This version of the page http://www.bankveles.com/annual_report/2006/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-21. The original page over time could change.
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
 
 
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
      - 
 
 
 
 
  Обмiннi пункти
  WESTERN UNION
 

Рiчний звiт за 2006 рiк

ВИСНОВОК НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА.

       Реєстрацiйний №45/07

Для Акцiонерiв та Правлiння акцiонерного товариства "БАНК ВЕЛЕС"

Ми провели аудиторську перевiрку фiнансової звiтностi акцiонерного товариства <БАНК ВЕЛЕС> (надалi - <Банк>), що включає загальну iнформацiю про дiяльнiсть Банку, баланс станом на 31 грудня 2006 року, звiт про фiнансовi результати, звiт про рух грошових коштiв, звiт про власний капiтал та примiтки до фiнансової звiтностi за рiк, що минув на зазначену дату.

Управлiнський персонал несе вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне представлення цiєї фiнансової звiтностi у вiдповiдностi до Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку в Українi. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пдготовки та достовiрного представлення фiнансової звiтностi, яка не мiстить суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки; вибiр та застосування вiдповiдної облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають обставинам..

Нашою вiдповiдальнiстю є надання висновку щодо фiнансової звiтностi на основi результатiв нашої аудиторської перевi. Ми провели аудиторську перевiрку у вiдповiдностi до Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевiрки для отримання достатньої впевненостi, що фiнансова звiтнiсть не мiстить суттєвих викривлень..

Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансовiй звiтностi. Вiдбiр процедур залежить вiд судження аудитора. До таких процедур входить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства або помилок. Виконуючи оцiнку цих ризикiв, аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю, що стосуються пiдготовки та достовiрного представлення фiнансової звiтностi, з метою розробки аудиторських процедур, якi вiдповiдають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективностi внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностiм використання облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та загального представлення фiнансової звiтностi.

Ми вважаємо, що отримали достатнi та вiдповiднi аудиторськiдокази для висловлення нашої думки.

На нашу думку фiнансова звiтнiсть справедливо та достовiрно в усiх суттєвих аспектах вiдображає фiнансовий стан банку станом на 31 грудня 2006 року, а також результат її дiяльностi, рух грошових коштiв та змiни власного капiталу за рiк, що минув на зазначену дату, згiдно з Положеннями (Стандартами) бухгалтерського облiку в Українi i вiдповiдає вимогам чинного законодавства щодо органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi в банках України.

Генеральний директор
ТОВ "АФ "Київська аудиторська група (сертифiкат аудитора серiї А №004881)
24 квiтня 2007 року м.Київ
I.Iгумнова

  • Рiчний звiт за 2006 рiк в форматi Excel
  • Copyright © 1994-2004 АТ Банк Велес
    При використаннi матерiалiв
    посилання на АТ 'Банк Велес'
    обов'язкове


    Статистика
    Ви наш 148635-й відвідувач
    Сторiнка згенерована за 27 ms
            АТ "Банк Велес"
    03061, м.Київ,
    вул.Героїв Севастополя, 48
    Тел.: 206-75-10
    Факс: 206-75-14
    Е-mail: info@bankveles.com