This version of the page http://www.bankveles.com/history/?m=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-21. The original page over time could change.
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
 
 
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
      - 
 
 
 
 
  Обмiннi пункти
  WESTERN UNION
 

Iсторiя банку

Акцiонерний банк "Банк Велес" створений у формi акцiонерного товариства у вiдповiдностi з рiшенням установчих зборiв акцiонерiв i зареєстрований Нацiональним банком України 18 березня 1994 року за № 239.

Банк є правонаступником Акцiонерного банку "Вiтчизна", який зареєстрований Нацiональним банком України 16 квiтня 1997 року та був створений у виглядi вiдкритого акцiонерного товариства шляхом реорганiзацiї Акцiонерного банку обслуговування Чорнобильської програми "Вiтчизна", який в свою чергу був створений у формi закритого акцiонерного товариства засновниками - акцiонерами шляхом рерганiзацiї Акцiонерного комерцiйного банку "Корн", створеного у виглядi акцiонерного товариства закритого типу та зареєстрованого Нацiональним банком України 18 березня 1994 року.

Адреса головного офiсу банку: 03061, м. Киiв , вул. Героїв Севастополя, 48

АТ "Банк Велес"є унiверсальною банкiвською установою, що дiє на пiдставi оновленої лiцензiї НБУ № 117 вiд 09 сiчня 2002 року, проводить всi можливi в Українi види банкiвських послуг за конкурентноспроможними тарифами.Клiєнти та акцiонери нашого банку представляють всi форми власностi , працюють у рiзних галузях економiки.Основою спiвробiтництва банку з клiєнтами є такi незмiннi норми , як взаємна повага економiчних iнтересiв, побудова стабiльних та довгострокових взаємовiдносин на принципах партнерства, високий професiоналiзм спiвробiтникiв, iндивiдуальний пiдхiд до кожного клiєнта незалежно вiд обсягiв його фiнансової дiяльностi , висока швидкiсть та якiсть виконання операцiй , високотехнологiчнi банкiвськi продукти.

Сьогоднi це високоефективна банкiвська установа , унiверсальний банк.Сучаснi банкiвськi продукти, новiтнi комп"ютернi технологiї та засоби зв"язку, високий професiоналiзм колективу гарантують успiшну фiнансову дiяльнiсть банку та його динамiчний розвиток.

АТ "Банк Велес" є членом Фонду гарантування вкладiв фiзичних осiб.

Порiвняння показникiв дiяльностi банку за два останнi роки свiдчить про динамiчний розвиток банку, зростання його капiталу та активiв, високу стабiльнiсть.

Працюючи у складному макроекономiчному середовищi, яке спричиняє зниження прибутковостi банкiвської системи України, АТ "Банк Велес", у той же час, залишається високоефективною установою, що планомiрно нарощує капiтал та обсяги банкiвських операцiй.

Copyright © 1994-2004 АТ Банк Велес
При використаннi матерiалiв
посилання на АТ 'Банк Велес'
обов'язкове


Статистика
Ви наш 148643-й відвідувач
Сторiнка згенерована за 37 ms
        АТ "Банк Велес"
03061, м.Київ,
вул.Героїв Севастополя, 48
Тел.: 206-75-10
Факс: 206-75-14
Е-mail: info@bankveles.com