This version of the page http://www.state-gov.sumy.ua/docs/structura/promysl.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-24. The original page over time could change.
Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури


Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури

 

Начальник управління

КРЕСТЕНКОВ Сергій Георгійович

 

Біографічна довідка

Працює начальником головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Сумської облдержадміністрації

Громадянство громадянин України

Число, місяць і рік народження 3 березня 1957 року

Місце народження Україна, м. Суми

Освіта (коли, що закінчив, спеціальність, кваліфікація) вища, в 1979 році закінчив Сумський філіал Харківського політехнічного інституту за спеціальністю „гідравлічні машини та засоби автоматики”, кваліфікація – інженер-механік

Науковий ступень, вчене звання не має

Нагороди, почесні звання не має

Володіння мовами українською, російською – вільно, англійською читає і перекладає зі словником

Прийняття Присяги державного службовця 5 березня 1994 року

Ранг державного службовця, з якої дати п’ятий ранг з 27 грудня 2004 року

Загальний стаж роботи з 1 вересня 1974 року

Стаж державної служби 17 років 4 місяці 14 днів

Депутат ні

Стягнення не має

Трудова діяльність
01.1974-06.1979
студент Сумського філіалу Харківського політехнічного інституту, м.Суми
07.1979-10.1979
інженер Всесоюзного науково-дослідного інституту атомного та енергетичного насособудування, м.Суми
11.1979-05.1981
строкова служба в лавах Збройних сил СРСР, Західний прикордонний округ
07.1981-08.1982
інженер кафедри економіки Сумського філіалу Харківського політехнічного інституту, м.Суми
08.1982-04.1989
заступник головного механіка об’єднання „Сум залізобетон”, м.Суми
04.1989-06.1990
інструктор організаційного відділу Зарічного райкому Компартії України, м.Суми
06.1990-01.1992
помічник заступника голови Сумської обласної Ради народних депутатів, м.Суми
01.1992-02.1998
консультант відділу з питань діяльності Рад народних депутатів та органів місцевого самоврядування Сумської обласної державної адміністрації, м.Суми
02.1998-09.1999
заступник начальника управління промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку Сумської обласної державної адміністрації, м.Суми
09.1999-12.2002
начальник управління промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку Сумської обласної державної адміністрації, м.Суми
12.2002-03.2005
заступник голови Сумської обласної державної адміністрації, м.Суми
03.2005-11.2005
головний інженер компресорного заводу СМНВО ім.М.В.Фрунзе, м.Суми
12.2005-06.2006
заступник директора з загальних питань спільного Українсько-Білоруського підприємства «Укртехносінтез» концерну «Укрросметал», м.Суми
06.2006-02.2008
генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Сумський завод гумотехнічних виробів», м.Суми
04.2008-   т/ч
начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Сумської облдержадміністрації, м.Суми
ГРАФІК
особистого прийому громадян в головному управлінні промисловості
та розвитку інфраструктури
КРЕСТЕНКОВ
Сергій Георгійович,
начальник головного управління
- середа перша,
третя субота місяця
16 00 – 18 00
9 00 – 12 00
ІОВЕНКО
Ігор Геннадійович,
перший заступник начальника головного управління
 - вівторок,
четвер
16 00 – 18 00
10 30 – 12 00
ДУДЧЕНКО
Володимир Васильович, заступник начальника головного управління
- понеділок,
п’ятниця
 16 00 – 18 00
10 30 – 12 00

ПОЛОЖЕННЯ
про головне управління промисловості та розвитку інфраструктури Сумської обласної
державної адміністрації


Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації утворене розпорядженням голови облдержадміністрації від 07.06.05 № 255 „Про упорядкування структури обласної та районних держаних адміністрацій" на виконання Постанов КМУ від 12.03.05 № 179 „Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій" та від 11.05.05 № 328 „Про структуру місцевих державних адміністрацій".

Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури (далі – головне управління) є структурним підрозділом облдержадміністрації, що утворюється головою облдержадміністрації, підзвітне і підконтрольне голові облдержадміністрації, Мінпромполітики, Міпаливенерго і Мінтрансзв'язку України.

Головне управління у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, наказами Мінпромполітики, Мінпаливенерго і Мінтрасзв'язку, розпорядженнями голови облдержадміністрації, рішеннями відповідних органів місцевого самоврядування, а також цим Положенням.

Основними завданнями головного управління є:

- забезпечення реалізації державної політики у машинобудівній, хімічній та нафтохімічній, легкій, деревообробній галузях промисловості (далі - промисловість), електроенергетичному і нафтогазовому комплексах (далі - паливно-енергетичний комплекс), галузях транспорту та зв'язку; здійснення організаційних заходів щодо стабілізації роботи і нарощення обсягів виробництва підприємствами промисловості, паливно-енергетичного комплексу,

галузей транспорту та зв'язку;

- участь у розробленні та здійсненні заходів щодо поліпшення інвестиційного клімату в області для залучення коштів на розвиток промисловості, паливно-енергетичного комплексу, галузей транспорту та зв'язку;

- участь у розробленні та виконання державних і регіональних програм розвитку промисловості, паливно-енергетичного комплексу, галузей транспорту та зв'язку;

подання пропозицій щодо розвитку промисловості, паливно-енергетичного комплексу, галузей транспорту та зв'язку до проекту програми економічного та соціального розвитку області.

Головне управління відповідно до покладених на нього завдань:

Аналізує стан і тенденції розвитку промисловості, паливно-енергетичного комплексу, галузей транспорту та зв'язку області, бере участь у визначенні його пріоритетів та готує голові облдержадміністрації, Мінпромполітики, Мінпаливенерго, Мінтрансзв'язку пропозиції, спрямовані на забезпечення сталого розвитку області та організацію виробництва продукції і надання послуг, підвищення їх якості та конкурентоспроможності.

Готує пропозиції до проектів державного і місцевих бюджетів, програми соціально-економічного розвитку області та Державної програми економічного і соціального розвитку України на короткостроковий період.

Розробляє в межах своєї компетенції пропозиції до проекту Програми діяльності Кабінету Міністрів України, заходи щодо її виконання та здійснює контроль за їх проведенням.

Готує спрямовані на виконання законів, актів Президента України та Кабінету Міністрів України пропозиції щодо реформування і розвитку промисловості і паливно-енергетичного комплексу, галузей транспорту та зв'язку і вживає заходів для їх реалізації.

Здійснює підготовку відповідних інформаційних матеріалів з питань, що належать до його компетенції.

Бере участь у роботі щодо залучення інвестицій та кредитних ресурсів для підвищення промислового, паливно-енергетичного, транспортного потенціалу та розвитку телекомунікаційної мережі області.

Бере участь у підготовці пропозицій голові облдержадміністрації щодо розміщення на території області нових, а також реконструкції і ліквідації діючих підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління облдержадміністрації.

Готує пропозиції щодо укладення (розірвання) контрактів з керівниками підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Мінпромполітики, Мінпаливенерго, Мінтрасзв'язку і облдержадміністрації.

Бере участь в організації відповідно до чинного законодавства проведення конкурсів на визначення перевізників на приміських та внутрішньообласних автобусних маршрутах.

Аналізує потреби області в електроенергії, перевезенні залізничним, автомобільним та повітряним транспортом, у послугах поштового зв'язку, телекомунікаціях.

Узагальнює практику застосування законодавства з питань, що належать до його компетенції, розробляє та подає на розгляд голові облдержадміністрації пропозиції щодо його вдосконалення.

Вносить пропозиції до проектів програм приватизації державного майна.

Вирішує в межах своєї компенсації питання енергозбереження, раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, поширення нетрадиційних і поновлювальних джерел енергії.

Бере участь у межах своєї компенсації у розробленні своєчасних заходів для запобігання банкрутства підприємств, що належать до сфери управління облдержадміністрації.

Подає у межах своєї компенсації пропозиції щодо укладання колективних угод на регіональному рівні та бере участь у примирних процедурах при розв'язанні колективних трудових спорів (конфліктів).

Забезпечує у межах своєї компенсації реалізацію державної політики стосовно державної таємниці, контроль за її збереженням в головному управлінні.

Розглядає у межах своєї компетенції звернення громян, підприємств, установ і організацій, здійснює прийом громадян, вживає відповідних заходів для вирішення порушених ними питань.

Головне управління є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в установах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.



 
Україна, 40030, м. Суми,
пл. Незалежності, 2,
тел. 8(0542) 63-27-04
E-mail: media@state-gov.sumy.ua