсної комісії здійснюється кожні півроку (у кінці березня та вересня місяців). Усі заявки (проекти), що надійшли, проходять кваліфікаційний відбір у відповідності з визначеними критеріями.

Основними критеріями конкурсного відбору є:

  • актуальність та доцільність практичного використання проекту;
  • обґрунтованість проекту з технічної та фінансової точок зору;
  • комерційна ефективність проекту;
  • період окупності проекту;
  • кваліфікація менеджменту;
  • ступінь готовності проекту до фінансування;
  • можливість реалізації проекту за участю банку.  

Закінчився конкурс на кращий бізнес-проект «Фабрика бізнес-ідей»



Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку