This version of the page http://www.jeans.com.ua/ua/jeans_friends (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-21. The original page over time could change.
JEANS :: Тарифи

Послуга JEANS Друзі

JEANS SMS JEANS Mixer від МТС JEANS Святковий JEANS Mixer JEANS Весна Нас багато – тариф один! JEANS Новорічний JEANS Акційний Акційна пропозиція від JEANS - несТРИмне літо Новий JEANS Міжнародні тарифи Послуга JEANS Друзі JEANS Друг Послуга JEANS International JEANS-Ніч Послуга JEANS Ніч Новий тариф Jeans Весна з JEANS Супер JEANS JEANS Фан Новорічний JEANS 2006 JEANS

Послуга JEANS Друзі :

Послуга JEANS Друзі дає можливість телефонувати на 4 будь-які номери JEANS за НАЙВИГІДНІШИМ тарифом.

Для того щоб ктивувати послугу JEANS Друзі, телефонуй за номером 5550 зі свого мобільного телефону (безкоштовно по Україні) та самостійно встанои обраний номер JEANS або MTS.

Вартість встановлення/зміни кожного номеру -5грн.
Послуга JEAN Друзі може бути активована тільки в тарифній моделі Новий JEANS.

Вартість активації або зміни номера JEANS Друзі - 5 грн. за кожен номер.

Вартість стартового пакета JEANS - 40 грн. з ПДФ и ПФ. На счете - от 40 до 1000 грн. (розіграш триває до 30.06.06) Термін дії послуги - 365 днів з моменту першого дзвінка або з моменту зміни тарифу на новий тариф JEANS. Новий тариф JEANS діє з 30.04.2005 на постійниій основі для абонентів які підключились або зробили зміну тарифу на новий тариф JEANS з 30.04.2005.Для усіх абонентів JEANS з 11.04.06 введено обмеження максимальної тривалості для всіх вихідних дзвінків - 30 хв (1800 сек). Оператор залишає за собою право змінювати тарифи та послуги без попереднього повідомлення.

Портал JEANS INVADERS!

Клікай JEANS Invaders і самостійно упевнись у перевагах нового порталу. Покращена функціональність та нові можливості для самовираження! Більше інформації! Більше друзів! Більше веселощів!