This version of the page http://x-city.com.ua/service.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-24. The original page over time could change.
Інформаційний портал хмельницької міської мережі X-City

  ГОЛОВНЕ МЕНЮ
  ІНФОРМАЦІЯ
  РОЗВАГИ
  СЕРВІСИ
  ПРОГРАМИ

Мешканці мережі: Axel




Технічна підтримка тел 70 58 40, 70 58 41; e-mail support@x-city.com.ua; skype x-city.support; ICQ 431 747 194
Сайт X-City працює на сервері від компанії "Чіп-сервіс"
ГОЛОВНА > РЕСУРСИ МЕРЖІ

Інтернет

Підключившись до нас, Ви маєте змогу отримати високошвидкісний доступ у інтернет, у нас гнучкі тарифи і найнижчі ціни в той же час з найвищою якістю.
Веб-серфінг, онлайн-зустрічі, онлайн-ігри й багато чого іншого, зануртеся в світ безмежного інтернету.

Електронна пошта

Користувач мережі може завести собі необмежену кількість скриньок електронної пошти на сервері X-City. Об’єм скриньки 20 Мб, максимальний розмір листа – 3 Мб.

Файловий сервер

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком на файловий сервер мережі X-City об’ємом 8 Тб. На сервері є велика кількість мультимедіа-інформації: понад 4500 фільмів, понад 500 Гб музики, понад 300 віртуальних дисків з іграми, документи, книги, навчальні програми (в основному на комп’ютерну тематику).

Бібліотека електронних книг

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до бібліотеки електронних книг, що містить понад 27000 книг.

Ігрові сервери

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до багатьох ігрових серверів

Каталог фільмів

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ до каталогу фільмів мережі з описами і скріншотами фільмів

Каталог музики

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ до каталогу музики мережі

Файлообмін

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до мережевого сервера обміну файлами (хаба).

Мережевий чат

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до мережевого чату, що базується на IRC-протоколі (найпоширеніший і найпопулярніший у інтернеті). Також доступ до мережевого чату відкрито назовні, тобто у наш чат можна зайти з мережі Інтернет та з мобільних телефонів.

Відео-чат

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до мережевого відео-чату.

Мережевий форум

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до мережевого форуму. Також доступ до мережевого форуму відкрито назовні, тобто у наш форум можна зайти з мережі Інтернет.

ICQ-шлюз

Кожному користувачеві мережі надається можливість отримати безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до інтернет-пейджера ICQ.

Оновлення антивірусу NOD32

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до мережевого серверу оновлень антивірусу NOD32 (якщо у вас встановлено антивірус NOD32, то він буде щоденно автоматично оновлюватись із нашого сервера, ви отримаєте можливість не витрачати щоденно по 5-10 мегабайт на оновлення та будуте впевнені у своєму антивірусному захисті)

Автоматичні оновлення Windows

Кожному користувачеві мережі надається безкоштовний доступ з безлімітним трафіком до мережевого серверу автоматичних оновлень операційної системи Windows (якщо у вас встановлена операційна система Windows, то вона буде автоматично оновлюватись із нашого сервера, ви отримаєте можливість не витрачати сотні мегабайт на оновлення та будете впевнені у своєму антивірусному та антишпигунському захисті).

Наведений список – підтримувані X-City сервіси, абоненти можуть самі налагоджувати через мережу будь-які канали, сервіси і програми. Все, що не заборонено законом - те дозволено.

boss@x-city.com.ua