This version of the page http://www.bankveles.com/annual_report/2007/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-21. The original page over time could change.
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
 
 
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
      - 
 
 
 
 
  Обмiннi пункти
  WESTERN UNION
 

Рiчний звiт за 2007 рiк

ВИСНОВОК НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА.

(безумовно-позитивний)

       Реєстрацiйний №44/08

Для Акцiонерiв та Правлiння акцiонерного товариства "БАНК ВЕЛЕС"

Ми провели аудиторську перевiрку фiнансової звiтностi акцiонерного товариства <БАНК ВЕЛЕС> (надалi - <Банк>), що включає загальну iнформацiю про дiяльнiсть Банку, баланс станом на 31 грудня 2007 року, звiт про фiнансовi результати, звiт про рух грошових коштiв, звiт про власний капiтал та примiтки (в тому числи важливi аспекти облiкової полiтики) до фiнансової звiтностi за рiк, що минув на зазначену дату.

Управлiнський персонал (голова Правлiння Банку та головний бухгалтер) несе вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне вiдображення iнформацiї в фiнансових звiтах у вiдповiдностi до Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та застосування внутрiшнього контролю щодо пдготовки та достовiрного вiдображення iнформацiї в фiнансових звiтах, що не мiстить суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки; вибiр та застосування вiдповiдної облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають обставинам..

Нашою вiдповiдальнiстю є надання висновку щодо фiнансової звiтностi на основi результатiв нашої аудиторської перевiрки. Ми провели аудиторську перевiрку у вiдповiдностi до Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевiрки для отримання достатньої впевненостi, що фiнансова звiтнiсть не мiстить суттєвих викривлень..

Аудит включає виконання аудиторських процедур для отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансовiй звiтностi. Вiдбiр процедур залежить вiд судження аудитора. До таких процедур входить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства або помилок. Виконуючи оцiнку цих ризикiв, аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю, що стосуються пiдготовки та достовiрного представлення фiнансової звiтностi, з метою розробки аудиторських процедур, якi вiдповiдають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективностi внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностi використання облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та загального представлення фiнансової звiтностi.

Ми вважаємо, що отримали достатнi та вiдповiднi аудиторськi докази для висловлення нашої думки.

На нашу думку, фiнансова звiтнiсть справедливо та достовiрно в усiх суттєвих аспектах вiдображає фiнансовий стан банку станом на 31 грудня 2007 року, а також результат його дiяльностi, рух грошових коштiв та змiни власного капiталу за рiк, що минув на зазначену дату, згiдно з Положеннями (Стандартами) бухгалтерського облiку в Українi i вiдповiдає вимогам законодавства щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в банках України.

Генеральний директор
ТОВ "АФ "Київська аудиторська група (сертифiкат аудитора серiї А №004881)
I.Iгумнова

Директор департаменту аудиту фiнансових установ
ТОВ "АФ "Київська аудиторська група
(сертифiкат аудитора на право здiйснення аудиту банкiв №0000084)
(свiдоцтво про внесення до реєстру аудиторiв банкiв НБУ №0000035)
Д.Новиков

23 квiтня 2008 року м.Київ
  • Рiчний звiт за 2007 рiк в форматi Excel
  • Copyright © 1994-2004 АТ Банк Велес
    При використаннi матерiалiв
    посилання на АТ 'Банк Велес'
    обов'язкове


    Статистика
    Ви наш 148637-й відвідувач
    Сторiнка згенерована за 57 ms
            АТ "Банк Велес"
    03061, м.Київ,
    вул.Героїв Севастополя, 48
    Тел.: 206-75-10
    Факс: 206-75-14
    Е-mail: info@bankveles.com