This version of the page http://www.ukrmusic.com.ua/?mid=157 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-23. The original page over time could change.
ГАЙДАМАКІВ захопили “Зіркові війни” музичних форматів
  Всього 773 найменувань продукції Форум  |   Контакти  |   Карта сайту

en  |  ру  |  укр

вхід для клієнтів
Логін
Пароль
Забули пароль? >>>
Зареєструватися >>>

МУЗИКА:

Аудіо-книги (8)
Балади (1)
Барди (10)
Блюз (1)
Вірші (2)
Весільна (8)
Гумор (4)
Духовна музика (18)
Джаз (13)
Дитяча (43)
Естрада (79)
Забава (8)
Інструментальна (6)
Класична музика (36)
Колядки (14)
Караоке (2)
Народна (115)
Освітні (3)
Поп-музика (124)
Патріотичні (3)
Рок (102)
Реп (2)
Хіп-хоп (27)
Інше (10)

ВІДЕО:

Вистава (2)
Гумор (1)
Драма (4)
Джаз (1)
Документальне (8)
Дитяче (7)
Енциклопедія (4)
Естрада (2)
Історична драма (5)
Караоке (1)
Комедія (10)
Мелодрама (1)
Мультфільми (15)
Музичні фільми (3)
Народнi танцi (2)
Освітнє (51)
Хіп-хоп (1)
Рок (2)
Фільми-казки (0)
Фільми-опери (1)
Художнє (7)
Художньо-документальне (3)

Завантажити наш прайс

Украинский хостинг - UNIX хостинг & ASP хостинг

ГАЙДАМАКІВ захопили “Зіркові війни” музичних форматів


3-го березня у центрі відпочинку “Максимум” відбулися “Зіркові війни” – грандіозний боулінг-турнір між зірками українського шоу-бізнесу. Десять доріжок для гри в боулінг порівну поділили музичні гурти різних стилів, що склали два протилежні табори: попси та альтернативних команд. Рок-гурт ГАЙДАМАКИ, дружні йому гурти Тартак, O. Torvald, Абздольц та От Vinta отримали завдання довести відмінною грою перевагу власного формату та назавжди поставити крапку у цій боротьбі протилежностей.

Іван Леньо: “Передбачити атмосферу зустрічі було неможливо. Здавалось, що за здорової конкуренції в залі між попсою і роком буде атмосфера, заряджена негативними вібраціями. Насправді ж все відбувалося дуже позитивно, не було ніякого агресивного ставлення один до одного, а було величезне дійство під назвою “всі друзі і всі один одному респектують”.

Грати за таких обставин було приємно, весело та захопливо. Команда ГАЙДАМАКІВ у “корпоративних” футболках та за шаленої підтрики вболівальниць натхненно робила страйки. Гарній грі не завадили навіть міжгалактичні лікарі імпровізованої швидкої допомоги, що так і хотіли вивести гравців з робочого стану ліками алкогольного характеру. В підсумку гру не виграли, але друге і третє місце розділили рокери, чому всі дружно пораділи. Війна шарами та кеглями стала війною з власним поганим настроєм, втомою та пасивністю, яких того вечора не було й духу.

Іван Леньо: “Звичайно, ми чекали від ГАЙДАМАКІВ кращого результату, але роль зіграло невеличке переживання, бо ніколи до того ГАЙДАМАКИ в боулінг не грали, і одна година тренувань не принесла бажаного результату. Та було дуже приємно бачити усі команди згуртованими, налаштованими на перемогу – ніхто не збирався піддаватись і ніхто не збирався програвати. Ми вижали з себе все можливе, а перемога попси говорить, певно, про те, що представники поп-музики частіше бувають в нічних клубах, частіше грають у боулінг та інші ігри, притаманні подібним закладам. Я б із задоволенням ще раз взяв участь у одній такій грі, тому що отримав масу як морального, так і фізичного задоволення, відпочив і зарядився позитивною енергією”.

Недоліком, на думку ГАЙДАМАКІВ, було те, що на події проявилася прикра звичка українських МС вести вечірки російською мовою. Та після того, як лідер гурту, представляючи команду, делікатно пояснив, що ми знаходимось в Україні, ведуча з посмішкою перейшла на українську, і подія почала набирати того значення, яке з собою принесла.

Олександр Ярмола: “Для ГАЙДАМАКІВ це було змагання творчості, мистецтва, яким залишається рок, з відвертою комерцією – попсою. Мені сподобалась наша командна гра у цьому змаганні, поряд були дружні гурти, що грали за спільну з нами ідею, все було дуже спортивно і класно”.

Чи поставлена крапка у боротьбі форматів – невідомо, але, як не дивно, спільний відпочинок видався успішним. Дякуємо клубу “Максимум” за чудову гру!

Версія для друку

Ваш кошик
Тільки для зареєстрованих користувачів!

ОПИТУВАННЯ:

НОСІЇ:

Аудіо-CD (568)
Аудіо-MC (182)
Аудіо-MP-3 (60)
Відео-DVD (80)
Відео-VHS (NTSC) (1)
Відео-VHS (PAL) (1)
Мультимедіа-CD (58)

ВИДАВНИК:


РІК ВИПУСКУ:




                    
© 2001-2009. - Ukrmusic.
Всі права захищені

time = 730 ms