This version of the page http://lviv.nezabarom.ua/event1384 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-21. The original page over time could change.
Львов на Незабаром | Андріана в Picasso во Львове
Украина
Львов
Харьков
  Нашли баг?

Львов

21 апреля, вт
Новости
Погода
Интервью
Сообщества
Блоги
Гостиницы

Андріана в Picasso 

0

-

+

  


Клуб Picasso 8 БЕРЕЗНЯ - Андріана
Початок о 22:00

"Що для нас музика, що музика для мене зокрема:

...Коли мені добре , вона мене розважає ... Коли самотньо , підтримує і додає оптимізму... Коли я в роздумах, наводить на потрібні думки... Коли в русі, допомагає не зійти з обраного шляху... Розслабляє, коли потрібен відпочинок... Надихає і налаштовує на романтичну хвилю... Музика незрадлива і завжди доступна А ще у музики є одна цікава здатність - зберігати в “собі” спогади про різні періоди життя чи конкретні події. Щоправда, не завжди добрі... Але частіше все ж приємні..."

комментарии (1 - 2 / 2)

   

Для того чтобы оставить комментарий вы должны войти или зарегистрироваться
ОЛЕГ 14:30   05 Марта
А Андріана буде працювати з шоу-балетом,чи з музикантами?Бо якщо буде з музикантами,то народ я всім раджу прийти,на попередньому концерті було просто БОМБОВО!!!Качало не по дитячому!!!
ОЛЕГ 14:16   05 Марта
Ура!!!Андріана в ПІКАСО-дуже класно!!!Недавно були на виступі Андріани в філармонії,дуже сподобалось!!!З радістю прийдемо ще раз!!!

Погода Конференц-сервис Расписание поездов Телепрограмма Достопримечательности Украины NezabaromCard Bookit Отдых в Крыму Отдых в Карпатах
Ссылки Услуги для гостиниц Рекламодателю Вебмастеру
Копирование материалов с данного сайта
допускается только с письменного разрешения редакции
© 2009 nezabarom.ua
Все права защищены