This version of the page http://www.obolon.ua/ua/media/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-25. The original page over time could change.
Події :: Медіа-центр :: Компанія ОБОЛОНЬ в Україні

[ відпочинок ]

Головна сторінка

|

Медіа-центр

|

Події

Події

...

08.04.2009

КОМПАНІЯ «ОБОЛОНЬ» РОЗВИВАЄ ПІДПРИЄМСТВА В РЕГІОНАХ

07.04.2009

Компанія "Оболонь" спільно з агентством УНІАН започаткували інформаційний проект "УНІАН - Споживчі новини"

06.04.2009

Компанія "Оболонь" вивела на ринок пивний енергетик

30.03.2009

HIKE ОЗНАЧАЄ ENERGY

25.03.2009

СЕРГІЙ БЛОЩАНЕВИЧ: КОМПАНІЯ «ОБОЛОНЬ» ПЕРЕРОБЛЯЄ ПОНАД 85% ВЛАСНИХ ВІДХОДІВ

23.03.2009

ЯКЕ ПИВО НАЙЧАСТІШЕ СМАКУЮТЬ ФУТБОЛЬНІ ВБОЛІВАЛЬНИКИ?

19.03.2009

«Оболонь» виступила партнером Кубку Стелли Захарової

16.03.2009

ОЛЕКСАНДР СЛОБОДЯН: «Національний виробник – це економічна безпека»


Чи є життя після кризи?Перспективи преміум сегмента пива в Україні

14.04.2009

Україна. Структура ринку за ціновими сегментами

1 iз 1

Коментуючи перспективи розвитку преміального пива в Україні журналу «Пивное дело», бренд-менеджер компанії «Оболонь» Роман Степановський відзначив, що останніми роками обсяги продажу преміального пива зростали разом із підвищенням рівня добробуту населення. Кризова ситуація дещо змінила тенденцію – зростання преміума припинилося, а саме преміальне пиво дещо втратило завойовані позиції на користь більш дешевих пропозицій.

Але, незважаючи на таку динаміку, преміальний сегмент, як і раніше, є одним із найбільш перспективних і цікавих для виробників пива. Якщо порівнювати з уже сталими ринками країн Західної Європи, де преміальне пиво займає близько 30%, в Україні воно тільки сягнуло 10-11% ринку. До того ж, на думку Романа Степановського, не дивлячись на те, що в період кризи преміальний сегмент втратив свої позиції, з початком стабілізації економіки, імовірно, він відновить своє зростання.

Сьогодні компанія «Оболонь» представлена в сегменті ТМ «Magnat» і ТМ «hike». «Не дивлячись на кризові явища, ми продовжуватимемо розвиток наших преміальних брендів. Пиво «Magnat» представлене на ринку літом 2008 року, але ребрендинг уже приніс свої плоди: обсяги продажу виросли більш ніж в 1,5 разу. Бренд знайшов своїх цінителів, кількість яких, я упевнений, буде постійно зростати», - відзначив Роман Степановський.
У той же час, за словами бренд-менеджера компанії «Оболонь», бренд «hike» також не дасть нудьгувати своїм шанувальникам. «Зовсім недавно ми запустили революційний для українського ринку продукт – безалкогольне енергетичне пиво «hike premium non-alcoholic energy beer». У ньому поєднуються смак світлого преміального безалкогольного пива з енергією кофеїну і вітамінної суміші», - додав Роман Степановський.


Україна. Структура ринку за ціновими сегментами

події

Чи є життя після кризи?Перспективи преміум сегмента пива в Україні

КОМПАНІЯ «ОБОЛОНЬ» РОЗВИВАЄ ПІДПРИЄМСТВА В РЕГІОНАХ

Компанія "Оболонь" спільно з агентством УНІАН започаткували інформаційний проект "УНІАН - Споживчі новини"

цікаво

У І столітті до н. е. мистецтво виготовлення пива перейшло з Іспанії у Галлію, населену кельтськими племенами (сучасна Франція) та під назвою «korma» стало народним напоєм. Це пиво збереглося у північній Франції, Бельгії і Англії і до сьогодення.

Підписка на новини

Експорт новин в форматі XML

До обраного

Відправити лінк



авторизацiя

[ вхiд ]